موضوع اینه که من وقتی میخوام وارد سایت بشم همیشه اولین صفحه ای که واسه من باز میشه صفحه ای هست که تاریخش مربوط به 11 اسفند ماهه
[size=] [/size]ولی وقتی که وارد بقیه جا های سایت میشم تاریخ و اطلاعات به روز میشه و فقط همون صفحه اوله که اگه اشتباه نکنم کش شده و با این توضیحات که دادم من به هیچ وجه نمیتونم موضوعاتی که جدید ارسال میشن رو ببینم و فقط از طریق ایمیل از اونا با خبر میشم
حالا از دوستان میخوام اگه روشی واسه رهایی از این موضوع هست لطفا به من کمک کنید
دقیقا واسه منم همینجوریه . من فکر میکردم اشکال از جستجوگرمه.شماهم حالا یه بار دیگه عوض کنین جستجوگرتون به احتمال زیاد از جستجوگره. آقا حامد توصیه کردن که فایر فکس نصب کنین
زمان ارسال: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 09:42:23
با سلام
مشکل من که یکی دوتا نیست
من روی لپ تاپ دوتا ویندوز دارم روی ویستا اون مشکل رو داره که گفتم روی xp هم هرکدوم از دوستان که چیزی رو روی سایت persiangig اپلود میکنم من نمیتونم دانلود کنم
باشه اون رو نسب میکنم ولی من میخواستم مشکل این یکی رو بر طرف کنم
زمان ارسال: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 13:11:33
kamran_kelkian نوشته:
من روی لپ تاپ دوتا ویندوز دارم روی ویستا اون مشکل رو داره که گفتم روی xp هم هرکدوم از دوستان که چیزی رو روی سایت persiangig اپلود میکنم من نمیتونم دانلود کنم
سلام ؛ خوب اينكه ميگي از پرشين گيگ نمي توني چيزي دانلود كني دليلش اينه كه ISP كه ازش استفاده مي كني مورد داره . با يكي ديگه امتحان كن
راستي بعضي از اين نامردا واسه اينكه سرعت اينترنتشون زياد ديده شه يه جور كش داخلي استفاده مي كنم ، چجوري بگم يعني وقتي تو سايتي رو باز مي كني انگار از رو كامپيوتر اونا باز مي كني و چون از كش اوناس به نظر ميرسه كه سرعتش زياده . شايد مشكل لود نشون درست سايت به همين خاطر باشه
من ديروز با يكي از اين مهندسين كامپيوتر شهرمون راجع با ابن مشكلات صحبت كردم گفت اين isp
كه من ازش اشتراك ميگيرم كش ميكنه اما سايت هايي مثل yahoo google ولي حالا چه اتفاقي افتاده كه ir-micro رو هم كش كرده اونم نميدونست و گفت كه برم اونجا و دادو بيداد راه بندازم و اگه شد جنگ و دعوا