عضویت     ورود  همانا نماز خواندن وسيله نزديکی مؤمن به خداست . حضرت محمد (ص) پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1398

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 5721 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 5738 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 5575 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 5580 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 12218 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 5513 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 7253 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 6756 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 6023 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 7846 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 6679 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 14572 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 10650 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 8077 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 6191 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 6813 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 6136 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 7048 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5901 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 5965 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 9238 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 8128 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 8142 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 6434 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 6711 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 9277 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 7712 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 7156 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 12369 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 10146 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 39893 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 18465 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 21607 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 25144 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 22863 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 25259 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 39312 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 20232 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 17239 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 21565 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: Application of Ultrasonic Light Modulation to Signal Recording,Display,Analysis
· 2: مقدمه اي بر طراحي و تحليل الگوريتم ها
· 3: روش جديد براي هماهنگي رله هاي جريان زياد به كمك الگوريتم ژنتيك
· 4: TASE.2 به عنوان پروتكل استاندارد ارتباط بين مراكز كنترل توزيع و فوق توزيع در ايران
· 5: Approximation Of Fractional Capacitors By A Regular Newton Process
· 6: توسعه و ارتقاء قابليت هاي حفاظتي يك پست فوق توزيع با استفاده از امكان GOOSE Message
· 7: Analysis of basketball games using neural networks
· 8: مدلسازي و كنترل يك ژنراتور القايي دو سو تغذيه به همراه توربين بادي چرخاننده آن
· 9: بهبود عملكرد موتور سنكرون آهنرباي دائم با افزايش گشتاور راه اندازي و كاهش تلفات
· 10: Diplexer Design Implementing Highly Miniaturized Multilayer Superconducting Hybrids and Filters
· 11: گسترش پرس و جوي وب مبتني بر عنوان عناصر پيوتد در صفحات وب
· 12: Standard Handbook of Video and Television Engineering
· 13: كاهش نويز در سيگنال اتواكوستيك اميشن بااستفاده از روش تجزيه مالتي رزلوشن
· 14: Decentralized Fault Diagnosis of Large-Scale Processes Using Multiblock Kernel
· 15: اثر حافظه اي پالسهاي متوالي تخليه جزئي و كاربرد آن در تعيين نوع عيب عايقي تجهيزات فشار قوي
· 16: ON THE GENERAL THEORY OF CONTROL SYSTEMS
· 17: مدار الکتریکی پارسه فصل اول با تمرینات
· 18: ANSI N42.41-2007
· 19: کیفیت توان در ساختار جدید رقابتی
· 20: بكارگيري پخش توان بهينه در سيستم هاي قدرت انرژي الكتريكي با كمك الگوريتم دوگان برنامه ريزي خطي با حد

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - code vision


code vision
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 16 ارديبهشت ماه ، 1387 18:20:23 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
چطور مي توانم پورتهاي A/D را به وسيله code vision بخوانم. به وسيله ي چه دستور هايي؟


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 16 ارديبهشت ماه ، 1387 20:46:04 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام ...
ضمن پوزش از متخصصین کدویژن من پیش قدمی میکنم در جواب !
فکر کنم این تاپیک رو نیگا کنین بد نباشه ...



اگه کارت راه نیفتاد بگو دیگه ...

ناقابل

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 03:08:38 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
ضمن تشكر از باران عزيز از بابت راهنمايي صحيحشون .
صوداي عزيز ( اگه درست نوشته باشم ) مفتخر شديم مجدد زيارت كرديم شما رو .
نيز مي تونيد از گزينه ي جستجوي سايت استفاده كنيد .
از هلپ مفيد خود كد ويژيون هم مي تونين استفاده كنين .
نهايتا اگه مفيد واقع نشد سريعا بفرماييد تا شفاها و كتبا عارض شويم .

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 07:57:44 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

saleh_chz wrote:
سلام
ضمن تشكر از باران عزيز از بابت راهنمايي صحيحشون .
صوداي عزيز ( اگه درست نوشته باشم ) مفتخر شديم مجدد زيارت كرديم شما رو .
نيز مي تونيد از گزينه ي جستجوي سايت استفاده كنيد .
از هلپ مفيد خود كد ويژيون هم مي تونين استفاده كنين .
نهايتا اگه مفيد واقع نشد سريعا بفرماييد تا شفاها و كتبا عارض شويم .

زنده باد


سلام دوباره ..
جناب صلح کاملا درست میگن ....و صحبتامو کامل کردن ..
مثل استادمونن ... فکر کنم صالح خان جا خالی آرش رو دارین کم کم پر میکنین ..
فقط کاری که نمی تونین بکنین اینه که نمی تونین یکی رو عضو افتخاری کنین Mr. Green

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 12:16:36 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
باران جان من كجا آرش جان كجا ...
بنده خودم هم مورد لطف و رحمت آرش جان قرار گرفتم و افتخاري شدم حالا بيام و كسي ديگه رو افتخاري كنم ... جسارت ؟ ... ابدا ...

راستي صوداي عزيز كوشش ؟...

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 16:46:39 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

مي خواهم بگم دارم چي کار ميکنم و چي مي خواهم.
راستش داريم رو يه مدار نه چندان بزرگ کار مي کنيم که تو يه بخشي از اون (با lm35 و lcd کاراکتري و atmega16 و با دستورات codevision ) بايد دما را روي lcd نمايش بديم. (من کدويژن بلد نيستم اگه ميشه در مورد دستورات اون توضيح کوچولويي بدهيد.اما C بلدم.)
راستي من گزينه ي جستجويي در سايت نمي بينم نکنه منظورتون بخش جستجوي ديتا شيت.
ac) و ديگه اينکه صالح خان صودا نه سودا.
و اينكه نتونستم به سايت سر بزنم و سوالم را پي گيري كنم به خاطر اين بود كه رفته بودم نمايشگاه كتاب .
حالا کسي ميتونه در مورد دستورات برنامه کمکم کنه يا...!!!


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 17:01:38 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

اقا صالح عبارت جستجو را پيدا كردم .
حالا مونده برنامه ام. اون را چي كار كنم ؟


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 18:47:31 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
بابت املاي غلط اسمتون عذر مي خوام سودا جان .

خوب باران جان شما كد ويژيون رو باز كن و روي آيكن new رو بزن و يه پروجكت جديد باز كن .
وقتي اين كار رو كردي يه پنجره باز مي شه كه ازت مي پرسه آيا مي خواهيد از كد ويزارد استفاده كنيد . شما yes رو بزنيد .
حالا اين كد ويزارد چيه ؟ شما با استفاده از كدويزارد مي تونين كليت يه برنامه رو به صورت اتوماتيك ايجاد كنيد .
براي اين كار توي تب هاي مختلف پنجره ي جديد كليه تنظيمات و مواردي رو كه لازم داريد رو فعال كنيد ضمنا از توي يكي از همون تب ها تحت عنوان چيپ مي تونيد ميكرو و فركانس كاريشو انتخواب بفرماييد . توجه داشته باشيد كه تعيين فركانس كاري در اين قسمت حياتي است . ( فركانس كاري كريستال رو بذاريد . و اگه مي خواهيد فعلا تست كنيد روي 1 مگا هرتز تنظيم كنيد )
توي يه تب مي تونيد به راحتي ال سي دي رو انتخواب كنيد و همينطور سنسور رو .
و ...
بعد از انجام تمام تنظيمات به صورت صحيح از منوي فايل گزينه ي generate , save & exit رو انتخواب نموده و مسير ايجاد پروژه رو بديد .
حالا مصدوم آمادست ! Laughing
اين كد ويزارد يه برنامه واسه ي شما نوشت كه شما توي توابعش مثل main و روتين هاي وقفه مي تونين كد مورد نيازتون رو بنويسين .
ضمنا از هلپ اين نرم افزار فراموش نكنين .
واسه ي معرفي كتاب هم :
كتاب مرجع ميكروكنترلر هاي avr - انتشارات نص - پرتوي فر ؛ بيانلو ؛ مظاهريان
همه جا توصيه كردم .

ضمنا شما يه پروگرامر هم نياز داريد . توي سايت چند تا از بچه ها مثل باران عزيز قبلا درست كرده اند كه مي تونين از توي تاپيك هاشون كش بريد ! ... چيز ... نه ... اشتباه شد ... استفاده كنين . Laughing

سوال ؟ پيشنهاد ؟ انتقاد ؟

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 20:54:40 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
گفتم كدويژن بلد نيستم اما ديگه نه در اين حد... حتي من تونستم با كدويژن ال اي دي هم روشن كنم ..واااااااااااي چه كارها...
اما با اين همه ممنونم اقا صالح .
پروگرمر هم دارم.
اما برنامه اي كهlm35 را بخونه و روي lcd نشون بده ندارم .شما ميتونيد كمكم كنيد؟
راستي فردا هم نميتونم به سايت سر بزنم كلاس دارم .اون هم تا كي تا خود شب .
پس تا پنج شنبه .فعلا.شبتون قشنگ.


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 21:32:51 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

Quote:
گفتم كدويژن بلد نيستم اما ديگه نه در اين حد... حتي من تونستم با كدويژن ال اي دي هم روشن كنم

پس 80 درصد كار رو رفتين ديگه . اي ولا

Quote:
واااااااااااي چه كارها...

Question
Neutral

Quote:
اما با اين همه ممنونم اقا صالح .

خواهش مي كنم . وظيفه ي كوچكتريست .


Quote:
اما برنامه اي كهlm35 را بخونه و روي lcd نشون بده ندارم .شما ميتونيد كمكم كنيد؟

سودا جان ما كه مي گيم شما شروع كن برو جلو كمكت مي كنيم . مگر اينكه شما بخواي ما واستون برنامه رو بنويسيم اينجا بذاريم .
حالا تا ببينيم دوستان كي زمان داره . باران جان ؟ خداوند خيرت دهاد عزيز برادر. Wink

Quote:
راستي فردا هم نميتونم به سايت سر بزنم كلاس دارم .اون هم تا كي تا خود شب .

موفق و پيروز باشيد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 22:08:55 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page


سلام
crybaby من هنوز خودم اون برنامه تلفنه رو تمومش نکردم crybaby یکی بیااااااااااااد بهم کمکک کنه crybaby

خوب ! خوب ! خوب ! صبر کن ببینم سودا جان ..
شما کد می خواین یا مدار رو .... از صحبتاتون مثل اینکه کد می خواین ...
خوب اگه با کدویژن آشنایین چه بهتر کارمون راحت شد (هر کی نگه ! فکر میکنه مدیر سایتم !!! Mr. Green )
ببینید اون Example کی براتون گذاشتیم (یعنی لینک اول تاپیک رو مراجعه کنین ) از پایه ی میکرو تون سیگنال دریافتی رو می خونه
به نظر فرقی هم نمی کنه چه سنسوری باشه ..چون هر سنسوری شما استفاده کنین یه ولتاژ برا میکرو تولید میکنه
که شما باید با استفاده از مدار مطلوبتون و.رودی مناسب و استانداردی واسش بدین ....
قبل از اینکه من روتون فشار بیارم Mr. Green قبلش خودتون اون دستورات رو یه با ر بخون و مقایسه کن ...
به نظر ساده باشه ...
منم از سر کار میآم ... سعی میکنم چندتا دستور برا توجیهت آماده کنم (خدا به خیر بگذرونه !)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 22:16:01 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

یه چی دیگه یادم رفت بگم سودا جان .. اون دستورات رو اگه دقیق نیگاه کنی همونی هست که شما می خوای Laughing (این شکلکه رو هم از صالح یاد گرفتم ! خنده های شیطونی !!!!!!)
یه خورده ولی متناسب با میکروتون باید تغییر بدین ...
گرفتید چی میگم ؟
آهاااااااااااااااااااااااای هو هو ؟ کسی اونجا هست یا نه ؟
ای بابا رفتی کلاس ؟ به همین زودی ؟
خوب بهتر من به برنامه خودم برسم 1234((

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 22:18:59 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

Quote:
منم از سر کار میآم

باران جان خسته نباشي .

Quote:
به نظر فرقی هم نمی کنه چه سنسوری باشه ..چون هر سنسوری شما استفاده کنین یه ولتاژ برا میکرو تولید میکنه

فرمايش شما باران جان همينجا كاملا صدق مي كنه و تاييد مي شه .
ليكن در تكميل فرمايش باران جان هر سنسور ممكنه خروجيشو به نحوي اعلام كنه . مثلا سنسور lm75 از پروتكل i2c واسه ي انتقال سنسينگ استفاده مي كنه .

Quote:
(هر کی نگه ! فکر میکنه مدیر سایتم !!! )

شما سرآشپز سايت و كاربر عالي و پرتلاش سايت كه هستي . Wink

Quote:
خوب اگه با کدویژن آشنایین چه بهتر کارمون راحت شد
ببینید اون Example کی براتون گذاشتیم (یعنی لینک اول تاپیک رو مراجعه کنین ) از پایه ی میکرو تون سیگنال دریافتی رو می خونه
به نظر فرقی هم نمی کنه چه سنسوری باشه ..چون هر سنسوری شما استفاده کنین یه ولتاژ برا میکرو تولید میکنه
که شما باید با استفاده از مدار مطلوبتون و.رودی مناسب و استانداردی واسش بدین ....
قبل از اینکه من روتون فشار بیارم قبلش خودتون اون دستورات رو یه با ر بخون و مقایسه کن ...
به نظر ساده باشه ...
... سعی میکنم چندتا دستور برا توجیهت آماده کنم (خدا به خیر بگذرونه !)


موفق باشي باران جان .
Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 06:53:18 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

وااااااااااااااااااااااااي چه خبره!!!! حسابي تركونديد.
اون قدر ذوق زده شدم كه سلامم يادم رفت. سلام دوستان.
ممنون از راهنماييهاتون.(صالح وباران عزيز).(اما خودمونيم .......خوب هندونه زير بغل همديگه ميذاريد ها! در نوشابه و .....Wink )
باران جان من برنامه اي كه گفتي رو خوندم.
چند تا سوال بپرسم؟


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 06:58:52 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

دوستان يه سوال بي ربط با موضوع بپرسم!!!!
نقل قول و اين هايي كه مي گذاريد چطوري اين كار را انجام ميديد؟ به من هم ميشه بگيد.!!؟


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 09:19:14 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

sevda-2006 wrote:
دوستان يه سوال بي ربط با موضوع بپرسم!!!!
نقل قول و اين هايي كه مي گذاريد چطوري اين كار را انجام ميديد؟ به من هم ميشه بگيد.!!؟


هه 1234(( ههه 1234(( ههه 1234(( هه
خوب پسر خوب همین جایی که ما داریم با هم صحبت می کنیم رو میگن تاپیک Mr. Green (غافلم ازینکه می دونی ! )
و مطلب هر کس میشه پست اون شخص (ای بابا اینم که می دونی )
خوب حالا اگه پست های هر کس رو که سمت چپ گوشه ی بالاش رو نیگا کنی چند تا گزینه داره مثل
تشکر و نقل قول و واسه خودتم ویرایش (کما اینکه این گزینه فرمولیته اس ! و مدیران می تونن توش دست بندازن !!) داره
حالا رو هر کدوم کلیک کنی واست همون کار انجام میشه ...
منو باید حامد راهنمای سایت میذاشتن Mr. Green
با درساتون چیکار کردین ؟
آفرین خوب بخونین قبول شین !

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 10:21:32 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

Wink سلام

[#define ADC_VREF_TYPE 0xC0 چي رو define تعريف كرده؟
[unsigned int read_adc(unsigned char adc_input) يعني چي؟
[ADMUX=adc_input|[b]ADC_VREF_TYPE;[/b] يعني چي؟
[ADCSRA|=0x40 يعني چي كار كرده؟

از چه دستوري براي تعريف تابع بايد استفاده كنم و ديگه اينكه چطور مي تونم اون تابع را صدا كنم با استفاده از چه دستوري؟( ميشه يه مثال بزنيد.) Sad
متشكرم.


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 10:29:38 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ac)

__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 14:52:52 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام سودا جان
مثل اينكه باران عزيز سرش شلوغه . ديدم نيومده راهنمايي گفتم يه چيزايي هم من بگم :

Quote:
[#define ADC_VREF_TYPE 0xC0 چي رو define تعريف كرده؟

با اين دستور شما هر جا كلمات ADC_VREF_TYPE رو بياريد مثل اينه كه عدد 0xC0 رو آورده باشيد .
اين دستور نوع ولتاژ رفرنس مبدل آنالوگ به ديجيتال رو تعريف كرده .
ولتاژ رفرنس ؟ ... ولتاژ رفرنس به ولتاژي گفته مي شه كه مبدل انالوگ به ديجيتال تقريب اعداد رو نسبت به اون و ولتاژ صفر ( همون منفي خودمون ) مي زنه .
مبدل آنالوگ به ديجيتال ؟ ... اين مبدل وسيله اي است كه ولتاژه يه سيم رو اندازه گيري مي كنه و مقدار اون رو به صورت عدد بهتون مي ده .

Quote:
[unsigned int read_adc(unsigned char adc_input) يعني چي؟

سودا جان اين خط اول يه تابع است كه بوسيله ي اون مي شه عدد تبديل شده ي ولتاژ رو از مبدل آنالوگ به ديجيتال خوند .
حالا اين عدد از چه نوعيه ؟ ... اين عدد از نوع unsigned int است كه محدوده ي اعداد 0 تا 65535 است .
تابع ؟ ... اگه كل برنامه رو به يه كتاب آشپزي تشبيه كنيم تابع به دستور پخت هر غذا مي گن .
من مي گم شما خودت تجسم كن :
ببين همونطور كه يه كتاب آشپزي فقط دستور پخت نداره و شامل فهرست ؛ مقدمه ؛ شماره صفحه ؛ جلد ؛ منابع و ... داره يه برنامه هم فقط از توابع تشكيل نشده . همونطوري كه شما توي كتاب آشپزي اول تصميم مي گيريد چي بپزيد و بعد از فهرست به دستور پخت رجوع مي كنيد توي يه برنامه هم همينطوره . شما اول تصميم مي گيريد مي خواهيد چه كنيد و بعد تابع رو فراخوني مي كنيد و اون تابع سواي از بقيه ي برنامه اجرا شده و پس از اتمام دوباره به برنامه ي كلي ( يا اصلي ) بر مي گرده .

Quote:
[ADMUX=adc_input|ADC_VREF_TYPE; يعني چي؟

توي اين خط از يه تابع استفاده شده . تابع بعد از انجام كارش حاصل رو توي متغيير ADMUX مي ريزه .

Quote:
[ADCSRA|=0x40 يعني چي كار كرده؟

يه متغيير رو مقدار دهي كرده . اين متغيير جزو تنظيمات ميكرويه .
حالا چرا اين طوري مقدار دهي كرده ؟ ... اين نوع علامت =| رو بهش مي گن < or مساوي > يعني ADCSRA رو با عدد 0x40 ياي منطقي ( or ) مي كنه و حاصلش رو دوباره توي ADCSRA ميريزه .
حالا شايد از خودت بپرسي چرا مستقيما يه عدد رو توي اين ADCSRA نريخته ؟ ... جواب اين مسئله اينجاست كه اين تنظيمات غير از اون چيزي كه ما مي خوايم تغييرش بديم چيزاي ديگه اي هم داره كه ما از محتواش بي خبريم و اگه مستقيما يه عدد بهش بديم ممكنه اون تنظيمات به صورت ناخاسته تغيير كنه . واسه ي همين اينطوري مقدار دهي ميكنن كه فقط اوو جاهايي كه ما مي خواييم تغيير كنه .
ياي منطقي ؟ .... واسه ي دونستن اين يكي بايد كتاب موريس مانو رو بخوني -> جبر بول . اگه باز هم خواستي بگو تا همين رو هم توضيح بديم .

Quote:
اما خودمونيم .......خوب هندونه زير بغل همديگه ميذاريد ها! در نوشابه و ..... )

هندونه رو كه فهميدم منظورت چي بود ... آره دقيقا همينطوره ! Laughing
ولي منظورت رو از نوشابه نفهميدم ! Neutral

Quote:
دوستان يه سوال بي ربط با موضوع بپرسم!!!!
نقل قول و اين هايي كه مي گذاريد چطوري اين كار را انجام ميديد؟ به من هم ميشه بگيد.!!؟

در اين مورد هم كه باران جان گمراهت ... چيز ... نه ... راهنماييت كرد . Laughing

دي كرومات قربونيوم

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 15:57:07 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
اقا صالح عزير از راهنماييهاتون ممنونم.
در مورد صدا زدن تابع هم ميشه يه كم توضيح بديد؟ منظورم دستورهاييه كه به كار مي بريم.ميدونيد تويCاين طوري مينوشتيم .مثلا

Code:

void convert(void);
int main()
{
convert();

}
/*****
void convert(void)
{
}




با اين اوصاف اگه بخواييم اين دستورات را به كدويژن تبديل كنيم بايد چطوري بنويسيمشون؟
اگه ميشه راهنماييم كنيد.
خيلي خيلي متشكرم.


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
sevda-2006
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Nov 08, 2007
Posts: 43





1755.40 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 18:47:24 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

كيست مرا ياري كند؟؟؟؟؟؟؟


در مورد صدا زدن تابع هم ميشه يه كم توضيح بديد؟ منظورم دستورهاييه كه به كار مي بريم.ميدونيد تويCاين طوري مينوشتيم .مثلا

Code:

void convert(void);
int main()
{
convert();

}
/*****
void convert(void)
{
}




با اين اوصاف اگه بخواييم اين دستورات را به كدويژن تبديل كنيم بايد چطوري بنويسيمشون؟
اگه ميشه راهنماييم كنيد.
خيلي خيلي متشكرم.


__________________
Sevda.electronic
Back to top
View user's profile Send private message
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 19:48:39 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام سلام سلام
من اومدم .... من اومدم .... بچه آروم بشین ... آهای ! شما سرصدا نکنین ... بچه های آخر کلاس ! باشمام ! صحبت نکنین والا اخراج میشین ...!
امتحاناتمون داره شروع میشه منم شدم کم پهنا ! لبه امروژ می خواستم برم خونه اقوام اون DTMF هه رو امتحان کنم !
خوب بریم سر درس خودمون ...!
Quote:

#define ADC_VREF_TYPE 0xC0 چي رو define تعريف كرده؟
[unsigned int read_adc(unsigned char adc_input) يعني چي؟
ADMUX=adc_input|ADC_VREF_TYPE; يعني چي؟
ADCSRA|=0x40 يعني چي كار كرده؟


شما باید واسه عمل تبدیل ولتاز ورودی سنسور ولتاژ قابل فهم میکرو یه ولتاژ اعمال کنین حالا این کار از 3 راه پیشنهاد شده ولتاژ داخلی یا همون VCC ولتاژ مخصوص اینکار که به پایه ی AVCC می آد و ولتاژی که به پینی به اسم AREF می آد
دستور دوم یه تابع تعریف کرده که رخوجی اون صحیح بدون علامت و ورودیش یه متغیر 8 بیتیه
ببینین طبق توضیحاتی که در خود برنامه داده کدویژن با استفاده از رجیستر ADMUX همون ولتاژ رو تعیین کرده به عبارتی شما ماکروی مربوطه رو فعال کردین
حالا اون ADCSRA هم یه رجیستره که کلاک کاری ADC و چگونگی تحریک ADC و ... تنظیم میکنه که در برنامه اومده یعنی میگه ADC چجوری راه اندازی بشه ..

(وا خدا درست دارم میگم Confused )

بله واسه تابعم یه چیزی تو همین مایعات !
اگه درست گفتم که چه بهتر اگه نه آبرومو نبرین ها Mr. Green

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2583




Location: مشهد
3054267.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 22:23:59 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
خواهش مي كنم سودا جان . باران عزيز از هند برگشت شما تشريف برديد . Wink

Quote:
كيست مرا ياري كند؟؟؟؟؟؟؟

هه ! يادم افتاد از مرضيه خانم ! يادش بخير ! انگار همين ديروز بود ! انشالله همه ي دوستان هر جا هستند شاد و پيروز باشند .
Code:

void convert(void);
int main()
{
convert();

}
/*****
void convert(void)
{
}


سودا جان توي كد ويژيون هم همين طور مي نويسند كه شما نوشتي .

Quote:
من اومدم .... من اومدم .... بچه آروم بشین ... آهای ! شما سرصدا نکنین ... بچه های آخر کلاس ! باشمام ! صحبت نکنین والا اخراج میشین ...!

اوه اوه ... اوه ... خانوم اومد ... خانوم اومد ... بچه ها بشينين ... سودا كيت ها رو جمع كن ... خانوم معلم نبينه ... ارخاج ... چيز ... نه ... اخراج نشيم ... سودا ؟ ... سودا ؟.... آهاي ... با توام ... مي گم خانوم اومد ...
Wink

Quote:
یه چیزی تو همین مایعات !

تترا كلريد قربون ؟

Quote:
اگه درست گفتم که چه بهتر اگه نه آبرومو نبرین ها

هوووووووووووووووووووو هوووووووووووووووووووو ! Laughing

استاممنونوفن

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
yashar666
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 02, 2006
Posts: 200




Location: طهران
21892.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 23:19:46 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام و عرض ادب خدمت صالح عزيزم

وقتي تو سي اينطوري مي نويسي تو كد ويژن هم اينطوري بنويس (حواست باشه سي. نه سي پلاس پلاس)

ولي توجه داشته باش همه دستورات سي شايد در كد ويژن اجرا نشه اونم بخاطر محدود تر بودن كتابخانه كد ويژن

بهتر يه نگاهي به كتابخانه كد ويژن بندازي تا ببيني چه توابعي وجود داره

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 20 ارديبهشت ماه ، 1387 08:50:10 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

saleh_chz wrote:

خواهش مي كنم سودا جان . باران عزيز از هند برگشت شما تشريف برديد . Wink



yashar666 wrote:

وقتي تو سي اينطوري مي نويسي تو كد ويژن هم اينطوري بنويس (حواست باشه سي. نه سي پلاس پلاس)

ولي توجه داشته باش همه دستورات سي شايد در كد ويژن اجرا نشه اونم بخاطر محدود تر بودن كتابخانه كد ويژن

بهتر يه نگاهي به كتابخانه كد ويژن بندازي تا ببيني چه توابعي وجود داره


سلام بچه ها
صبر کنین ببینم چه خبره اینجا یه ساعت کلاس نبودم .. کلاسو رو سرشون گذاشتن ...
خوب دیگه سوالی نبود... ؟

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Sticky: مبدل آنالوگ به دیجیتال (A/D) در میکروهای PIC 21 Arash_em 18772 شنبه، 9 خرداد ماه ، 1388 20:11:12
aramis2000 View latest post
No new posts در خواست برنامه در مورد A\D با میکرو کنترلر 1 thexoo 4110 سه شنبه، 12 آذر ماه ، 1387 04:28:11
ahmadk View latest post
No new posts مثالی برای به کارگیری مبدل A/D و نمایش اعداد به صورت اعشاری 1 Hamed 5427 جمعه، 28 تير ماه ، 1387 00:05:46
Hamed View latest post
No new posts مشكل در A/D ميكرو 877 7 parsa123 6164 شنبه، 22 دي ماه ، 1386 18:03:23
Arash_em View latest post
No new posts A/D 5 V_A_H_I_d 5721 چهارشنبه، 31 مرداد ماه ، 1386 16:48:14
Arash_em View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.23 ثانیه