عضویت     ورود  عوام ثروتمند را محترم ميدارند و خواص دانشمند را . افلاطون يكشنبه، 4 فروردين ماه ، 1398

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 5215 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 5285 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 5177 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 5145 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 11678 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 5133 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 6757 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 6353 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 5541 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 7460 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 6252 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 14027 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 10220 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 7653 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 5773 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 6345 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 5720 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 6697 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5423 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 5559 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 8483 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 7676 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7721 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 6013 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 6303 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 8804 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 7269 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 6760 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 11884 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 9740 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 39248 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 17895 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 21223 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 24719 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 22456 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 24790 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 38626 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 19730 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 16884 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 21090 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - كمك كمك بازم ds1307 ساعت


كمك كمك بازم ds1307 ساعت

 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 شهريور ماه ، 1388 15:28:55 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
من یه برنامه واسه خوندن نوشتن ساعت از ایسی 1307 میخواستم تو سایت سرچ کردم اکثرا به زبان سی بود یا برای ایسی PIC من به زبان بیسک واسه AVR می خوام مثلا مگا هشت تو I2c مشکل دارم یه کم ناواردم
اگه کسی میتونه کمک کنه خوب کمک کنه دیگه؟؟ crybaby crybaby
ممنون

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
alnz
کاربر نمونه
کاربر نمونه

Joined: Feb 28, 2008
Posts: 968




Location: خراسان رضوي
1396165.04 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 شهريور ماه ، 1388 20:19:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

مطمئني كه سرچ كردي Wink


مثلا تو تاپيك زير آقاي عمادي يه لينك خوب معرفي كردن :


تاپيك :

http://www.ir-micro.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=924&highlight=ds1307

لينك :

http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id=181&Itemid=57

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 22 شهريور ماه ، 1388 12:29:50 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ممنون alnz جان aa)
ولي من بازم نتونستم از اون برنامه سردر بيارم اون برنامه هم براي 8051 بود من فقط يه نمونه كد واسه خوندن ساعت و تنظيمش ميخوام Rolling Eyes ac)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Ramin_Ghn
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: May 07, 2007
Posts: 486




Location: تبریز
929423.18 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 22 شهريور ماه ، 1388 13:29:23 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

این یه نمونه برنامه است برای میکرو پیک به زبان بیسیک که خودمم ازش جواب گرفتم،با بسکام کار نکردم ولی اگه بری سراغ دستورات I2C و نحوه کار با اونا فقط یه کم تغییرات و جایگزینی دستوری می خواد:

Code:
define OSC 4
include"modedefs.bas"
DEFINE LCD_DREG PORTb
DEFINE LCD_DBIT 4
DEFINE LCD_RSREG PORTb
DEFINE LCD_RSBIT 2
DEFINE LCD_EREG PORTb
DEFINE LCD_EBIT 3
DEFINE LCD_BITS 4
DEFINE LCD_LINES 2
TRISa= %11111111
SDA var PORTa.4
SCL var PORTa.3
DB0 var byte[8]
 
gosub write_1307
read_1307:
I2CREAD SDA,SCL,$D1,$00,[STR DB0\8]
lcdout $fe,1,"Time=",HEX2 DB0[2],":",HEX2 DB0[1],":",HEX2 db0[0]
lcdout $fe,$c0,"date=",HEX2 DB0[4],":",HEX2 DB0[5],":",HEX2 db0[6]
pause 1000
goto read_1307
end
Write_1307:


' Set time & date to 21:58:00 Tuesday 6th of July 2004
I2CWRITE SDA,SCL,$D0,$00,[DB0[0],DB0[1],DB0[2],DB0[3],DB0[4],DB0[5],DB0[6],DB0[ 7]]
pause 10
RETURN

در ضمن دیتاشیت 1307 هم می تونه خیلی بهت کمک کنه.
درود


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 22 شهريور ماه ، 1388 14:36:53 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

دستت درد نكنه رامين
من تو گوگل هم سرچ كردم يه چيزايي پيدا كردم فقط يه توضيح درباره اين كدها ميخوام
يكيش اين دو تا
Const Ds1307w = &HD0
Const Ds1307r = &HD
تو كدهاي زير هم اون قسمتي كه پر رنگه
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 0
I2cstart
I2cwbyte Ds1307r
I2crbyte Seco , Ack
I2crbyte Mine , Ack
I2crbyte Hour , Nack
I2cstop

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
aalamee
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Aug 25, 2008
Posts: 5





244.58 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 13:55:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ahadgd wrote:
دستت درد نكنه رامين
من تو گوگل هم سرچ كردم يه چيزايي پيدا كردم فقط يه توضيح درباره اين كدها ميخوام
يكيش اين دو تا
Const Ds1307w = &HD0
Const Ds1307r = &HD
تو كدهاي زير هم اون قسمتي كه پر رنگه
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 0
I2cstart
I2cwbyte Ds1307r
I2crbyte Seco , Ack
I2crbyte Mine , Ack
I2crbyte Hour , Nack
I2cstop


سلام
قبل از خواندن يا نوشتن در DS1307 بايستي رجيستر مربوطه را با عددخاصي پر كني . در كد CONST Ds1307w=&HD0 و خط بعدي دو ثابت تعريف شده كه همان عددهاي را براحتي بتوان استفاده كرد كه اين كار ربطي به DS ندارد و براي سهولت در برنامه نويسي انجام شده است.
دستور I2Cwbyte بعد از دستور I2Cstart رجيستر فوق الذكر را با عدد بعد از آن كه همان ثابت تعريف شده است يعني Ds1307w پر مي كند يعني DS آماده گرفتن اطلاعات است.
دستور بعدي عدد صفر را به DS مي فرستد و پوينتر را به بايت صفر DS مي برد.
حالا مجددا دستور I2Cwbyte مقدار ثابت Ds1307r را به DS مي فرستد و آن را آماده خواندن اطلاعات مي كند . با دستور قبلي پوينتر در بايت صفر مانده و دستور I2Crbyte seco ack اولين بايت را از DS خوانده و به متغير seco ميريزد كه مربوط به ثانيه است . ack در حقيقت مي گويد هنوز اطلاعاتي براي خواندن وجود دارد بنابراين پوينتر به بايت بعدي ميرود تا با دستور بعدي محتويات بايت دقيقه را خوانده و در متغير مربوطه قرار دهد و همينطور تا آخر و nask يعني اطلاعاتي براي خواندن مد نظر نبوده و عمليات در خط بعدي با دستور I2C stop پايان مي يابد. توصيه ميكنم ديتا شيت اين آي سي را به دقت و با حوصله مطالعه كنيد. موفق با شيد.

Back to top
View user's profile Send private message
aalamee
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Aug 25, 2008
Posts: 5





244.58 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 14:00:36 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ahadgd wrote:
دستت درد نكنه رامين
من تو گوگل هم سرچ كردم يه چيزايي پيدا كردم فقط يه توضيح درباره اين كدها ميخوام
يكيش اين دو تا
Const Ds1307w = &HD0
Const Ds1307r = &HD
تو كدهاي زير هم اون قسمتي كه پر رنگه
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 0
I2cstart
I2cwbyte Ds1307r
I2crbyte Seco , Ack
I2crbyte Mine , Ack
I2crbyte Hour , Nack
I2cstop


سلام
قبل از خواندن يا نوشتن در DS1307 بايستي رجيستر مربوطه را با عددخاصي پر كني . در كد CONST Ds1307w=&HD0 و خط بعدي دو ثابت تعريف شده كه همان عددهاي را براحتي بتوان استفاده كرد كه اين كار ربطي به DS ندارد و براي سهولت در برنامه نويسي انجام شده است.
دستور I2Cwbyte بعد از دستور I2Cstart رجيستر فوق الذكر را با عدد بعد از آن كه همان ثابت تعريف شده است يعني Ds1307w پر مي كند يعني DS آماده گرفتن اطلاعات است.
دستور بعدي عدد صفر را به DS مي فرستد و پوينتر را به بايت صفر DS مي برد.
حالا مجددا دستور I2Cwbyte مقدار ثابت Ds1307r را به DS مي فرستد و آن را آماده خواندن اطلاعات مي كند . با دستور قبلي پوينتر در بايت صفر مانده و دستور I2Crbyte seco ack اولين بايت را از DS خوانده و به متغير seco ميريزد كه مربوط به ثانيه است . ack در حقيقت مي گويد هنوز اطلاعاتي براي خواندن وجود دارد بنابراين پوينتر به بايت بعدي ميرود تا با دستور بعدي محتويات بايت دقيقه را خوانده و در متغير مربوطه قرار دهد و همينطور تا آخر و nask يعني اطلاعاتي براي خواندن مد نظر نبوده و عمليات در خط بعدي با دستور I2C stop پايان مي يابد. توصيه ميكنم ديتا شيت اين آي سي را به دقت و با حوصله مطالعه كنيد. موفق با شيد.

Back to top
View user's profile Send private message
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 24 شهريور ماه ، 1388 14:12:29 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

بازم دستتون درد نكنه مخصوصا aalamee aa) aa)
يه سوال ديگه ac)
تاريخ رو از آي سي چجوري دريافت كنيم (تو ديتا شيت نوشته هفته روز سال و ماه هم هست)؟؟
تو برنامه اي كه از اينترنت برداشتم ثانيه دقيقه رو وقتي به 60 رسيد صفر ميكنه مگه خود آي سي ساعت وقتي به 60 رسيد صفر نميشه؟؟؟

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
aalamee
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Aug 25, 2008
Posts: 5





244.58 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 26 شهريور ماه ، 1388 12:27:53 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ahadgd wrote:
بازم دستتون درد نكنه مخصوصا aalamee aa) aa)
يه سوال ديگه ac)
تاريخ رو از آي سي چجوري دريافت كنيم (تو ديتا شيت نوشته هفته روز سال و ماه هم هست)؟؟
تو برنامه اي كه از اينترنت برداشتم ثانيه دقيقه رو وقتي به 60 رسيد صفر ميكنه مگه خود آي سي ساعت وقتي به 60 رسيد صفر نميشه؟؟؟


سلام
آدرس محل هاي ذخيره در DS به اين صورته:
بايت صفر براي ثانيه
بايت يك براي دقيقه
بايت دو براي ساعت (مي تواند به صورت ١٢ ساعتي يا ٢٤ ساعتي ذخيره شود)
بايت ٣ براي روز هفته به صورت عددهاي ١ الي ٧
بايت ٤ براي روز
بايت ٥ براي ماه
بايت ٦ براي سال

به عنوان نمونه كد زير رو ملاحظه فرماييد:
[align=left] I2cstart ' Generate start code
I2cwbyte Ds1307w ' send address
I2cwbyte 0 ' start address in 1307

I2cstart ' Generate start code
I2cwbyte Ds1307r ' send address
I2crbyte _sec , Ack
I2crbyte _min , Ack ' MINUTES
I2crbyte _hour , Ack ' Hours
I2crbyte Weekday , Ack ' Day of Week
I2crbyte _day , Ack ' Day of Month
I2crbyte _month , Ack ' Month of Year
I2crbyte _year , Nack ' Year
I2cstop

[align=right]
ثانيه و دقيقه در لحظه رسيدن به ٦٠ و ساعت در لحظه رسيدن به ٢٤ خود به خود صفر ميشه و نيازي نيست به كد نويسي نيست.

فراموش نكني اعداد در DS به صورت BCD ذخيره ميشن كه بعد از خواندن براي بدست آوردن دسيمال
از دستور makedec استفاده كني و اگر خواستي عددي رو در DS بنويسي قبل از ارسال از دستور makebcd عدد مورد نظرتو تبديل به BCD كني.

يا حق

Back to top
View user's profile Send private message
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 26 شهريور ماه ، 1388 15:55:57 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

دستت درد نكنه aalamee
اينم برنامه اي كه رد آخر بهش رسيدم
اگه مشكلي داره بگين
Code:
$regfile = "m8def.dat" : $crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Pind.0 , E = Pind.1 , Db4 = Pind.2 , Db5 = Pind.3 , Db6 = Pind.4 , Db7 = Pind.5
Config Clock = User : Config Sda = Portc.1 : Config Scl = Portc.0
Dim Weekday As Byte
Dim Wekday As String * 2
Const Ds1307w = &HD0
Const Ds1307r = &HD1
Cursor Off
Do
Locate 1 , 1
Lcd "Time:" ; _hour ; ":" ; _min ; ":" ; _sec
Locate 2 , 1
Lcd "DATA:" ; _year ; ":" ; _month ; ":" ; _day ; " " ; Wekday
Gosub Getdatetime
Loop
End
Getdatetime:
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 0
I2cstart
I2cwbyte Ds1307r
I2crbyte _sec , Ack
I2crbyte _min , Ack                                         ' MINUTES
I2crbyte _hour , Ack                                        ' Hours
I2crbyte Weekday , Ack                                      ' Day of Week
I2crbyte _day , Ack                                         ' Day of Month
I2crbyte _month , Ack                                       ' Month of Year
I2crbyte _year , Nack                                       ' Year
I2cstop
'**************************************************** ************************************************
'tabdile Binary be Decimal
_sec = Makedec(_sec) : _min = Makedec(_min) : _hour = Makedec(_hour)
 _day = Makedec(_day) : _month = Makedec(_month) : _year = Makedec(_year) : Weekday = Makedec(weekday)
 '************************************************* **********************
Select Case Weekday
Case 7 : Wekday = "S"
Case 1 : Wekday = "s"
Case 2 : Wekday = "M"
Case 3 : Wekday = "T"
Case 4 : Wekday = "W"
Case 5 : Wekday = "t"
Case 6 : Wekday = "F"
End Select
Return

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
aalamee
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Aug 25, 2008
Posts: 5





244.58 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 28 شهريور ماه ، 1388 09:53:11 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ahadgd wrote:
دستت درد نكنه aalamee
اينم برنامه اي كه رد آخر بهش رسيدم
اگه مشكلي داره بگين
Code:
$regfile = "m8def.dat" : $crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Pind.0 , E = Pind.1 , Db4 = Pind.2 , Db5 = Pind.3 , Db6 = Pind.4 , Db7 = Pind.5
Config Clock = User : Config Sda = Portc.1 : Config Scl = Portc.0
Dim Weekday As Byte
Dim Wekday As String * 2
Const Ds1307w = &HD0
Const Ds1307r = &HD1
Cursor Off
Do
Locate 1 , 1
Lcd "Time:" ; _hour ; ":" ; _min ; ":" ; _sec
Locate 2 , 1
Lcd "DATA:" ; _year ; ":" ; _month ; ":" ; _day ; " " ; Wekday
Gosub Getdatetime
Loop
End
Getdatetime:
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 0
I2cstart
I2cwbyte Ds1307r
I2crbyte _sec , Ack
I2crbyte _min , Ack                                         ' MINUTES
I2crbyte _hour , Ack                                        ' Hours
I2crbyte Weekday , Ack                                      ' Day of Week
I2crbyte _day , Ack                                         ' Day of Month
I2crbyte _month , Ack                                       ' Month of Year
I2crbyte _year , Nack                                       ' Year
I2cstop
'**************************************************** ************************************************
'tabdile Binary be Decimal
_sec = Makedec(_sec) : _min = Makedec(_min) : _hour = Makedec(_hour)
 _day = Makedec(_day) : _month = Makedec(_month) : _year = Makedec(_year) : Weekday = Makedec(weekday)
 '************************************************* **********************
Select Case Weekday
Case 7 : Wekday = "S"
Case 1 : Wekday = "s"
Case 2 : Wekday = "M"
Case 3 : Wekday = "T"
Case 4 : Wekday = "W"
Case 5 : Wekday = "t"
Case 6 : Wekday = "F"
End Select
Return


سلام
فقط ممكنه در نشان دادن تاريخ كمي مشكل داشته باشيد . از مثال bascome-avr استفاده كنيد.
موفق باشيد

Back to top
View user's profile Send private message
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 28 شهريور ماه ، 1388 13:12:19 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

يه چيز يادم رفت اگه بخواهيم ساعت و تاريخ رو تنظيم كنيم
بايد اين كار رو بكنيم ؟؟
پويينتر رو به اون قسمت ببريم بد تو او نجا رايت كنيم
Code:
         _min = Makebcd(_min)
         I2cstart
         I2cwbyte Ds1307w
         I2cwbyte 1
         I2cwbyte _min
         I2cstop

اگه ميشه اون مثال رو بگين چطوريه؟

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 6 بهمن ماه ، 1388 17:41:45 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام دوباره
من مدار رو بستم ولی کار نکرد
تو ال سی دی به جای ساعت و دقیقه و ثانیه مینویسه 165
چی کار کنم
باتری بک آپ رو باید وصل کنم؟؟

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 8 بهمن ماه ، 1388 23:56:52 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

کسی نمی خواد کمک کنه با پروتئوس درسته ولی وقتی مدار رو میبندم جواب نمیده crybaby ac)
باتری بک آپ هم وقتی وصل میکنم عدد ها اینطوری میشن
00:00:80 crybaby ac)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Ramin_Ghn
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: May 07, 2007
Posts: 486




Location: تبریز
929423.18 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 9 بهمن ماه ، 1388 10:08:16 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

این موضوع به باتری بک آپ اصلا ربطی نداره...بی خود وقتتو با بک آپ آی سی تلف نکن ، بگرد ببین مشکل واقعی مدار از کجاست!شاید مدارتو درست نبستی یا آی سی خوب تغذیه نشده یا کریستال آی سی درست انتخاب نشده یه بار کلا مدارتو از اول چک کن.
موفق باشی

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mohammadh
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Dec 01, 2006
Posts: 14




Location: lran
18612.78 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 9 بهمن ماه ، 1388 22:55:14 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
اول پایه 3 رو اگر به باطری وصل نمی کنی زمینش کن دوم باید به اون مقدار بدی همون اول برنامه ساعت و دقیقه و ثانیه و....اگر کلید گذاشتی تایم رو تنظیم کن موفق باشی

Back to top
View user's profile Send private message
ahadgd
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: May 29, 2008
Posts: 49




Location: DARYAN
19332.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 10 بهمن ماه ، 1388 15:05:53 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous post

mohammadh wrote:
سلام
اول پایه 3 رو اگر به باطری وصل نمی کنی زمینش کن دوم باید به اون مقدار بدی همون اول برنامه ساعت و دقیقه و ثانیه و....اگر کلید گذاشتی تایم رو تنظیم کن موفق باشی

دستت درد نکنه mohammadh مشکل حل شد aa) aa)
اشکال همونایی بود که شما گفتی پایه سه وقتی آزاد بود رو ال سی دی چرت و پرت مینوشت تو برنامه هم باید اول تنظیمش میکردم که من این کار رو نکرده بودم :D

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Sticky: دستور define در PIC 4 mohammadfallahi 10158 چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 00:25:51
nasrmicro View latest post
No new posts Sticky: دستور INCLUDE در PIC 4 koorosh181 10212 سه شنبه، 23 تير ماه ، 1388 23:33:53
taykof View latest post
No new posts اتصال PIC به پورت USB 24 vpic 28061 پنجشنبه، 5 فروردين ماه ، 1389 16:09:36
mahdifah View latest post
No new posts اتصال pic به مونيتور كامپيوتر 14 vpic 16019 دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1387 11:44:09
naatamam View latest post
No new posts کتاب آموزش pic 0 gharibe_12000 13336 جمعه، 20 بهمن ماه ، 1385 12:00:04
gharibe_12000 View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.17 ثانیه