سلام.
مريم عزيز درود بر شما...
ورودتون را به سايت خوش آمد مي گيم...
لطفي بفرماييد و فارسي تايپ كنيد...
اين تاپيك هم براي اين هست كه دوستان مختصري از فعاليتهاشون را بگند...شما هم اگر صلاح دونستيد مختصري از فعاليتهاهتون بنويسيد...
موفق و پيروز باشيد.
ســــــــــــــــلام
به به به ... عضو جدید .
خوش اومدی ... قدم رنجه فرمودی ... من عمه ی سایت هستم !
عمه جان ورودت رو به خانواده ی ir-micro تبریک می گم . حالا اگه حالشو داشتی طبق فرمایش خان عمو ، اندکی از خود بنویسید ..
سلام عمه ! خوبی ؟
عمود پرواز ؟! کسکن ؟ کلاته ؟ مورسیه لوگو چی ؟ اهورا مزدا ؟ پایتم .
خوب توی نت یه سرچ بزن با این کلمات : "هایفست" و "پاگانینی" درسته که به قشنگی موسیقی شما نیست ولی من که هوش از سرم می پره .
در ضمن واسه ی سربازی هم اگه یه روزی اومدن در اتاقت و ازت التماس کردند که تو رو خدا رضایت بدین معافتون کنیم ، باز هم برو . ماجرای حامد جان هم متفاوته ، همین الان سخت تر از سربازی رو سیر میکنه . حامد جان مففق باشی الهی عمه !
درس شیمی :
بي چاكرات كربنات : پیشوند بی که کاملا دو پهلو به نظر نمیرسه ، به معنی بدون ، نیست و به معنی دوبل می باشد .
دی کرومات قربونیوم
نیترات خاک پات
فدوات مس II
سلام منم تازه اومدم مثل اسمم تازه واردم تازه کار شناسی ناپیوسته آزاد قبول شدم تو یه شرکت مخابراتی و الکترونیکی مشغول کارم
کارمو دوست دارم بقیه باشه برای بعد
فعلا
Last edited by parnian1 on شنبه، 3 اسفند ماه ، 1387 22:37:18; edited 1 time in total
من حسام 68 دانشجوی کاردانی رشته الکترونیک آموزشکده جباریان همدان(ترم 3 دست دست میکنم تا سن بابام
برسه به 60 و اگه خدا بخواد و قانون عوض نشه و مثل بقیه رو دست نخوریم کارتو بگیریم دستمون و
بزنیم تو صورت روزگار ! ) از بچگی درسم خیلی خوب بود ولی اینقدر تو فامیل و
آشنا گفتن تا ییهو تو 2دبیرستان افت شدید درسی پیدا کردم
طوری که 3 تا از درسامو افتادم 1کیشو با پارتی بازی نمرشو گرفتم ((زبان فارسی!!!!))اون 2تا هم چون
مهم بودن بابام گفت باید خودت قبول شی تا 1 چیزی حالیت بشه
جالبه با اینکه به زبان فارسی علاقه نداشتم واسه کنکور خوب خوندم و 68.8% زدم (از ادبیات خوشم میاد اما زبان فارسی به هیچ وجه !!!)
واسه 3 دبیرستان بهتر شدم
الان که دانشگاهم(البته نرکده )تقریبا خوب درس می خونم
آقا معلمون که ازم خیلی راضیه
علاقه زیادی به موسیقی دارم مخصوصا از نوع سنتی 7سالو اندی که سنتور میزنم -تو جشنواره های موسیقی مقام زیاد دارم*اول-دوم-سوم(تا حالا هر بار شرکت کردم هربارشم مقام آوردم-دیپلم افتخاری سنتورم دارم -داورای جشنواره هم از اساتید بزرگ موسیقی بودن که با استاد شجریان کار میکردن
عاشق برنامه نویسی سیستم صوتی و ماشینم واستاد شجریانم
با ماشین بابای ینده خدا 24 ساعته باهش یا دانشگام یا توی شهرداری کار میکنم (متراز خیابانو درست میکنم :D :D :D )
*ماشالام بچه های سایت کار کنن ما فقط بلدیم به بابای بنده خودامون ضرر یزنیم---میگه تو درس بخون هر کاری دلت میخواد بکن --باهش فوق العاده راحتم **
در ضمن اهل سیگار ... نیستم گهگداری به پست دوستای ناباب بخوریم چند پکی قلیون میزنیم
جالب که مامانم هر وقت کسی با صدای سیستم میامد....خیلی بدش میاد حالا هر وقت من میام دیگه میفهمه (از 1کیلومتری !!)داییم از من بدتره
اگه خدا بخواد و قسمت شه !!!میخوام برم فرانسه پیش عمه ام (*دیپلم گرفتم به بهانه اینکه میخوام برم دیدن اقوام خواستم برم که دیگه نیام اما ویزا ندادن الانم پاسپورتم باطل شده می خوام بدم سبزی فروشی سر کوچمون بلکه واسه سبزیاش استفاده کنه !!ما که نتونستیم استفاده بکنیم
بابام اونجا تحصیل کرده و چون بابام باعث پیشرفت عمه ام شده اونم می خواد 1جوری جبران کنه
1مدتم شروع کردم به فرانسه خوندن ولی اینقدر سخته که فعلن بیخیالش شدم گفت انگلیش واجبتره !!
آخه داشتم باهم قاطی میکردم تو زبان فرانسه هم داشتم پیشرفت خوبی میکردم زیر نویس متوجه میشدم اما ..
دیگه کمکم داره رمانم تمام میشه و باید بدمش چاپ
این بود شرح حال و زندگینامه بنده ! از کارنامه قیامتم کاملتره !!!
سلام
من آكو داراي مدرك مهندسي الكترونيك از دانشگاه تبريز هستم دروس رياضي - فيزيك الكتريسيته - مدار و الكترونيك كارشناسي ناپيوسته و معادلات ديفرانسيل و الكرونيك والكترومغناطيس كارشناسي ارشد را تدريس ميكنم
سلام به همه دوستان
هدف این تاپیک ، آشنایی بیشتر با بچه های این سایت و معرفی شون هست
بیشتر منظورم از معرفی، سوابق تحصیلی و شغلی و ... هست
مثلا اینکه کجا درس میخونید (یا میخوندید)، در چه رشته و گرایش و مقطعی و ...
من هم مثل سایر اعضای سایت، خیلی دوست دارم با دوستان و متخصصین گرامی بیشتر آشنا بشم. ممنون
سلام
بچه ها کسی نیست به من در مورد دانشگاه تربیت معلم سبزوار-ارشد الکترونیک به من کمک کنه؟!!
ممنونم
سلام به همه دوستان
هدف این تاپیک ، آشنایی بیشتر با بچه های این سایت و معرفی شون هست
بیشتر منظورم از معرفی، سوابق تحصیلی و شغلی و ... هست
مثلا اینکه کجا درس میخونید (یا میخوندید)، در چه رشته و گرایش و مقطعی و ...
من هم مثل سایر اعضای سایت، خیلی دوست دارم با دوستان و متخصصین گرامی بیشتر آشنا بشم. ممنون
سلام
بچه ها اینجا کسی هست در مورد کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی وزارت بهداشت به من کمک کنه؟!!!
ببخشید من بی ربط با تاپیک می پرسم!!
با سلام
منم چند وقتی هست که با سایت آشنا شدم
من هادی طالبی اهل شهرستان کلاله از استان گلستان هستم
البته اصلیتم مال استان خراسانه البته شمالیش
دیپلم رو به زور گرفتم البته بعد از یک سال موندن
کنکور که قبول نشدم رشتم ریاضی بود بعدشم میخواستم برم خدمت که تکمیل ظرفیت امد
شرکت کردم و رشته الکترونیک موسسه سارویه ساری قبول شدم
اونجا که چیزی یاد نگرفتم
بعد از 5 ترم کاردانیمو گرفتم و الان کارشناسی گنبد قبول شدم
مگه الان برم چیزی یاد بگیرم
برام دعا کنید
من هم سحرم ,دانشجویه برق دانشگاه سراسری تبریز و متولد سال 69 ,همچنین اهل تبریز نیز هستم ترم سه هستم و تازه واردم وچیزای زیادی در مورد برق نمی دونم (با اینکه پدرم برق خونده ...می دونید دیگه از فضل پدر تو را چه حاصل ؟ ) من در کل دوران تحصیلم محصل خوبی بودم والان هم تمام سعی خودم رو میکنم تا تو دانشگاهم خوب بخونم.من بچه ی بزرگ خانواده هستم یعنی ارشد خونواده ام دیگه ومن یه خواهر ویه برادر کوچکتر از خودم دارم .همچنین من میخوام توسط این پیام از تمام کارکنان این سایت تشکر کنم چون واقعا مطالب جالبی گذاشته اند (خیلی به درد من خورد) آقا واقعا کارتون عالیه aa)
من ندام 19 سالمه فوق دیپلوممو با رتبه ی 100 کشوری دانشگاه شریعتی قبول شدم(هنرستانی بودم) تو شریعتی 1 شدم معدل کاردانی 17.5 بود حالا هم با 1000 شهاب دانش الکترونیک قبول شدم aa)ساکن تهرانم 1234((
سلام به همه ی دوستان
خوش آمد می گم به همه ی دوستان عزیز و امیدوارم بتونن در سایت خودشون به خوبی فعالیت کنن و همونطور که چیزی یاد می گیرن از علم خود به دیگران دریغ نکنن و ما رو مشمول مرحمتشون قرار بدند .
از ابراز لطفتون تشکر
سلام خدمت تمامي دوستان عزيز ، من هم مثل بعضي ها خدم رو لايق معرفي نمي دونم ولي خوب ديگه ما رو هم تو جمعتون راه دادين حالا ما هم به قول بعضي ها اجاره نشينيمون بس نبود داريم خروس هم تو خونه نگه مي دارم ، من هم بهزاد هستم متولد 20/12/65 ، ساكن تبريزم ، دارم كارشناسي الكترونيك مي خونم ،سربازي مو هم 2 ماه تو يزد و 13 ماه هم تو همين تبريز خدم بودم و تموم كرم البته من معذرت مي خوام در حضور آقا حامد و آقا رامين اسم الكترونيك رو به زبان مي يارم ، كارهاي روزانه من هم مثل رامين (ramin-ghn) هستش البته يك كمي از اون بدتر چون ايشونو تو خونه با مشت و لگد بلند مي كنن و ايشون هم منو با تلفن مباركشون از خواب بلن مي كنن ، و در پايان توسط همين تاپيك از رامين كه اين سايت رو يا بهتر بگم اين خانواده رو به من معرفي كرد تشكر مي كنم انشا الله به هدف هاي خوشگلش برسه .
از کوچیکی بزرگ شدم مادرم من رو با رخت شویی بزرگ کرد(شوخی کردم) grin
من کامران کلکیان هستم.متولد 30/6/1366 صادره از دورود شاید بپرسید دورود دیگه کجاست
توضیح میدم
دورود یکی از شهر های استان لرستانه که از 2 سال پیش تا به امروز به عنوان پایتخت طبیعت ایران معرفی شده
من الان که این نامه رو سند میکنم دانشجوی ترم آخر مهندسی برق الکترونیک دانشگاه بروجرد هستم
دیگه چی باید بگم من حدودا 3 سال در یک کارگاه در شهرمون برق صنعتی کارکردم
مدرک plc سری s-7 برای 300 رو از مرکز جهاد دانشگاهی گرفتم
avr به زبان c هم در حد تیمهای باشگاههی افغانستان بلدم
1 متر و 84 قدمه 74 کیلو وزنمه
آقا جان اصلا قبول نیست من قبل از اینکه نامه های دوستان رو بخونم اومدم و نامه خودم رو سند کردم و حالا هم خیلی پشیمون شدم و قسد کردم دوباره از خودم یکم دیگه حرف در کنم
من از لحظه تولد به بعد دیگه بزرگ شدم از 5 ابتدایی به رشته کاراته در سبک کیوکوشین پرداختم همین جور ادامه داشت تا 2وم راهنمایی بعدش به مدت یک سال والیبال کار کردم بهد از اون دیدم حال نمیده رفتم یک سال هم فوتبال کار کردم بازم حال ندادتا اینجا الان من اول دبیرستانم یک سال هم رفتم بسکت بال کار کردم اونم حال نداد ولش کردم الان دوم دبیرستانم اونم رها کردم رفتم دنبال عشقم با با شوخی کردم منظورم رشته کیک بوکس بود همین جور کیک بوکس رو ادامه میدادم تا اینکه یکی یکی عناوین شهری و استانی و غیره رو فتح کردم خلاسه کتف چپ من در مسابقات از جا کنه نمیشه گفت در اومد بلکه کلا کند و افتاد پایین و با صلاح دید دکترا ورزش قهرمانی رو کنار گذاشتم
در دوران دبیرستان من رو به عنوان شرور ترین فرد اون دبیرستان میشناختند و حدودا اگه اشتباه نکنم 5 بار تا پای اخراج از مدرسه هم رسیدم دیگه طوری شده بود که از من واسه ثبت نام در مدرسه تعهد نمگرفتن بلکه از پدر بنده خدای من 3 تا تعهد گرفتند و من اون روز خیلی شرمنده شدم(دلیلی که من رو از مدرسه اخراج نمیکردند این بود که من در طول دوران ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان شاگر اول مدرسه بودم و دست مدیر مدرسه زیر سنگ من بود و چون واسه مدارس افتخار بودم)
و الان هم در دانشگاه همه به من به عنوان یک آدم دلغ.... نگاه میکنن
طوری شده که ترم دوم دانشگاه یکی از اساتید رو اونقدر اذیت کردم که در سر کلاس درس با یک قسم ناموسی به تمام بچه ها دختر و پسر قول داد که من رو در اون درس با نمره 0.25 بندازه
اما بازم به خاطر درس خوبم من رو دار رودار و در کمال پررویی رفتم سر جلسه امتحان و اون امتحان رو واسه نمره 20 نوشتم و چون میدونستم که اگه من رو بندازه میکشونمش تا حراست دانشگاه مجبور شد که از نمره 20 من و 0.25 خودش صرف نظر کنه و به من 10 داد بازم جای شکرش باقی بود
دستم افتاد واسه امروز بسه بقیه زندگیم رو که کتابش میخوام کنم در پست های بعدی میزارم
سلام به همه بچه های با حال سایت ir-micro
اینجانب مرتضی تنگستانی متولد 16/11/65 دارای مدرک کاردانی الکترونیک از آموزشکده(آموزشدکه بهش بگیم بهتره) دکتر عصاریان دزفول هستم. مو بچه شطوم، مو مار هف خطوم... شرمنده جو گیر شدم grin . مو بچه اهوازوم اما اصالتا بوشهری. خو ای که ایجا نوشتوم مشخصات کلی مونه. بچه که بودوم،خو دیگه گفتن نداره همه میدونن تو جنگ چشم وا کردوم ولی کمی گذشت یهو دیدوم ولک مو کجایوم ایجا کجانه رفته بودوم مدرسه خو البته کلی بهم حال داد می زدوم تو سر ای، او میزد تو سر مو و ایجوری بزرگتر شدوم dead . یکم دیگه گذشت دوباره نفهمیدوم کجایوم. یه آقاهه بود عینه کمال سیا بچه محلمون که سروم داد زد: "بچه برو کارگاه الکترونیک کلاست دیر شد"
مونوم نه گذاشتوم نه برداشتوم رتوم تو گارگاهو تا حالا نمک گیر ای رشته یوم. cool تونو خدا فکر نکنین مو داروم خالی میبندوم هااااااا. نه والا جان خودوم نه جان ای کاظم جوجو و دارو دستش واقعیتو گفتوم.
علایق:
رشته الکترونیک، ورزش آیکیدو، مطالعه، گشتو گذار با رفیقون(همراه با مخلفات... آبشنگولی...شلم...یه آهنگو رقص توپ بندری) grin grin wink
از این چیزا هم خیلی بدم میاد:
بحث در زمینه مذهب و تحمیل عقاید شخصی به دیگران، عدم رعایت حریم شخصی افراد(حتی توسط شما همسر/پدر/مادر/خواهر... گرامی)
با نام او که بی نامش جهان معنا ندارد[align=center]
عید باستانی ایرانی ( البته جهانی که قبلا برای ایران بود) بر تمام ایرانیان مبارک باد grin
من محمد رضا 21 ساله از شهر نصبتا خیلی سبز استان شمالی ایران معروف به شهر باران ....
بله شهر رشت هستم .
متولد سال 1368 صادر شده از همین شهر . شغل فعلی من دانشجویی در دانشگاه غیر دولتی مهر آستان در شهر آستانه اشرفیه است به غیر از شاگردیم در کنار اساتید بزرگ IR-MICRO .
همان طور که یکی از دوستان گفت از دنیای میکرو فقط AVR و 8051 رو بلدم به زبان C و بیسیک ان هم در حد باشگاه های افغانستان کنونی. ولی تلاش می کنم بهتر به شه .
به ARM هم علاقه دارم و می خوام از مجله KAVIRELECTRONIC که استید بزرگ آن رو تنظیم و تهیه کردن یاد بگیرم.
All times are GMT + 3.5 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4, 5, 6Next
Page 4 of 6
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum