با سلام با آرزوي موفقيت شما در كنكور آزاد همين چند روز پيشا ،
اگر لطف كنيد به منم بگيد براي كنكور ارشد الكترونيك چه منابعي خوب هستند ، كه خلاصه درس و تست يا فقط تست رو هم گفته باشند و خوب حل كرده باشند .
خيلي متشكرم
با سلام و آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
یکی از دوستان من از بسته های آموزشی سنجش تکمیلی استفاده و کرده و نظر خوبی نسبت بهش داره
بازم البته نظرات دیگران رو جویا شو
با سلام با آرزوي موفقيت شما در كنكور آزاد همين چند روز پيشا ،
اگر لطف كنيد به منم بگيد براي كنكور ارشد الكترونيك چه منابعي خوب هستند ، كه خلاصه درس و تست يا فقط تست رو هم گفته باشند و خوب حل كرده باشند .
خيلي متشكرم
salam
ta oon jai ke man midoonam in ketaba khoban va tosiye mishan:
1) riyazi mohandesi entesharat pooran pagoohesh
2)madar entesharat pardazes
3)elecrtronic entesharat modaresan sharif
4)kontorol khati entesharat azadeh_aryaz baradarani
5)electro meghnatis entesharat pardazesh
6)signal jozveye parse
7)moadelat & amar ham jozveye parse
سلام - بيشتر كتاب هاي انتشارات آزاده (راهيان ارشد ) خوب هسند . البته دوست عزيز به نظر من قبل از اينكه به دنبال اين كتاب ها بري بهتره رفرنس هارو هم كمو بيش مطالعه كني .......... موفق باشي .
تعجب مي كنم كتاب براي كارشناسي ارشد كمتر از كارداني به كارشناسي هست . كتابي مثل دكام انور( مال كارداني به كارشناسي ) كه خلاصه درس گفته و بعدش 200 تا تست گذاشته با راه حل هاي خداييش ناب ، براي ارشد چي هست ؟ انتشارات آزاده روون توضيح ندادن براي هر فصلي هم 20 الي 30 تا تست بيشتر ندارن ، در هر صورت براي ارشد فكر كنم براي ارشد بايد كتابهاي تست و مرجع رو بايد بخونيم تا يه فرجي بشه . در هر صورت ممنون از نظراتتون . aa) aa)
سلام.دوست عزیز بنده رشته ام قدرت است .ای کتابهایی را که معرفی می کنم خودم خوانده ام و به همشون اعتقاد دارم اگر کسی هم حرفی دارد می توانیم بحث کنیم.
معادلات:انتشارات جهش-حاجی جمشیدی
مدار:انتشارات جهش-محمد رضا متدین
ریاضی مهندسی:انتشارات جهش-حاجی جمشیدی
کنترل خطی:اریاز برادرانی
الکترو مغناطیس:انتشارات پردازش
زبان عمومی:کتاب504 کلمه
امار:انتشارات پارسه
سلام
منابعی که اعلام شده خوبند ولی خودتونو رگیر انبوهی از کتاب نکنید. کتابای خوبو دقیق بخونید. تا مهر هر فرصت خوبیه تا به کتابای مرجع یا جزوه های خوب نقاط ضعفتونو برطرف کنید. از مهر ست ها رو عمیق کار کنید و از یک ماه و نیم مونده به کنکور هر روز کنکور های سال های قبل رو از روی کتاب آبی های دانشگاه تهران بزنیدو کار کنید<خیلی مهمه> +خوندن خلاصه درس هایی که خودتون برداشتید.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum