عضویت     ورود  كسى كه خدا را اطاعت و عبادت كند، خداوند همه چیز را مطیع او گرداند. امام حسن (ع) جمعه، 26 مرداد ماه ، 1397

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 4835 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 4779 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 4816 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 4765 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 11183 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 4824 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 6396 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 6012 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 5158 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 7125 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 5873 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 13572 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 9894 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 7281 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 5406 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 5976 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 5423 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 6375 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5107 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 5224 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 8028 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 7388 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7397 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5674 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 5967 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 8382 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 6976 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 6437 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 11558 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 9454 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 38806 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 17537 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 20908 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 24427 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 22070 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 24506 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 37808 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 19371 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 16596 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 20571 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: ANSI N42.42-2006
· 2: استخراج ويژگي هاي مقاوم سيگنال گفتار با استفاده از روش MVF
· 3: Systems with Parametric Uncertainty Described by Varying Intervals
· 4: Fractional PID Controller Design based on Evolutionary Algorithms for Robust two-inertia Speed Contr
· 5: Double-Edge triggered Level Converter Flip-Flop with Feedback
· 6: LED-Based Projection Systems
· 7: Blind Channel Equalization Using CMA Algorithm
· 8: Pseudo Spin Valves Using a(1 1 2)-Textured D022 Mn2.3−2.4Ga Fixed Layer
· 9: Concurrent Structure-Independent Fault Detection Schemes for the Advanced Encryption Standard
· 10: Event Modeling for Content Based Publish/Subscribe Systems
· 11: Reconfigurable Optical CDMA Network Codecs Structured over M-Signatured Waveguide-Gratings
· 12: PIC microcontrollers for beginners,too
· 13: خوردگی و تخریب تجهیزات پست های توزیع و انتقال
· 14: برسی حقوقی و کارشناسی حوادث مردمی برق و روش های پیشگیری از آن
· 15: Understanding and Applying the LT1005 Multifunction Regulator
· 16: Flexible Power Transmission
· 17: A General Framework to Detect Unsafe System States From Multisensor Data Stream
· 18: نقشه و راهنمای تعمیرات AUDIO مدل MAX-DJ650
· 19: Cryptanalysis of a New Ultralightweight RFID Authentication Protocol—SASI
· 20: مروري بر نكات طراحي عملي كنترل ديجيتال PFC در يوپ ياس هاي تكفاز با استفاده از DSP

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - برنامه اسکن کیبورد کامپیوتر در AVR


برنامه اسکن کیبورد کامپیوتر در AVR

 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 27 آبان ماه ، 1385 00:20:00 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام خدمت اساتید محترم
من برای پروژه ام با َATMega32 دارم یک تابلو روان روی LCD 16*2 طراحی می کنم
در هنگام اسکن کیبورد کامپیوتر، می خواهم بعد از اینکه خط اول (16 کاراکتر) پر شد، ادامه جمله به خط پایین بیاید و باز بعد از نوشتن 16 کاراکتر ادامه را در خط اول بنویسد و این روند همچنان ادامه دارد تا زمانی که دستور خارج شدن از برنامه اسکن کیبورد توسط F5 صادر شود و آن جملات را روی LCD نمایش دهد. و اما مشکلی که برایم بوجود آمده این است که با تایپ کردن چند حرف خود به خود به سطر دوم و یا به سطر اول می رود و یا اینکه صفحه را پاک می کند.
برنامه اسکن کیبورد را در اینجا آپ لاود کردم .


Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 27 آبان ماه ، 1385 01:40:58 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام .
من خودم با AVR کار نکردم . اما واسه این کاری که می خوای انجام بدی دو راه وجود داره . یکی اینکه بیای از دستورات خود BASCOM استفاده کنی و راه دیگه اینکه بیای مستقیما به همون خونه ای از LCD که مورد نظرت هست پرش کنی .
هر خونه از LCD یه آدرسی داره که اگه اشتباه نکنم با دستور LOCATE تو BASCOM می تونی به اون خونه پرش کنی و اطلاعاتی رو که می خوای از اون خونه به بعد بنویسی . آدرس هر خونه هم به این صورت هست :


اما اگه بخوای با خود دستورات BASCOM عمل کنی دستور LOWERLINE واسه پرش به سطر پائین و دستور UPPERLINE برای پرش به سطر بالا هست .
فقط کافی هست تشخیص بدی چه زمانی از این دستورات استفاده کنی . چون LCD از نوع 16*2 هست بنابراین هر سطر 16 کاراکتر تو خودش نشون میده . پس می تونی یه شمارنده قرار بدی که تا 16 بشماره . با هر بار زدن کلید و نمایش دادن هر کاراکتر ، یه واحد به شمارنده اضافه بشه . همین که به 16 رسید دستور پرش به خط بالا یا پائین صادر بشه و بعد شمارنده از نو بشماره .


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 27 آبان ماه ، 1385 23:14:29 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

irmicro wrote:
سلام .
من خودم با AVR کار نکردم . اما واسه این کاری که می خوای انجام بدی دو راه وجود داره . یکی اینکه بیای از دستورات خود BASCOM استفاده کنی و راه دیگه اینکه بیای مستقیما به همون خونه ای از LCD که مورد نظرت هست پرش کنی .
هر خونه از LCD یه آدرسی داره که اگه اشتباه نکنم با دستور LOCATE تو BASCOM می تونی به اون خونه پرش کنی و اطلاعاتی رو که می خوای از اون خونه به بعد بنویسی . آدرس هر خونه هم به این صورت هست :


اما اگه بخوای با خود دستورات BASCOM عمل کنی دستور LOWERLINE واسه پرش به سطر پائین و دستور UPPERLINE برای پرش به سطر بالا هست .
فقط کافی هست تشخیص بدی چه زمانی از این دستورات استفاده کنی . چون LCD از نوع 16*2 هست بنابراین هر سطر 16 کاراکتر تو خودش نشون میده . پس می تونی یه شمارنده قرار بدی که تا 16 بشماره . با هر بار زدن کلید و نمایش دادن هر کاراکتر ، یه واحد به شمارنده اضافه بشه . همین که به 16 رسید دستور پرش به خط بالا یا پائین صادر بشه و بعد شمارنده از نو بشماره .




دقیقاً همونطور که در بالا گفتید من هم انجام دادم یعنی از دستور upper و Lower استفاده کردم اما یک دفعه بعد از تایپ 6 کاراکتر به خط پایین میاد حال اگر دکمه کیبورد را بگیرم تا کاراکتر 16 تایپ می کند و به خط بعد می رود مثل این است که اگر مهلت بهش ندیم برنامه را درست انجام می دهد تازه در این حالت فقط با کیبورد های قدیمی کار می کند
کلافم کرده این کیبورده ...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 28 آبان ماه ، 1385 01:27:23 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

خوب از راه اولی که گفتم استفاده کن . من خودم نمی تونم کمکی کنم که برنامه رو برات تصحیح کنم . اما یه نمونه برنامه که برای PIC هستو میزارم . دقت کنی می فهمی طرز کارش چه جوری هست .

B1 VAR BYTE
main:
FOR B1=192 TO 207
LCDOUT $FE,1
LCDOUT $fe,B1,"IR-MICRO"
PAUSE 500
NEXT B1
GOTO main


دستور LCDOUT همون فرمان نمایش رو LCD هست که معادلش میشه PRINT .
LCDOUT $FE,1 صفحه نمایش رو پاک می کنه .
LCDOUT $fe,B1,"IR-MICRO" عمل نوشتن رو LCD با توجه به مقدار درون متغیر B1 هست ( مکان نمای LCD به این خونه که آدرسش درون B0 هست پرش می کنه و از اونجا به بعد می نویسه ) .
خوب B1 بین 192 تا 207 تغییر می کنه دیگه . پس یعنی توسط این خط دستور میاد اون عبارتو رو خط دوم می نویسه و چون یه بار پاک می کنه و بعد تو خونهء بعدی می نویسه در عمل مثل اینکه عبارت مورد نظر رو LCD شیفت داده میشه .
حالا واسه اینکه حالت معمولی بنویسه باید دستور پاک کردن حذف بشه و هر بار هم به جای نوشتن یه عبارت ثابت ، اطلاعات دریافتی از صفحه کلید نوشته بشه .
واسه خط اول هم باید متغیر از 128 تا 143 تغییر کنه .

امیدوارم کمکت کرده باشه Wink


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 29 آبان ماه ، 1385 12:42:13 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام خدمت همه ی دوستان الکترونیک مند ،
Sad کسی از دوستان نیست که کیبورد کامپیوتر را به AVR نصب کرده باشه و بتونه مشکل من رو کنه ؟


اگر کسی رو می شناسید که با AVR کار کرده باشه ، لطف کنید اون رو به Forum دعوت کنید.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 29 آبان ماه ، 1385 12:51:04 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام خدمت آقا حامد
من اون مشکلی رو که بعد از 6 کاراکتر به سطر بعدی می پرید رو حل کردم اما یک مشکل دیگه متولد شد ......
خیلی خیلی ممنونم از اینکه منو راهنمایی می کنید، و همچنین راهنمایی های شما فکر منو بازتر میکنه برای تغییرات در برنامه ای که نوشتم،
برنامه ی که من نوشتم به این صورت عمل میکنه : میاد سطر اول رو پاک میکنه و بعد که در Locate 1,1 قرار گرفت، از کیبورد یک کاراکتر دریافت میکنه و به Locate 1,2 میره و دوباره کلید رو دریافت میکنه ، خلاصه هر با یک شماره به ستون locate اضافه میشه و وقتی به Locate 1,16 رسید ، سطر دوم رو پاک میکنه و همون مراحل قبلی رو این بار در سطر دوم انجام میده :
Main:
Home Upper
Lcd " "
For A1 = 1 To 16
Locate 1 , A1
Call F16
Waitms 20
Next A1

Lowerline
Lcd " "
For A1 = 1 To 16
Locate 2 , A1
Call F16
Waitms 20
Next A1
jmp main
end

دستور Call F16 همون زیر برنامه گرفتن کلید است و به همون صورتی که علی کاهه نوشته منم نوشتم :
Sub F16
K = Getatkbd()
Select Case K:
Case 50:
Lowerline
Case 56:
Home
Case 44:
Cls
Home
Case 52:
Shiftcursor Left
Case 54:
Shiftcursor Right
Case 13:
Lowerline
Case 9:
Shiftcursor Right , 4
Case 8:
Shiftcursor Left
Lcd " ";
Shiftcursor Left
Case Else Lcd String(1 , K)
End Select
End Sub F16
حالا حروف ها رو چاپ میکنه حتی بعد از چاپ 16 کاراکتر به سطر پایین میاد اما مشکلی که برام پیش اومده اینه کلید های دیگه مثل del یا جهت های بالا و پایین و Bk Sp و ... یا کار نمی کنند و یا اشتباه عمل می کنند.
مثلاً کلید enter که می زنم میاد سطر پایین اما باز سریع برمیگرده به سطر بالا و یک کاراکتر جلوتر از جایی که بوده قرار می گیره.

این کیبورد ما رو فیلم کرده ......

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 29 آبان ماه ، 1385 16:00:20 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

یعنی الان مشکل از اسکن صفحه کلید هست ؟
خوب می تونی یه کاری کنی . عمل چک کردن صفحه کلید رو خودت برنامشو بنویس . دقیق مثل اسکن صفحه کلید با میکروپروسسور .
یکی یکی ستون ها رو یک می کنی ، بعد سطر ها رو چک می کنی که کلیدی زده شده یا نه . اینجوری هر چند تا کلید با هر وظیفه ای می تونی قرار بدی و تعریف کنی .
اتفاقا دارم یه مثال واسه PIC آماده می کنم . یه صفحه کلید 32 حرفی با قابلیت حروف بزرگ - کوچک و یه سری کلید های اضافی با LCD 4*16 . سعی می کنم زودتر بزارم تو سایت تا بتونی از اون استفاده کنی و با Bascom بنویسی .
چک کردن صفحه کلید به حدی آسونه که کافیه فقط اصل کلی اونو یاد بگیری و بعد اون می تونی هر جور که خواستی و واسه هر میکرو بنویسی .
این سایت هم جوری شده که تقریبا همه عادت کردند فقط از آموزشها استفاده کنند یا سوال بپرسند . اما اگه حتی جواب سوال رو هم بدونن معمولا پیش نمیاد که جواب بدن Exclamation Exclamation Exclamation


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 30 آبان ماه ، 1385 11:49:01 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

آیا کسی بلده راجع به این کتابخانه کیبورد یک توضیحی بده ؟ ! ! ! !

............................................................... ...................................................................... .................................................
Keydata:
'normal keys lower case
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 27 , 0 , 0 , 0 , 0 , 9 , 9 , &H5E , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 113 , 49 , 0 , 0 , 0 , 122 , 115 , 97 , 119 , 50 , 0
Data 0 , 99 , 120 , 100 , 101 , 52 , 51 , 0 , 0 , 32 , 118 , 102 , 116 , 114 , 53 , 0
Data 0 , 110 , 98 , 104 , 103 , 121 , 54 , 7 , 8 , 44 , 109 , 106 , 117 , 55 , 56 , 0
Data 0 , 44 , 107 , 105 , 111 , 48 , 57 , 0 , 0 , 46 , 45 , 108 , 48 , 112 , 43 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 92 , 0 , 0 , 0 , 0 , 13 , 0 , 0 , 92 , 0 , 0
Data 0 , 60 , 0 , 0 , 0 , 0 , 8 , 0 , 0 , 49 , 0 , 52 , 55 , 0 , 0 , 0
Data 48 , 44 , 50 , 53 , 54 , 56 , 0 , 0 , 0 , 43 , 51 , 45 , 42 , 57 , 0 , 0

'shifted keys upper case
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 81 , 33 , 0 , 0 , 0 , 90 , 83 , 65 , 87 , 34 , 0
Data 0 , 67 , 88 , 68 , 69 , 0 , 35 , 0 , 0 , 32 , 86 , 70 , 84 , 82 , 37 , 0
Data 0 , 78 , 66 , 72 , 71 , 89 , 38 , 0 , 0 , 76 , 77 , 74 , 85 , 47 , 40 , 0
Data 0 , 59 , 75 , 73 , 79 , 61 , 41 , 0 , 0 , 58 , 95 , 76 , 48 , 80 , 63 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 96 , 0 , 0 , 0 , 0 , 13 , 94 , 0 , 42 , 0 , 0
Data 0 , 62 , 0 , 0 , 0 , 8 , 0 , 0 , 49 , 0 , 52 , 55 , 0 , 0 , 0 , 0
Data 48 , 44 , 50 , 53 , 54 , 56 , 0 , 0 , 0 , 43 , 51 , 45 , 42 , 57 , 0 , 0

............................................................... ...................................................................... ..................................................

دوستان اگه کسی میدونه کم لطفی نکنه Confused

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 7 آذر ماه ، 1385 18:18:15 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام خدمت دوستان با مرام

کسی پیدا نشد که این کتابخانه کیبورد کامپیوتر رو در برنامه بسکام یه توضیح راجع به کارش در این فروم بزاره ،! ! ! !

بلاخره من خودم بعد از 13 ساعت تلاش مداوم اون رو فهمیدم و یک کتابخانه کامل از تمام کلیدهای کیبورد درست کردم که اون رو اینجا برای بچه های ET (Electronic Technology) میزارم.
با این کتابخانه همه ی کلید ها حتی F1 و ... و Esc ... کار می کنند.

Code:
'www.ETRmodern.Tk
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000

Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.1 , Db5 = Pinb.2 , Db6 = Pinb.3 , Db7 = _
 Pinb.4 , Rs = Pinb.6 , E = Pinb.5
Config Lcd = 16 * 2

Config Keyboard = Pind.2 , Data = Pind.3 , Keydata = Keydata
'clock=pind.2 , data=pind.3

Dim K As Byte

Waitms 100
Cls

Main:
  K = Getatkbd()
  Select Case K:
         Case 44:
               Cls
               Home
         Case 13:
               Lowerline
         Case 9:
               Shiftcursor Right
               Shiftcursor Right
               Shiftcursor Right
               Shiftcursor Right
         Case 8:
               Shiftcursor Left
               Lcd " ";
               Shiftcursor Left
         Case 141:
               Cls
               Lcd "    Press F1"
         Case 142:
               Cls
               Lcd "    Press F2"
         Case 143:
               Cls
               Lcd "    Press F3"
         Case 144:
               Cls
               Lcd "    Perss F4"
         Case 152:
               Cls
               Lcd "    Press F5"
         Case 153:
               Cls
               Lcd "    Press F6"
         Case 154:
               Cls
               Lcd "    Press F10"
         Case 158:
               Cls
               Lcd "    Press F8"
         Case 159:
               Cls
               Lcd "    Press F9"
         Case 163:
               Cls
               Lcd "    Press F11"
         Case 164:
               Cls
               Lcd "    Press F12"
         Case 10:
               Cls
               Lcd "    Press ESC"
         Case 28:
               Home
         Case 30:
               Upperline
         Case 31:
               Lowerline
         Case 134 :
               Shiftcursor Left
         Case 135:
               Shiftcursor Right
         Case Else Lcd String(1 , K)
  End Select
jmp main
End
                                            'end program

Keydata:                                                    'designed by ETRmodern
'normal keys lower case
Data 0 , 159 , 0 , 152 , 143 , 141 , 142 , 164 , 0 , 154 , 158 , 153 , 144 , 9 , 0 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 113 , 49 , 0 , 0 , 0 , 122 , 115 , 97 , 119 , 50 , 0
Data 0 , 99 , 120 , 100 , 101 , 52 , 51 , 0 , 0 , 32 , 118 , 102 , 116 , 114 , 53 , 0
Data 0 , 110 , 98 , 104 , 103 , 121 , 54 , 0 , 0 , 0 , 109 , 106 , 117 , 55 , 56 , 0
Data 0 , 0 , 107 , 105 , 111 , 48 , 57 , 0 , 0 , 46 , 47 , 108 , 59 , 112 , 45 , 0
Data 0 , 0 , 39 , 0 , 91 , 61 , 0 , 0 , 0 , 0 , 13 , 93 , 0 , 0 , 0 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 8 , 0 , 0 , 0 , 0 , 134 , 28 , 0 , 0 , 0
Data 0 , 44 , 31 , 0 , 135 , 30 , 10 , 0 , 163 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0


'shifted keys UPPER case
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 81 , 33 , 0 , 0 , 0 , 90 , 83 , 65 , 87 , 64 , 0
Data 0 , 67 , 88 , 68 , 69 , 36 , 35 , 0 , 0 , 32 , 86 , 70 , 84 , 82 , 37 , 0
Data 0 , 78 , 66 , 72 , 71 , 89 , 94 , 0 , 0 , 0 , 77 , 74 , 85 , 38 , 42 , 0
Data 0 , 60 , 75 , 73 , 79 , 41 , 40 , 0 , 0 , 62 , 63 , 76 , 58 , 80 , 95 , 0
Data 0 , 0 , 34 , 0 , 123 , 43 , 0 , 0 , 0 , 0 , 13 , 125 , 0 , 166 , 0 , 0
Data 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 8 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0
Data 0 , 44 , 0 , 0 , 0 , 0 , 10 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0 , 0

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
etrmodern
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 27, 2006
Posts: 9




Location: شیراز
749.70 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 7 آذر ماه ، 1385 18:58:21 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

یک راهنمایی می خوام

من می خوام از طریق کیبورد کامپیوتر بعد از تایپ 16 کاراکتر و زدن یک کلید (مثلاً F5 ) آنها یک جای حافظه ATMega32 ذخیره شوند و دوباره برگردد بقیه کاراکترها رو بگیرد و این روند با زدن کلید دیگری (مثل F6) خاتمه می یابد، و بعد از روشن و خاموش کردن AVR همچنان در حافظه بماند.

مشکل من اینه که نمی دونم چطور باید در حافظه ذخیره کنم و چیزهایی که در حافظه ذخیره شده رو روی LCD نمایش دهم ؟

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
vpic
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Jul 18, 2006
Posts: 169





8043.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 16 آذر ماه ، 1385 02:52:57 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام لطفا طريقه اتصال كيبورد به ميكرو را همراه با معرفي پايه ها و مثال عملي توضيح دهيد
خيلي ضروريه اسم ميكرويي كه باهاش كار مي كنم pic 16f84a خواهش می کنم در صورت امکان فورا رسیدگی شود جهت نوشتن حروف روی تابلو مثلا هر کلیدی رو که دوست داشتم طوری تعریف کنم که از اون برای روشن کردن یه led استفاده کنم
با تشکر کوچیک همه تون هستم

Back to top
View user's profile Send private message
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 16 آذر ماه ، 1385 09:17:26 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ببین روش کار اینجوری هست : میای یه شمارنده میزاری به تعداد سطرهایی که داری . بعد از اون به ترتیب با توجه به عدد شمارنده ، ستون ها رو فعال می کنی و وضعیت سطرها رو می خونی . اگه کلیدی زده شده بود ، یعنی اینکه یکی از سرها یک شده . حالا میری تو زیر برنامهء مخصوص اون سطر و بعد هم با توجه به سطر فعال و عدد شمارنده وضعیت کلید رو مشخص می کنی (البته این واسه وقتی هست که خود صفحه کلید رو هم بسازید نه از آماده استفاده کنید)

برنامه :
TRISA=0
TRISB=%01111000
B0 VAR BYTE
KEY VAR BYTE
CLEAR

SCAN :
FOR B0=0 TO 2
PORTA = KEY
IF B0=0 THEN PORTB=%001
IF B0=1 THEN PORTB=%010
IF B0=2 THEN PORTB=%100
IF PORTB.3=1 THEN ROW1
IF PORTB.4=1 THEN ROW2
IF PORTB.5=1 THEN ROW3
IF PORTB.6=1 THEN ROW4
NEXT B0
GOTO SCAN

ROW1:
LOOKUP B0,[1,2,3],KEY
GOTO SCAN

ROW2:
LOOKUP B0,[4,5,6],KEY
GOTO SCAN

ROW3:
LOOKUP B0,[7,8,9],KEY
GOTO SCAN

ROW4:
LOOKUP B0,[10,0,11],KEY
GOTO SCAN

END



شماتیک :



Last edited by Hamed on شنبه، 10 فروردين ماه ، 1387 16:56:33; edited 1 time in total

__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
vpic
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Jul 18, 2006
Posts: 169





8043.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 16 آذر ماه ، 1385 20:58:20 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با تشكر از جوابگويتان
اما منظور من كيبورد كامپيوتر است نه كيبوردهاي ماتريسي من مي خوام كيبورد كامپيوتر رو به ميكرو وصل كنم خواهشمندم مرا راهنمايي كنيد
با تشكر

Back to top
View user's profile Send private message
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 16 آذر ماه ، 1385 21:03:58 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

خوب این روش کلی هست .
شما می تونی جای 3*4 ، بیای 8*8 یا هر مقدار دیگه که می خوای بزاری . این دست شما هست .
خیلی راحت هم می تونی هر کلیدی که می خوای واسش تعریف کنی یا ...

این قالب کلی هست .


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
vpic
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Jul 18, 2006
Posts: 169





8043.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 16 آذر ماه ، 1385 21:17:19 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام
اگه ممكنه كيبوردهاي PS/2 و پینهای اونرو شرح بدید که 6 تا پین داره می خواستم طریقه اتصال میکرو رو به کیبوردهای PS/2 بهم یاد بدید

Back to top
View user's profile Send private message
1nafar
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Mar 18, 2008
Posts: 1053




Location: www.1nafar.com
55594.32 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 10 فروردين ماه ، 1387 12:35:06 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

من نمیدونم تو سایت چه جوری شکل می زارن اما شماره پایه را برات مینویسم پایه 1data
2,6 nc
3 gnd
4 vcc
5 clock
اتصال این کیبوردها و کیبورد های 5پین کاملا شبیه به هماست

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 10 فروردين ماه ، 1387 14:17:47 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
دوست عزيز به سايت زير برويد و عكس مورد نظر رو آپلود كنيد بعد آدرسي كه مربوط فروم مي شه رو كپي كرده و جايي كه مي خواهيد عكس رو نمايش بديد بزاريد .



موفق باشيد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 10 فروردين ماه ، 1387 17:09:46 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

این لینک این پروژه با PIC هست ، اما کلیاتی کاری که داره مشترک هست و میشه ازش کمک گرفت :



+




__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
a1s1b0
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Dec 28, 2008
Posts: 3





88.82 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 5 مرداد ماه ، 1388 10:24:27 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous post

salam
man ghablan 1bar keybord ro az serial port be avr vasl kardam
moshkele barname shoma ine
barname alikahe ke man aslan ghaboolesh nadaram Mr. Green
khodesh be locate bad rafte va dar akhar be satre payin miyad
vaghti shoma enter mizani mire satre bad
vali
be khatere locate 2bare miyad bala
be nazare man locate ro hazf kon
age etesale key be avr ba file proteus ro khasti mail me


Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts استفاده از help نرم افزار MATLAB 2 azizkhany 9547 دوشنبه، 12 فروردين ماه ، 1387 12:37:29
sevda-2006 View latest post
No new posts استفاده از CD ROM به صورت صوتی وتصوی 6 Electron9 10308 سه شنبه، 25 دي ماه ، 1386 21:38:10
saleh_chz View latest post
No new posts فیلمی از نمایش روبات ها 0 Hamed 5180 پنجشنبه، 25 آبان ماه ، 1385 02:35:56
Hamed View latest post
No new posts جلسه 2 ـ تعريف متغير و چاپ آن 0 bootable 4625 جمعه، 10 شهريور ماه ، 1385 02:51:46
bootable View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 4.10 ثانیه