عضویت     ورود  هرگاه گناهان آشكار شوند، بركت‏ها از میان مى‏رود. حضرت علي (ع) جمعه، 26 مرداد ماه ، 1397

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 4835 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 4786 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 4818 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 4766 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 11189 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 4825 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 6398 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 6012 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 5160 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 7127 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 5874 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 13576 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 9896 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 7285 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 5408 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 5977 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 5428 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 6378 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5109 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 5226 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 8031 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 7389 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7399 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5675 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 5967 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 8383 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 6977 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 6437 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 11558 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 9454 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 38809 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 17537 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 20910 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 24428 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 22073 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 24506 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 37819 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 19372 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 16598 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 20573 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: طراحی و تکامل مدار کنترل اینورتر سیستم فتو ولتاییک متصل به شبکه به قدرت 5 کیلووات
· 2: قفل هاي سخت افزاري و نرم افزاري - قسمت اول
· 3: مجله August 2010 ، SERVO
· 4: ارزيابي رفتارهاي ابررساناهاي دماي بالا (HTS) در طراحي قطارهاي شناور مغناطيسي (Maglev)
· 5: Quaternion Kinematic and Dynamic Differential Equations
· 6: ارائه عوامل مهم تاثیر گذار در روحیه کارکنان
· 7: VOLTAGE CONTROL SYSTEM and TRANSIENT ANALYSIS of DG INTERFACED DC DISTRIBUTION SYSTEM
· 8: بررسی علل قطع یک فاز از شبکه 20 کیلو ولت و راه حل عملی جهت جلوگیری از خسارت
· 9: مطالعه شبكه 20kv بخش سنتي شهر تبريز و ارائه راهكارهاي علمي جهت كاهش تلفات بااستفاده از نرم افزار
· 10: The Evolution of Online Identity
· 11: Artificial Neural Networks in Manufacturing:Concepts, Applications, and Perspectives
· 12: IEEE Std 637™-1985(R2007)
· 13: گیرنده MLSD دو بعدی برای اشکار سازی تفاضلی زمان-فرکانس در سیستمهای OFDM
· 14: IEEE Std 1046-1991
· 15: Correspondence
· 16: ANSI/IEEE Std 505-1977
· 17: SEMICONDUCTOR DIODES FOR TV RECEIVERS
· 18: Bandwidth Enhancement of Metamaterial Antennas Based on Composite Right/Left-Handed Transmission Lin
· 19: تجزیه و تحلیل حوادث شرکت های توزیع نیروی برق و راه های پیشگیری از آن
· 20: بررسی پدیده قوس برای سه مدل مقره واقعی تحت شرایط آلوده و یخ زده

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - مشکل بامیکرو (پورتها بر عکس عمل میکنند)atmega 32l


مشکل بامیکرو (پورتها بر عکس عمل میکنند)atmega 32l

 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 18 بهمن ماه ، 1386 17:44:14 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام خسته نباشید
من یه atmega32l گرفتم خواستم تستش کنم با bascom یه خط برنامه ساده نوشتم که پورت مثلا
B.1 رو set کنه ولی دیدم led روشن نمیشه اومدم با مولتی متر پورت رو ازمایش کردم دیدم وقتی
set میکنم بر عکس عمل میکنه و پورت رو 0 میکنه ولی وقتی دستور reset میدم پورت 1 میشه

بعد یه چیز جالب دیگه هم اتفاق افتاد این بود که همون اول برنامه که یه پورت رو output میکنم
کل پورت set میشه انگار به صورت پیش فرض 1 هست!!!!!!!!!!!

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
تا همین جا کافیه تا کل پورت 1 بشه!!!!!!>>>>>Config Portb = Output
همه ی led ها به جز اونی که 1 کردم روشن!!!!!!!!ه<<<<<<<<<< Reset Portb.0
فقط این خاموشه!!!!!!!!!>>>>>>>>>Set Portb.1
End
تعجب من هم برای اینه که وقتی با این برنامه :

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
Config Portb = Output
end

میکرو را پروگرام میکنم کل پورت b روشن میشه .و وقتی من یه پین رو set میکنم که در شرایط عادی باید led اون پین روشن بشه

برعکس تازه خاموش میشه....

مگه بطور پیش فرض همه ی پایه 0 نیست مگه این که ما با دستو set یکشون کنیم؟؟؟؟؟

یعنی مشکل کجاست یا از کجا میتونه باشه؟ میکرو ؟ بسکام؟پروگرامر؟

حالا یه چیزی من یه برد پروگرامر آموزشی امیر کیت گرفتم وقتی زنگ زدم پشتیبانیش گفت این برد برای codevision(یعنی بهتره)

>>>یعنی امکان داره یه برد با codvision جواب بده با bascom جواب نده ؟؟؟؟؟ما که تو دانشگا ه با یه برد هر دو رو میتونستیم آزمایش کنیم!!

Back to top
View user's profile Send private message
msn
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

Joined: Oct 30, 2007
Posts: 76




Location: ایران
3811.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 18 بهمن ماه ، 1386 21:18:24 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
ريجيستر DDRx براي تعريف جهت ورودي يا خروجي كردن پورت مي باشد شما با نوشتن صفر در اين ريجستر پورت را به صورت ورودي و با نوشتن يك در اين ريجستر پورت به صورت خروجي تعريف مي شود.
زماني كه پايه به صورت ورودي تنظيم شود به كمك ريجستر PORTx مي توان مقاومت PULL UP داخلي را فعال يا غير فعال كرد اما زماني كه پايه به صورت خروجي تنظيم شود مي توانيم به كمك اين ريجستر وضعيت سطح ولتاژ را مشخص كرد با صفر كردن اين ريجستر پورت در صفر منطقي و با يك كردن آن در يك منطقي قرار مي گيرد.
پس شما بايد اين خط اضافه كنيد به برنامه:

Ddrb= &B11111111
Portb = &B00000000
حال با اين دو خط وضعيت PortB به صورت خروجي و در سطح منطقي صفر قرار دارد.
در غير اين صورت به احتمال زياد كامپايلر شما ايراد دارد بايد دوباره از اول نصب كنيد.



Last edited by msn on جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 10:09:35; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 18 بهمن ماه ، 1386 23:53:59 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام.
بجز مواردي هم كه Msn جان گفت , فرقي ندارد كه برد آموزشي شما با چه كامپايلري كار مي كند...
اگر هم مشكل حل نشد , به احتمال زياد يا مشكل از ميكرو است و يا از كامپايلر...
موفق و پيروز باشيد.


__________________
زهر است عطاي خلق هر چند كه دوا باشد*

حاجت ز كه مي خواهي جايي كه خدا باشد *
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 01:02:23 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

از راهنماییتون ممنونم
یعنی مشکل از پروگرامر نیست ؟.خوب جای شکرش باقییه حالا باید برم یه micro دیگه بگیرم تست کنم

ولی فکر نکنم ایراد از کامپایلر باشه چون با همین برنامه تو پرونئوس جواب گرفتم

به هر حال ممنونم

Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 01:21:08 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

البته msn جان به اشتباه نوشتند : با يك نوشتن درDDRx پورت x به صورتي خروجي و با صفر نوشتن به صورت ورودي در مياد.
و در اين برنامه هم فكر ميكنم دستور Config Portb = Output اين كار رو انجام ميده و نيازي به يك كردن DDRb نيست.
در مورد مشكل اين دوستمون اگر كاتد LEDها رو به پورتB وصل كردي و آندها رو با مقاومت بهVCC وصل كردي برنامه داره به درستي كار ميكنه و مشكلي نيست .

اگر هم اين طور نيست شايد يك خازن 100نانو بينVCC,GND مشكل شما رو حل كنه چون چند سال پيش براي من هم اين مشكل با 8051 پيش اومد مثل شما يك برنامه تست نوشتم كه يك پورت رو يك كنه ولي اون پورت فقط يك لحظه كوتاه يك بود و بعد صفر مي شد و دوباره يك لحظه كوتاه يك ميشد و بعد صفر و به همين ترتيب... كه اين حالت روبا اسيلوسكوپ ديدم و اگر از ولتمتر استفاده مي كردم شايد من هم فقط صفر مي ديدم(در صورتي كه بايد VCCديده مي شد) با يك خازن 100 نانو مشكل حل شد.


و اينكه يك برد با يك كامپايلر بهتر از ديگري جواب بده خيلي قابل قبول نيست مگر اينكه پروگرمر موجود روي برد با يك كامپايلر جواب بده اگرنه عملكرد مدار ؟!!!!

Back to top
View user's profile Send private message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 12:17:07 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

naali wrote:
البته msn جان به اشتباه نوشتند : با يك نوشتن درDDRx پورت x به صورتي خروجي و با صفر نوشتن به صورت ورودي در مياد.
و در اين برنامه هم فكر ميكنم دستور Config Portb = Output اين كار رو انجام ميده و نيازي به يك كردن DDRb نيست.
در مورد مشكل اين دوستمون اگر كاتد LEDها رو به پورتB وصل كردي و آندها رو با مقاومت بهVCC وصل كردي برنامه داره به درستي كار ميكنه و مشكلي نيست .

اگر هم اين طور نيست شايد يك خازن 100نانو بينVCC,GND مشكل شما رو حل كنه چون چند سال پيش براي من هم اين مشكل با 8051 پيش اومد مثل شما يك برنامه تست نوشتم كه يك پورت رو يك كنه ولي اون پورت فقط يك لحظه كوتاه يك بود و بعد صفر مي شد و دوباره يك لحظه كوتاه يك ميشد و بعد صفر و به همين ترتيب... كه اين حالت روبا اسيلوسكوپ ديدم و اگر از ولتمتر استفاده مي كردم شايد من هم فقط صفر مي ديدم(در صورتي كه بايد VCCديده مي شد) با يك خازن 100 نانو مشكل حل شد.


و اينكه يك برد با يك كامپايلر بهتر از ديگري جواب بده خيلي قابل قبول نيست مگر اينكه پروگرمر موجود روي برد با يك كامپايلر جواب بده اگرنه عملكرد مدار ؟!!!!


ممنون ولی یعنی با این چیزی که شما میگید وقتی یه پورت رو ما خروجی میکنیم همشون 1 میشن؟؟حالا تا اینجاش قبول


ولی تازه اگه این درست باشه وقتی ما دستور reset رو میدیم یعنی میگیم که پورت رو 0 کن ولی همچنان پورت 1 باقی میمونه

و وقتی دستور set رو میدم (که در شرایط عادی باید 1 کنه) تازه پورت رو 0 میکنه !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونید مشکل اینجاست که میکرو 1 را 0 و 0 را 1 تشخیص میده
در مورد led هم اینو بگم که من با ولت متر هم تست کردم...

اصلا یه مساله ی مهم خواهشا توجه کنید >>>>>> ببنید تو دفترچه راهنمای این برد من برای روشن کردن یک led
با codevision این برنامه رو نوشته
>>>>>>>>porta.0=0
مگه توی codevisin هم نباید برای اینکه یه پورت در سطح منطقی 1 قرار بگیره اون رو 1 کرد یعنی برای روشن کردن led باید این برنامه رو نوشت
porta.0=1
????????????? خواهشا کمکم کنید

مرسی از راهنماییتون



Last edited by soheil_julio on جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 14:24:59; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 14:18:16 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ببين دوست عزيز همون طور كه خودت مي دوني هيچ وقت نميشه به تنهايي روي برنامه نظر داد و سخت افزار رو در نظر نگرفت. اين سوال كه براي روشن كردن LED بايد روي پورت 0 نوشت يا 1 سوال صحيحي نيست.چون بسته به نحوه قرار گرفتن LED در مدار مي توان با 0 نوشتن و يا 1 نوشتن روي پايه متصل بهLED اون رو روشن كرد.

كلا دو حالت داره:

1- آند LED به پايه ميكرو وصله و كاتد آن با يك مقاومت زمين شده كه در اين حالت براي روشن شدن LED بايد روي پايه مربوطه از ميكرو 1 نوشت.

2- كاتد LED به پايه ميكرو وصله و آند آن با يك مقاومت VCC شده كه در اين حالت براي روشن شدن LED بايد روي پايه مربوطه از ميكرو 0 نوشت.

حالا با توجه با اين كه گفتيد:‌

((‌تو دفترچه راهنمای این برد من برای روشن کردن یک led
با codevision این برنامه رو نوشته
>>>>>>>>porta.0=0 ))

معلوم ميشه كه در اين برد آموزشي از حالت دوم استفاده شده و براي روشن كردن LED بايد روي پايه مربوطه 0 نوشت .

Back to top
View user's profile Send private message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 14:29:14 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

naali wrote:
ببين دوست عزيز همون طور كه خودت مي دوني هيچ وقت نميشه به تنهايي روي برنامه نظر داد و سخت افزار رو در نظر نگرفت. اين سوال كه براي روشن كردن LED بايد روي پورت 0 نوشت يا 1 سوال صحيحي نيست.چون بسته به نحوه قرار گرفتن LED در مدار مي توان با 0 نوشتن و يا 1 نوشتن روي پايه متصل بهLED اون رو روشن كرد.

كلا دو حالت داره:

1- آند LED به پايه ميكرو وصله و كاتد آن با يك مقاومت زمين شده كه در اين حالت براي روشن شدن LED بايد روي پايه مربوطه از ميكرو 1 نوشت.

2- كاتد LED به پايه ميكرو وصله و آند آن با يك مقاومت VCC شده كه در اين حالت براي روشن شدن LED بايد روي پايه مربوطه از ميكرو 0 نوشت.

حالا با توجه با اين كه گفتيد:‌

((‌تو دفترچه راهنمای این برد من برای روشن کردن یک led
با codevision این برنامه رو نوشته
>>>>>>>>porta.0=0 ))

معلوم ميشه كه در اين برد آموزشي از حالت دوم استفاده شده و براي روشن كردن LED بايد روي پايه مربوطه 0 نوشت .


دوست عزیز از راهنماییتون ممنون



Last edited by soheil_julio on جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 19:25:46; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 15:01:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

شما تو پست اول نوشتي:‌‌ ((وقتی من یه پین رو set میکنم که در شرایط عادی باید led اون پین روشن بشه

برعکس تازه خاموش میشه.... ))

خاموش شدن LED نشان دهنده اين است كه داره به درستي كار ميكنه ( به شرطي كه همون طور كه در پست قبلي نتيجه گرفتيم سر ديگر LED در مدار VCC شده باشه) .

شايد در اندازه گيري ولتاژ داريد اشتباه مي كنيد.

Back to top
View user's profile Send private message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 15:02:38 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

soheil_julio wrote:
naali wrote:
ببين دوست عزيز همون طور كه خودت مي دوني هيچ وقت نميشه به تنهايي روي برنامه نظر داد و سخت افزار رو در نظر نگرفت. اين سوال كه براي روشن كردن LED بايد روي پورت 0 نوشت يا 1 سوال صحيحي نيست.چون بسته به نحوه قرار گرفتن LED در مدار مي توان با 0 نوشتن و يا 1 نوشتن روي پايه متصل بهLED اون رو روشن كرد.

كلا دو حالت داره:

1- آند LED به پايه ميكرو وصله و كاتد آن با يك مقاومت زمين شده كه در اين حالت براي روشن شدن LED بايد روي پايه مربوطه از ميكرو 1 نوشت.

2- كاتد LED به پايه ميكرو وصله و آند آن با يك مقاومت VCC شده كه در اين حالت براي روشن شدن LED بايد روي پايه مربوطه از ميكرو 0 نوشت.

حالا با توجه با اين كه گفتيد:‌

((‌تو دفترچه راهنمای این برد من برای روشن کردن یک led
با codevision این برنامه رو نوشته
>>>>>>>>porta.0=0 ))

معلوم ميشه كه در اين برد آموزشي از حالت دوم استفاده شده و براي روشن كردن LED بايد روي پايه مربوطه 0 نوشت .


دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم ولی اگه توجه کنی مساله من سر اینه که با ولت متر وقتی یه پورت رو که اصلا به هیچ قطعه ای متصل نیست set میکنم اون پورت 0v رو نشون میده و وقتی reset(0) میکنم همون پورت vcc نشون میده ......


naali عزیز از کمکتون متشکرم حق با شما بود بغل این میکرو من سوکت بود وقتی به مولتی وصل میکردم اشتباه نشون میداد وقتی پایه های LED رو بر عکس کردم درست جواب داد از راهنماییت خیلی متشکرم

فقط یه مشکل دیگه است الان LCD این برد مشکل داره خط اول LCD 16 تا مستطیل مشکی داره هیچ نشانه گری نمی اد
امکان داره وصل کردن اینم مثل LED هاش باشه؟؟؟ یا از چی میتونه باشه؟؟
مرسی

Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 15:29:40 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

شما چه چيزهايي به LCD ارسال كرديد؟
عدد 1 دستور پاك كردن صفحه نمايشه.
اين دستور رو همراه با رعايت قوانين لازم براي ارسال فرمان به LCD ارسال كنيد و ببينيد چي ميشه؟

Back to top
View user's profile Send private message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 16:38:07 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

naali wrote:
شما چه چيزهايي به LCD ارسال كرديد؟
عدد 1 دستور پاك كردن صفحه نمايشه.
اين دستور رو همراه با رعايت قوانين لازم براي ارسال فرمان به LCD ارسال كنيد و ببينيد چي ميشه؟


من این برنامه رو می نویسم

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.4 , Db5 = Porta.5 , Db6 = Porta.6 , Db7 = Porta.7 , E = Porta.2 , Rs = Porta.0
Cls
Lcd "iman"
End

فقط همونطور که گفتم تمام مثال های دفتر چه این برد با codevision هست و تو codevision پورت rd هم لازمه
که الان تو بسکام این پورت بیکار میمونه....این میتونه علتش باشه؟
؟؟؟؟؟؟؟

Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 19 بهمن ماه ، 1386 23:15:32 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

وضعيت پايه r/w LCD به چه صورته؟ براي اينكه بتوني هر ديتايي رو به lcd بفرستي بايد اين پايه صفر شده باشي
مي توني خودت اين پايه رو به زمين وصل كني.
مشكل ديگه اي به نظر نميرسه.

Back to top
View user's profile Send private message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 20 بهمن ماه ، 1386 12:14:34 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

naali wrote:
وضعيت پايه r/w LCD به چه صورته؟ براي اينكه بتوني هر ديتايي رو به lcd بفرستي بايد اين پايه صفر شده باشي
مي توني خودت اين پايه رو به زمين وصل كني.
مشكل ديگه اي به نظر نميرسه.


همه اینارو متحان کردم مثل اینکه اصلا هیج دیتایی به lcd فرستاده نمیشه
هیج فرقی نمیکنه که به پورت میکرو وصل باشه یا نه اون خط اولش سیاه اعصاب آدم خورد میکنه
حالا امکان داره خود lcd مشکل داشته باشه؟؟ چون وقتی که از رو برد آموزشی درش می ارم میزارم رو برد بورد و تک تک پورتها رو با سیم
مثل همون مداره پروتئوس(http://www.Photo-Host.org/view/273828lcd1.jpg )به هم وصل میکنم این دفعه خط اولش سیاه نمیشه ولی هیچ چیزی نشون نمیده فقط نور بک گراند lcd روشنه که اونم
بعد از 5 ,6 ثانیه خاموش میشه...البته تو این حالت یه خوبی که داره اینه که وقتی میکرو رو ریست میکنم رو lcd هم تا ثیر میزاره و اونم ریست میشه
!!!!!!!!از راهنما ییتون ممنونم

Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 20 بهمن ماه ، 1386 14:25:44 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

من متوجه نشدم كه با پروتيوس شبيه سازي كردي يا نه؟
در شبيه سازي با پروتيوس جواب گرفتي يا نه؟
ضمنا ببين پايه هاي D4-D7 از LCD رو به ميكرو وصل كرده باشي(شايد يه اشتباه D0-D3 رو وصل كردي)
كلا اتصالات رو چك كن كه اشتباهي نباشه.

Back to top
View user's profile Send private message
naali
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Aug 09, 2007
Posts: 161




Location: تهران
103963.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 20 بهمن ماه ، 1386 15:09:00 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

من برنامتون رو در پروتيوس تست كردم مشكلي نداشت.
حتما از اتصال صحيح پايه ها اطمينان حاصل كنيد.
بعد از اين كه اتصالات رو چك كرديد اگه مشكل حل نشد.برنامه رو به صورت زير بنويسيد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.4 , Db5 = Porta.5 , Db6 = Porta.6 , Db7 = Porta.7 , E = Porta.2 , Rs = Porta.0
Cls
Lcd "iman"
do
Loop

End

همون برنامه خودتونه فقط DO,Loop به اون اضافه شده.ان شاءالله كه جواب مي گيريد.

Back to top
View user's profile Send private message
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 25 بهمن ماه ، 1386 22:58:42 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام خسته نباشید

من یه امتحانی کردم با codevision جواب داد ولی با bascom جواب نمیده فکر کنم برای اینکه بفهمیم مشکل از کجاست
بهتر شد

حالا چی الان باید چی کار کنم؟؟؟

Back to top
View user's profile Send private message
Misaghsepehr
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Apr 05, 2007
Posts: 281





13286.62 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 25 بهمن ماه ، 1386 23:08:44 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

احتمالاً ورژن بسکام شما 1.11.7.4 هستش که یه نسجه ی قدیمی هست.
نسخه های جدیدتر رو از kavirelectronic.com دانلود کنید


__________________
.Expect the best and be prepared for the worst you will never be disappointed
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
soheil_julio
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Nov 18, 2007
Posts: 16





761.74 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 26 بهمن ماه ، 1386 10:59:07 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

نه اتفاقا ورژن 1.11.7.8
هست

Back to top
View user's profile Send private message
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 26 بهمن ماه ، 1386 20:55:50 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام.
دوست عزيز اگر مي توني از نسخه هاي قديمي تر استفاده كن...البته اول كار كركش نكن و برنامت را تست كن...
موفق و پيروز باشيد.


__________________
زهر است عطاي خلق هر چند كه دوا باشد*

حاجت ز كه مي خواهي جايي كه خدا باشد *
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ABC_8222000
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 22, 2007
Posts: 29





1097.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 27 بهمن ماه ، 1386 02:47:12 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

دوست عزیز اگر همونطور که نوشتی روی صفحه مربع ظاهر میشه این به این معنی هست که هیچ اطلاعاتی از میکرو به ال سی دی فرستاده نمی شه.
1-اتصال میکرو و ال سی دی را چک کن .
2-بعد از فرمان cls در خط بعد بنویس home تا مکان کرسور را هم مشخص کرده باشی.
موفق باشی

Back to top
View user's profile Send private message
ABC_8222000
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 22, 2007
Posts: 29





1097.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 27 بهمن ماه ، 1386 02:55:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous post

دوست عزیز اگر همونطور که نوشتی روی صفحه مربع ظاهر میشه این به این معنی هست که هیچ اطلاعاتی از میکرو به ال سی دی فرستاده نمی شه.
1-اتصال میکرو و ال سی دی را چک کن .
2-بعد از فرمان cls در خط بعد بنویس home تا مکان کرسور را هم مشخص کرده باشی.
موفق باشی

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts config word 18f452 0 marhamati 1989 چهارشنبه، 29 آبان ماه ، 1392 12:47:07
marhamati View latest post
No new posts config adc برای mega2560 0 book 2225 چهارشنبه، 10 آبان ماه ، 1391 13:50:50
book View latest post
No new posts Bascom از END خطا میگیره!!! کمک 6 ahvazcity 3199 جمعه، 10 ارديبهشت ماه ، 1389 19:15:22
ghaheri View latest post
No new posts مشکل با دستور CONFIG DATE 1 MEGA32 3426 پنجشنبه، 26 شهريور ماه ، 1388 15:49:30
ahadgd View latest post
No new posts برنامه شبیه سازی AVR با استفاده از نرم افزار BASCOM 4 tinaaston 7822 سه شنبه، 11 تير ماه ، 1387 21:53:21
Yasser_Bishesari View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.34 ثانیه