عضویت     ورود  با داشتن اراده قوی ، مالک همه چیز هستید . گوته شنبه، 10 خرداد ماه ، 1399

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 6612 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 6526 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 6344 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 6344 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 13100 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 6172 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 8152 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 7474 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 6782 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 8516 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 7344 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 15347 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 11511 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 8751 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 6913 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 7451 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 6840 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 7744 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 6554 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 6657 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 10925 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 8775 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 8887 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7140 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 7447 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 10007 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 8460 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 7841 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 13228 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 10934 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 40644 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 18935 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 22087 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 25600 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 23386 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 25835 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 40126 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 20781 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 17691 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 22261 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: An Efficient and Adaptive Decentralized File Replication Algorithm in P2P File Sharing Systems
· 2: بهبود بازده درایوهای dc با استفاده از کنترل کننده بهنگام فازی
· 3: بررسی حادثه پست 66 کیلو ولت در واهی
· 4: يك روش ساده جديد براي مكان يابي TCSC و TCPAR بر مبناي ضرايب حساسيت با هدف افزايش امنيت سيستم قدرت
· 5: Algebraic Fuzzy Subsets of Non-commutative Join Spaces
· 6: جزوه سيستم عامل - جلسه سوم
· 7: AUDIO SIGNAL PROCESSING AND CODING
· 8: شبيه سازي تخصيص توان راكتيو با استفاده از روش رديابي توان راكتيو
· 9: بهبود كيفيت توان مراكز رايانهاي توسط فيلتر فعال با اعمال كنترل كننده فازي در باس
· 10: Attenuation Characteristics And Realization Off-Order Generalized
· 11: Local Barrier Coverage in Wireless Sensor Networks
· 12: طراحي کنترل کننده براي سيستمهاي کنترل غير خطي چند متغيره با استفاده از الگوريتم PSO
· 13: Linear Graph Theory-A Fundamental Engineering Discipline
· 14: Analysis Of Multi-Loop Nonlinear Systems
· 15: یکسو ساز سه فاز با ضریب توان بالا
· 16: Design and Simulation of a Micromachined Gas Flow meter
· 17: A New Decoupled-Quadratic Load Flow Approach for Adjustment of Static
· 18: Sp-eed Control of Brushless DC Motor Using Genetic Algorithim Based Fuzzy Controller
· 19: IEEX Std 1145-1990
· 20: نقشه و راهنمای تعمیرات VCR SERVICE MANUAL مدل BC 490W---BC-500

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - مبدل آنالوگ به دیجیتال (A/D) در میکروهای PIC


مبدل آنالوگ به دیجیتال (A/D) در میکروهای PIC

 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به PIC Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 2 مرداد ماه ، 1385 20:55:18 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران .
1-در میکروهای pic چگونه عملیات (ضرب . تقسیم . جمع . تفریق) به صورت اعشاری می توان انجام داد.
2-چگونه میتوان یک مقدار 16 بیتی را در eeprom میکرو نوشت.
3-چگونه میتوان یک متغیر را بیش از 16بیت تعریف کرد.
4-چه موقع از وقفه استفاده میکنیم.
5-در مداری که طراحی کردم از adcکانال استفاده کردم:
adc bits=8
osc=20
adc clock =1
adc sampleus=50
بدون وقفه.
عدد دیسیمال خروجی خیلی تغییر میکند ...به نظر شما چی کار کنم.
--در ضمن من رشته ام برق قدرت است و اگر کمکی از دستم بر میاید در خدمتیم.
با تشکر از پاسخ دادن شم عزیزان.
موفق باشید......
با تشکر از IRMICRO عزیز برای وبلاگ خوبش. Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 3 مرداد ماه ، 1385 02:27:03 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

1 - در مورد ضرب و تقسيم و .. اعشاری : تو کامپایلر pic basic مستقیما این امکان وجود نداره . اما میشه یه جورایی کلک زد و تا حدودی کارو انجام داد . مثلا واسه اینکه 12* 10.5 بشه به این صورت میزنی :
w0=12*105
w0=w0/10

به عبارت دیگه میای واسه دهم ، عدد دوم رو تو 10 ضرب می کنی و بعد از اون بر 10 تقسیم می کنی.
واسه صدم هم تو 100 ضرب میشه و بر 100 هم تقسیم میشه .
2- در مورد نوشتن تو eeprom ، دستور مخصوص دارهwrite , read
این واسه نوشتن :

write 0,w0.byte0
write 1,w0.bye1

تو این دستور میاد 8 بیت پائین رو تو آدرس 0 میریزه و 8 بیت بالا رو تو آدرس 1

واسه read
read 0,w0.byte0
read 1,w0.byte1


3 - متغیر بیش از 16 بیتی هم تو pic basic پشتیبانی نمی شه اما کامپایلری مثل micro basic این قابلیت رو داره ( 32 بیتی )
4 - از وقفه هم زمانی استفاده میشه که لازم باشه تراشه در حالت عادی به پردازش یه برنامهء اصلی بپردازه و با درخواست وقفه به وضعیت مورد نظر رسیدگی کنه .
این طوری هم میشه گفت که وقفه یه جور سیستم کنترلی هست که نیاز به کنترل توسط میکرو نداره
یعنی هر وسیله ( مبدل a/d ، وقفهء خروجی و .. ) خودش کارش رو انجام میده و زمانی که کارش تموم شد ، به میکرو درخواست وقفه میده و اون موقع میکرو به وضعیتش رسیدگی می کنه و بعد از اون دوباره به کار خودش می پردازه
5 - در مورد آنالوگ به دیجیتال :
من واسه pic basic رو میگم
واسه تبدیل 8 بیتی این دو خط لازم هست :
define adc_bits 8
adcon1.7=0


اما سرعت نمونه گیری مهم نیست و تعیین نکنی بهتره
سرعت کریستال هم تاثیری نداره
اما واسه اینکه بهتر کار کنی خودت دستی رجیسترهای مخصوص مبدل رو عدد دهی کنی بهتره . چون خیلی از مبدل ها 10 بیتی هستند و کامپایلر به روش خودش میاد 8 بیتی انجام میده

واسه سرعت تغيير هم اولا ورودی رو چک کن . یعنی با یه ولتاژ ثابت و صاف امتحان کن . مثلا یه منبع تغذیهء بدون ریپل وصل کن و ببین باز هم تغییر داره یا نه
اگه این جوری باشه که ایراد از برنامه هست
اما با یه تاخیر مثلا 1000 میلی ثانیه ( pause 1000 ) می تونی تا حدی از این تغییرات کم کنی

حالا باز هم اگه نتونستی شماره تراشه رو بگو ، برنامه ای که نوشتی رو هم همینجا بزار تا یه کاریش کنم Wink
در مورد کمک هم ممنون
هر کسی هر کاری دوست داره انجام میده . سایت هم تا الان به همین روش جلو رفته و هر کس که دوست داشته در حد توانش کمک کرده و مطالب گزاشته
Idea


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 6 مرداد ماه ، 1385 12:54:52 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام خدمت دوستان و irmicro عزیز :
ممنون از پاسخ داد نت irmicro عزیز.
در رابطه با ضرب اعشاری که شما زحمت کشیدی و توضیح دادی :
من یک متغیر دارم که میتونه از 0 تا 255 باشه .مثل a (متغیر adc است)
که می خوام اول در 0.0196 ضرب شود و نتیجه در 50 ضرب شود و سپس جواب در یک متغیر ریخته شود.
با توجه به گفته های شما , من از این روش در گذشته استفاده کردم ولی جواب خیلی درست نیست.
نمونه برنامم را میگذارم تا شما یک بررسی کنی و ببینی چرا جواب خیلی درست نیست.؟
در ضمن عدد صحیح و اعشاری هر دو مهم هستن.
b=a*196
c=b/10000
d=b//10000
e=d/100
f=(e*50)/10000
g=(e*50)//10000
h=f*10
i=g/100
j=g//100
k= (c*50)+h+i
در اینجا k عدد صحیح و j عدد اعشاری است.
معمولا جواب اعشاری غلط است.
در ضمن آ یا نمیشود از اسمبلی برای ضرب اعشاری استفاده کرد , که از این روش ساده تر باشد.؟
یا یک روش که مستقیم بشود اعداد اعشاری را ضرب کرد.؟
***
برای eeprom که شما فرمودی :
مثلا عدد 60000 را در eeprom به صورتی که شما گفتی می نویسیم(w0=60000 , write 0,w0.byte0 ,
write 1,w0.bye1) ولی موقع خواندن به صورتی که شما گفتی دو تا 8 بیتی جدا داریم , چی جوری باید به عدد مورد نظر برسیم ؟
***
برای adc که شما فرمودید :
من از pic16f877a استفاده میکنم.
من برنامه ای که برای adc نوشتم میگذارم تا شما ببینی که در عدد دیسیمال adc چرا تغیرات داریم
میزان تغیرات مثلا 240 تا 250 تو یک رنج (رنج 5V )
DEFINE OSC 20
define ADC_CLOCK 3
define ADC_BITS 8
define ADC_SAMPLEUS 50
a var byte
adc:
adcin 0,a
pause 100
return
در ضمن موقعی که adc_bits 10 تعریف میکنم , نمی دونم چرا عدد دیسیمال تا 65535 روی lcd نمایش داده میشود (در صورتی که باید تا 1023 باشد) ؟
***
در ضمن پروگرامر خوب چیه که تمام pic ها را ساپورت کنه و حدود قیمتش.
من الان ژوپین دارم ولی به تازگی با کامپیوتر من کار نمیکند ولی با کامپیوتر دوستم کار میکند , پورت سریالم درست به نظر.
ممنون از پاسخ گویت irmicro عزیز .
با تشکر خیلی خیلی فروان Wink
ممنون از زحمات شما.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 9 مرداد ماه ، 1385 01:49:18 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام و خواهش بابت تشکر
جواب :
سوال اول که گفتی متغیری 8 بیتی هست و اول تو 0.0196 ضرب میشه و بعد از اون در 50 و حاصل هم تو متغيری ذخيره میشه . می تونی از این برنامه استفاده کنی . چون عدد اولی 2 بار پشت سر هم در 0.0196 و 50 ضرب میشه یکباره عدد رو تو 0.98 ضرب می کنیم ( 0.0196 * 50 = 0.98 ) که همون ضرب در 98 و تقسیم بر 100 هست . واسه اینکه مقدار دقیق به دست بیاد از متغیر 16 بیتی واسه عمل ضرب و تقسیم استفاده شده ( w0,1,2 ) . قسمت صحیح تو w1 و قسمت اعشاری هم تو w2 ذخیره میشه . توسط دستور lcdout $fe,1," ",dec w1,".",dec w2 هم میشه نمایش داد . علامت نقطه واسه جدا کردن اعشار و صحیح هست . این برنامه واسه ععدهای 0 تا 255 به خوبی و با دقت مناسب عمل میکنه .

w0=b0*98
w1=w0/100
w2=w0//100
lcdout $fe,1," ",dec w1,".",dec w2

سوال دوم :
سخته و نمی ارزه که انجام بدی
سوال سوم :
در مورد eeprom . شما به همون روشی که می نویس ، به همون روش هم بخونی درست میشه . مثال :
w0 var word
w1 var word

نوشتن :
w0=60000
write 0,w0.byte0
write 1,w0.byte1

خواندن :
read 0,w1.byte0
read 1,w1.byte1

که آخر کار عدد 60000 که از w0 تو eeprom نوشته شده بود تو w1 ریخته میشه .


سوال چهارم :
برنامه درست هست . فقط دستور adcon1.7=0 به اول برنامه اضافه کن . define ADC_CLOCK 3 و define ADC_SAMPLEUS 50 نباشه هم زیاد تفاوتی نداره . اما به احتمال زیاد از ورودی مشکل باشه . حتما با یک منبع تغذیهء کاملا رگوله شده امتحان کن . واسه میکرو و قطعات جانبی هم همینطور باشه .

دلیل نشون دادن عدد تا 65535 هم اینه که باید دستور adcon1.7=1 رو به اول برنامه و تو قسنت تعریفات اضافه کنی ( برای 10 بیتی adcon1.7=1 و برای 8 بیتی adcon1.7=0 ) . این کارو که انجام بدی خروجی تا 1023 تغییر میکنه .

در مورد پروگرامر هم من تو بازار ایران 2 مدل دیدم . یکی همین ژوپین بوده و یکی هم میکرو هرتز . هر دو هم از نظر تعداد تراشه های قابل برنامه ریزی مشابه هستند . اما ژوپین چون به تغذیه لازم نداره بهتر هست . از نظر قیمتی هم بین 12000 تا 15000 میشه پیداشون کرد .
Wink Wink


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 9 مرداد ماه ، 1385 17:23:23 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام وخسته نباشید خدمت irmicro عزیز :
و تشکر وسپاس از پاسخ گویت.
irmicro عزیز من یک compiler جدید download کردم به اسم mikro basic , وخیلی امکانات بیشتری نسبت به micro code studio دارد .(برنامه نویسیش شبیه visual basic است)
آیا شما با این compiler کار کردی یا کتابی دربارش د یدی.
از این link هم میشه دانلود کرد.


وحتی قابلیت ساپورت pic 18f4550 را دارد.(این میکرو از usb پشتیبانی میکند)
***
در مورد پروگرامیر که شما زحمت کشیدی و توضیح دادی:
شما از چه پروگرامری استفاده میکنی .
آیا تا به الان با اون مشکلی نداشتی.
*
پروگرامر ژوپین قدیم روی کامپیوتر من کار میکرد ولی جدیدا کار نمی کند , نمیدونم چرا ؟
حتی ویندوز هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشود ...
ولی روی کامپیوتر دیگه کار می کند.
پورت rs232 به نظر سالم است.
به نظر شما مشکل چی میتو نه باشه ؟
*
به خاطر همین قضیه دنبال پروگرامر تغذیه جدا میگردم ؟
*
پروگرامری که pic18f4550 را ساپرت کنه , شما می شناسی ؟
*
قیمت pic 18f4550 حدودی چند است.
***
irmicro عزیز ممنون از پاسوخ گویت.
با تشکر فراوان.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 10 مرداد ماه ، 1385 00:51:05 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

arem wrote:

من یک compiler جدید download کردم به اسم mikro basic , وخیلی امکانات بیشتری نسبت به micro code studio دارد .(برنامه نویسیش شبیه visual basic است)
آیا شما با این compiler کار کردی یا کتابی دربارش د یدی.
از این link هم میشه دانلود کرد.


سلام
در مورد این کامپایلر که گفتی :
از نظر قدرتی از pic basic قوی تر هست و امکانات بیشتری داره .
اما ایرادی که هست اینه که نسخه جدید و کرک شدهء این نرم افزار به راحتی گیر نمیاد
نسخه های قدیمیش هست با کرک
اما نسخهء جدیدش کرکش همه جا گیر نمیاد .
این آدرسی هم که شما دادی نسخهء رجیستر نشده رو میده و محدودیت داره واسه برنامه نویسی
منبع یا کتاب به زبان فارسی واسش وجود نداره . مگه اینکه از help خود نرم افزار و یا مقالات آموزشی خود سایت استفاده کنی که به زبان اصلی هستند .

پروگرامر هم واسه شرکت میکروهرتز تغدیه جدا هست ( البته تا چند وقت پیشا رو می دونم )
من خودم واسه ژوپین رو دارم . زیاد باهاش کار نمی کنم . چون وقتش نیست . اما تا حالا هیچ ایرادی نداشته و درست کار کرده .
قیمت pic18f4550 رو نمی دونم . اما می تونی از این شماره بپرسی :
66722835
واسه مغازهء البرز الکترونیک هست . خودمم همیشه از اینجا میکرو میگیرم .



Last edited by Hamed on سه شنبه، 10 مرداد ماه ، 1385 01:33:21; edited 1 time in total

__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 22 مرداد ماه ، 1385 16:38:45 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام وعرض خسته نباشید خدمت irmicro عزیز :
- بی زحمت درباره ریجیستر adcon توضیحی کاملی بفرمایید ؟
- در ضمن عددی که روبروی adcon مینویسند(adcon=%00000010 مثلا ) من درست نمیدونم که چه جوری این عدد بدست می آ ید (میدونم مال تعریف پورت به صورت آ نالوگ ویا دیجیتال است اما عدد ؟)
-بی زحمت تمام قسمتهای ا ین ریجیستر را تشریح بفرما یید.
-چی جوری میشه فا یل داخل سایت upload کرد ؟
با تشکر فراوان از irmicro عزیز که این قدر زحمت می کشد.
ممنون از پاسخگو یت irmicro عزیز . Wink Wink Wink
با تشکر .

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 23 مرداد ماه ، 1385 13:04:29 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

در ضمن چی جوری میشود روی lcd2*16 char به صورت فارسی نوشت ؟
چی جوری میشود lcd گرافیکی به میکرو های pic وصل کری (کامپا یلر pic basic )
با تشکر فراوان از irmicro عزیز. Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 2 شهريور ماه ، 1385 02:03:16 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

شرمنده بابت تاخیر

فکر کنم منظورت همون adcon1 باشه که بیشتر تنظیمات توسط اون انجام میشه




ADFM : انتخاب کنندهء فرمت ذخيره سازی نتيجهء عمل تبديل است
در حالتی که اين بيت 0 باشد ، نتيجه عمل تبديل به اين صورت در دو رجيستر ذخيره مي شود :
8 بيت پر ارزش در رجيستر ADRESH و 2 بيت کم ارزش در ADRESL ريخته مي شود .
باقی بيت ها که باقی مانده اند بی اثر هستند و 0 در نظر گرفته می شوند .

و در حالتی که اين بيت 1 باشد ، نتيجه عمل تبديل به اين صورت در دو رجيستر ذخيره مي شود : 2 بيت پر ارزش در رجيستر ADRESH و 8 بيت با ارزش کمتر در رجيستر ADRESL ذخيره مي شود . باقی بيت ها که باقی مانده اند بی اثر هستند و 0 در نظر گرفته می شوند .



PCFG 3 : PCFG 2 : PCFG 1 : PCGF 0 :
اين 4 بيت برای تعيين ساختاربندی کانال های ورودی است ( به بلوک دياگرام مبدل توجه کنيد )
با توجه بعه جدول زير بايد مقدار مورد نظر را استخراج کرد و در ثبات بار کرد . A به معنای پايه ای از پورت است که به عنوان کانال ورودی آنالوگ به ديجيتال در نظر گرفته می شود و D پايه های I/O معمولی محسوب می شود . Vref+ ولتاژ مرجع بالا و Vref- ولتاژ مرجع پائين است .
AN6 و AN7 در تراشه های 876 ، 876A و 873 وجود ندارند .



مثال :
در حالت 1111 تنها پايهء RA0/AN0 به عنوان کانال ورودی مبدل در نظر گرفته می شود . ولتاژ مرجع بالا از طريق پايهء RA3/AN3 و ولتاژ مرجع پائين از پايهء RA2/AN2 تامين می شود .

__________________________
در مورد lcd هم کامپایلر pic basic pro این قابلیت رو نداره که از نوع گرافیکی استفاده کنه . واسه این کار باید از کامپایلر دیگه ای مثل micro basic استفاده کرد .
در مورد فارسی نویسی هم باید اول توسط نرم افزار lcdcc کد مربوط به هر کاراکتر رو ساخت و سپس رو حافظهء lcd ذخیره کرد و بعد از اون دستور نمایش رو صادر کرد .
وقت کنم یه مثال در مورد فارسی نویسی می زارم رو سایت .
البته الان دارم رو یه کتاب کار می کنم که اگه بشه چاپ کنم .
تا الان320 صفحه شده و توش pic رو به صورت کامل توضیح دادم .


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 2 شهريور ماه ، 1385 11:41:18 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام .
ممنون از جواب دادنت.
سايتم خوشكل شده. Razz
-منظورم اين بود كه چه جوري ميشه , فايل عكس و فايل hex , asm ,bas روي سايت فرستاد تا ديگر دوستان استفاده كنند.
-در ضمن adcon0 را بي زحمت توضيح بده (adcon1 را تقريبا بلد بودم ولي بازم مرسي)
-در ضمن براي اينكه Vref ميكرو بهم نخورد(حتي يك صدم)به نظرت چي كار كنم ,چون با رگلاتوري مثل 7805 بازم به اندازه يك صدم تغيير دارم.(lm317 به نظرت بهتر نيست)
-براي بوجود آوردن يك آهنگ با دستور sound به نظرت چي كار كنم.
با تشكر خيلي فراوان از irmicro عزيز .
موفق باشي.
Wink Wink Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 2 شهريور ماه ، 1385 11:49:46 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

-در ضمن كتاب خوب براي avr كه به زبان basic باشه به نظرت چي خوبه.(كه كامل باشه)
-براي ارتباط pic16f877a با port usb از تراشه خاصي بايد استفاده كرد؟ (مثلا مثل port serial كه از max232 استفاده ميشود.)
با تشكر. Wink Wink Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 2 شهريور ماه ، 1385 13:13:27 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ببخشيد , من چند تا topic باز كردم .(قسمت به قسمت يادم آمد)

بي زحمت درباره وقفه ها در pic16f877a و ريجيستر intcon توضيح بدي (ممنون ميشم)
-در باره وقفهاي rb0 و tmr0 و tmr1 و tmr2 و تغير وضعيت port b و سريال , بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم.(روش استفادش و كاربردش)
-در باره بقيه وقفه ها هم اگر توضيح بدي خيلي ممنون ميشم , مثل وقفه هاي :
a/d
usart ,send and recive
write eeprom
comprator internal
change port b
parallel slave
synchronous serial port int
ccp1
ccp2
bus collision
-براي a/d از وقفه استفاده كني بهتر است يا نه ؟
-در ضمن عدد هر وقفه را كه بايد جلوي intcon بنويسيم بي زحمت بگو (خيلي ممنون)
-روش فرستادن فايل به سايتم بي زحمت بيگو تا من هم چند تا مطلب در سات بگذارم , تا بلكه گوشه ايي از زحمات شما (irmicro ) عزيز را جبران كنم.
با تشكر خيلي فراوان (آرش)
ببخشيد انقدر زحمت برات درست كردم.
هميشه و همه حال موفق باشيد. Wink Wink Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 4 شهريور ماه ، 1385 08:28:07 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

arem wrote:
با سلام .
ممنون از جواب دادنت.
سايتم خوشكل شده. Razz
-منظورم اين بود كه چه جوري ميشه , فايل عكس و فايل hex , asm ,bas روي سايت فرستاد تا ديگر دوستان استفاده كنند.
-در ضمن adcon0 را بي زحمت توضيح بده (adcon1 را تقريبا بلد بودم ولي بازم مرسي)
-در ضمن براي اينكه Vref ميكرو بهم نخورد(حتي يك صدم)به نظرت چي كار كنم ,چون با رگلاتوري مثل 7805 بازم به اندازه يك صدم تغيير دارم.(lm317 به نظرت بهتر نيست)
-براي بوجود آوردن يك آهنگ با دستور sound به نظرت چي كار كنم.
با تشكر خيلي فراوان از irmicro عزيز .
موفق باشي.
Wink Wink Wink


در مورد adcon0 توضیح نمیدم چون لازم نیست بیت های این رجیستر به صورت کلی با خود دستورات define تنظیم میشه که مخصوص کلاک مبدل ، کانال ورودی و وضعيت فعال بودن مبدل هست .

دقیق کردن ولتاژ مرجع هم یه روشی هست به اسم ولتاژ مرجع متغير که با اون میشه انجامش داد . اما توضیحش خیلی زیاد هست و الان نمیشه مطرح کرد .
در مورد آهنگ هم باید دونه دونه نت مورد نظر رو با مدت زمانی که می خوای پشت سر هم اجرا کنی
اینطوری میشه تولید کرد .


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 4 شهريور ماه ، 1385 08:33:47 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

arem wrote:
-در ضمن كتاب خوب براي avr كه به زبان basic باشه به نظرت چي خوبه.(كه كامل باشه)
-براي ارتباط pic16f877a با port usb از تراشه خاصي بايد استفاده كرد؟ (مثلا مثل port serial كه از max232 استفاده ميشود.)
با تشكر. Wink Wink Wink


در مورد avr سه تا کتاب هست تو بازار
یکی واسه علی کاهه ، یکی نشر علوم و یکی دیگه که یادم نیست و به زبان c هست .
اما به نظر من واسه بیسیک کتاب علی کاهه بهتر از بقیه هست .

در مورد ارتباط usb و تراشه مورد نیازش چیزی نمی دونم . اما خود کامپایلر pic basic pro دستوراتی مخصوص ارتباط usb داره ( usbin - usbout - usbint )


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 4 شهريور ماه ، 1385 08:45:36 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

arem wrote:
ببخشيد , من چند تا topic باز كردم .(قسمت به قسمت يادم آمد)

بي زحمت درباره وقفه ها در pic16f877a و ريجيستر intcon توضيح بدي (ممنون ميشم)
-در باره وقفهاي rb0 و tmr0 و tmr1 و tmr2 و تغير وضعيت port b و سريال , بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم.(روش استفادش و كاربردش)
-در باره بقيه وقفه ها هم اگر توضيح بدي خيلي ممنون ميشم , مثل وقفه هاي :
a/d
usart ,send and recive
write eeprom
comprator internal
change port b
parallel slave
synchronous serial port int
ccp1
ccp2
bus collision
-براي a/d از وقفه استفاده كني بهتر است يا نه ؟
-در ضمن عدد هر وقفه را كه بايد جلوي intcon بنويسيم بي زحمت بگو (خيلي ممنون)
-روش فرستادن فايل به سايتم بي زحمت بيگو تا من هم چند تا مطلب در سات بگذارم , تا بلكه گوشه ايي از زحمات شما (irmicro ) عزيز را جبران كنم.
با تشكر خيلي فراوان (آرش)
ببخشيد انقدر زحمت برات درست كردم.
هميشه و همه حال موفق باشيد. Wink Wink Wink


سوالهای سختی میپرسی
نه جوابش
حجم خیلی زیادی داره
فقط به صورت خلاصه بگم
وقفه ها تو 877 توسط 3 رجیستر تنظیم میشن
intcon که رجیستر اصلی هست و تایمر 0 و تغییر پورت و وقفه خارجی رو شامل میشه
دو تا رجیستر هم وجود داره به اسم pie1 و pie2 که مخصوص وقفه های پیرامونی هست و وقفه های مبدل ، مقایسه گر ، تایمر1 و 2 ، eeprom و ... رو شامل میشه
برای ad هم زیاد مهم نیست استفاده کردن وقفه . ون زمان تبدیل خیلی خیلی کم هست .

گفتم که دارم رو یه کتاب کار می کنم .
الان 20 صفحه واسه وقفه ها ( A4 ) نوشتم اما هنوز ناقصه . جواب سوال رو به صورت کامل شاید بشه تو 25 صفحه داد که فعلا جاش اینجا نیست Wink Wink

ارسال فایل به سایت هم فعلا یه راه داره . اونم اینکه تو سایتهای آپلود مجانی ، فایلت رو آپلود کنیو بعد تو تالار گفتمان لینکش رو بزاری .
اما در آینده سعی می کنم یه سرویس آپلود واسه کاربرا نصب کنم که دیگه راحت تر بشه این کارو انجام داد .

Cool Cool


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 4 شهريور ماه ، 1385 19:45:19 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

در ضمن در مورد :
watchdog timer
و
power-up timer
و
brown-on reset
و
low voltage programing
با قابلیت روشن و خاموش.
که در برنامه پروگرامر هست یکم توضیح بیشتری بدی ممنون میشم.(اطلاعات کمی دربارشون دارم , در حد رفع نیاز)
با سپاس فراوان. Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 5 شهريور ماه ، 1385 09:52:47 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

نگاه کن ، ولتاژهای مرجع فقط میان ثابت تبدیل رو تعیین می کنند . ثابت تبدیل هم عددی هست که ورودی به اون تقسیم میشه و تو متغیر ذخيره میشه .
حالا حالت اول میای ثابت تبدیل رو واسه ولتاژهای مرجع 0 و 5150 میلی ولتی در میاری که دیگه محدودهء تغییرات 7805 رو هم پشتیبانی کنه . بعد میای ولتاژ تغذیه مثبت یا همون مرجع بالا رو به یه کانال مبدل وصل می کنی و اندازه می گیری . بعد با توجه به ثابت تبدیلی که داری مقدار ورودی رو دقیق به دست میاری . اون موقع با توجه به ورودی ، ثابت تبدیل جدید رو به دست میاری و ...
اینجوری میشه هر چقدر که ولتاژ مرجع بالا - پائین کنه بازم مبدل درست کارش رو انجام بده . جون تبدیل A/D فقط یه تقسیم ساده هست . همین


در مورد WDT یا تایمر سگ نگهبان باید بگم که ازش تو مواردی استفاده میشه که نیاز به ریست شدن تراشه بعد از زمان خاصی باشه . مثل دستور SLLEP و یا جلوگیری از هنگ کردن تراشه . چون این تایمر میتونه بعد از شمارش و سر ریز شدنش تراشه رو ریست کنه . تو این ریست هم مقادیر متغیرها و پورت ها تغییری نمی کنه .

power-up timer هم یه مدت زمانی هست که طول میکشه تا اسیلاتور هم شروع به کار بکنه . در برخی موارد خودش یه تایمر یا زمان سنج مخصوص داره .

brown-on reset یعنی ریست شدن تراشه وقتی ولتاژ از یه حدی پائین تر میره . تو این حالت توسط این بیت میشه فهمید که تا حالا این کار انجام شده یا نه .

low voltage programing هم فکر کنم تو حالت پروگرام کردن ISP کاربرد داره و با ولتاژ پائین تراشه رو برنامه ریزی می کنه .

در مورد روشن - خاموش کردن :
تو نرم افزارها یه قسمت هست که زده FUSE ، اینا فیوز بیت های مخصوصی هستند که با تنظیم اونا میشه برخی از امکانات رو حذف یا اضافه کرد . فیوز بیت ها تو رجیستر پیکربندی یا CONFIG هستند که تو حافظهء برنامه هست .


سایت آپلود مجانی هم می تونی از

استفاده کنی
اگه مایل باشی می تونی به صورت منظم تو سایت مطالب بزاری و ادارهء یه بخش رو انجام بدی ( مثلا مثال های PIC ) . فضای مورد نیاز هم خودم بهت می دم .

در هر صورت هر جور میل خودته


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 5 شهريور ماه ، 1385 13:43:56 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام.
و مثل هميشه ممنون از جواب دادنت.
-اگر بي زحمت يك مثال عملي بزني , مطلب (ولتاژ مرجع) را درست تر درک میکنم.
اگر ممکنه هم hardwere وهم softwere این قضیه را با یک مثال توضیح بده.(من توی این قسمت خیلی گیرم ) Embarassed
-در مورد پیشنهادی که شما دادی , مطلبی که در سایت قرار میدهیم مربوط به یک بخش میشه و یا نه کلی است ؟
-مثلا در مورد میکرو ویا انواع رله ها در شبکه های قدرت.(متنوع)
-در ضمن هفته ایی یکی, دو مطلب و یا (نقشه با توضیحش ) کا فی است؟
-اگر به این شکل باشد من هم میتونم خدمتی انجام دهم. Wink
با تشکر فراوان از irmicro عزیز. Wink Wink Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 6 شهريور ماه ، 1385 01:27:47 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

arem wrote:
-در ضمن به طور واضع اين قسمت را توضيح بده تا من متوجه شوم.(ولتاژ مرجع)
-من هم هر كمكي براي سايت از دستم بر بيايد دريغ نخواهم كرد.
با تشكر فراوان Wink Wink Wink



ببین این روش رو که میگم تا حدی میتونه کمکت کنه . چون گفتم که مخصوص ولتاژ متغیر هست . مثلا یهو از 5.5 بیاد رو 4 . تو اسن شرایط بازم کار می کنه . اما دقتش معلوم نیست کاملا مناسب باشه . چون تمامی کار این توسط ضرب و تقسیم انجام میشه و چون اعشاری رو پشتیبانی نمی کنه دقت کم میشه .

روش کار هم به این صورت هست که وقتی می خواد آنالوگ به دیجیتال تبدیل بشه تقسیم بر یه عدد به اسم ثابت تبدیل میشه که واسه 10 بیتی با ولتاژ مرجع 5.150 ولت ، 5.029 هست . حالا میای ولتاژ مرجع بالا رو به یه کانال میکرو وصل میکنی و اندازه میگیری . اون موقع با توجه به ثابت تبیل که واسه 5.150 هست ، ورودی رو که همون مرجع بالا هست رو به دست میاری . بعد از به دست آوردن مرجع بالا ، با توجه به ولتاژ مرجع جدید ، ثابت تبدیلو محاسبه می کنی و با اون مقدار ورودی رو به دست میاری .
البته یه نمه کارش بیشتر هست . تو عمل به طور کامل تست نکردم . تستش که کردم مثالش رو می زارم تو سایت . اما فعلا مجبوری با همون 7805 بسازی Laughing Laughing


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Arash_em
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 12, 2006
Posts: 2230




Location: ايران
282074.08 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 12 شهريور ماه ، 1385 21:10:17 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت irmicro عزیز :

-من در micro code studio میخواهم عدد adc ورودی(adc =10bit ) را در 0.004887 ضرب کرده و جواب را در 50 ضرب کنم و(در ضمن جواب باید اعشار داشته باشه )

به نظرت چی کار کنم.(در نرم افزار دیگه که متغیر 32 بیتی تعریف میشه مشکلی ندارم , تو این نرم افزار میخواستم ببینم چی جوری هست)

-در mikro basic آیا میدونی چی جوری میشه مقدار یک متغیر را روی lcd نشان داد(مثل اینکه باید به string برگرده مقدار متغیر , ولی من بلد نیستم)
-در رابطه با وقفه تغییر وضعیت در پورت b یکم توضیح بدی ممنون میشم(در حدی که کارم راه بیفته)
-در رابطه با بقیه وقفه ها مرجع روی internet نمی شناسی(انگیلسی یا فارسی)
-در ضمن رنج مطالبی که میگذارم , خوبه یا نه ؟

با تشکر فراوان از irmicro عزیز.
موفق باشی. Wink Wink Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hamed
مدیر سایت - Site Admin
مدیر سایت - Site Admin

Joined: Mar 10, 2006
Posts: 1351




Location: تهران
702870.36 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 14 شهريور ماه ، 1385 04:21:40 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
خوب مگه دو بار پشت یر هم ضرب نمی کنی ؟؟
حاصل ضربش میشه 0.24435 که اینو تنها راهی که واسه pic basic هست همون استفاده از ضرب و تقسیمی که گفتم هست . از متغیر 16 بیتی استفاده کنی تا حدودی میشه .
واسه اعشارش هم میشه تو برخی موارد از یه متغیر واسه عدد صحیح و از یکی دیگه واسه اعشارش استفاده کرد . این متغیر 32 بیتی هم یه ضعف بزرگ واسه pic basic pro شده .
تو micro basic رو هم نمی دونم . چون هنوز باهاش کار نکردم .

در مورد وقفهء تغيير وضعیت هم که از اسمش مشخص هست . وقتی یکی از 4 پایهء بالایی پورت B تغییر وضعیت بده ، وقفه رخ میده . بیت فعال سازش هم بیت 3 از رجیستر INTCON هست . پرچم FLAG این وقفه هم بیت 0 هست .
اگه منبعی هم واسه وقفه می خوای کامل ترینش همون دیتاشیت هر تراشه می باشه که کامل توضیح داده .

در مورد مطالبی هم که میزاری خیلی ممنون . خیلی خوبه Wink



Last edited by Hamed on دوشنبه، 11 خرداد ماه ، 1388 22:02:31; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
aramis2000
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: May 26, 2009
Posts: 21





31483.84 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 9 خرداد ماه ، 1388 20:11:12 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous post

آقا حامد واقعا دستت طلا سوال منم با جواب به دوستمون پاسخ دادی
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به PIC All times are GMT + 3.5 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts حذف نویز A/D 7 shahre_ghashang 4798 سه شنبه، 10 دي ماه ، 1387 13:03:38
shahre_ghashang View latest post
No new posts در خواست برنامه در مورد A\D با میکرو کنترلر 1 thexoo 4362 سه شنبه، 12 آذر ماه ، 1387 04:28:11
ahmadk View latest post
No new posts مثالی برای به کارگیری مبدل A/D و نمایش اعداد به صورت اعشاری 1 Hamed 5747 جمعه، 28 تير ماه ، 1387 00:05:46
Hamed View latest post
No new posts مشكل در A/D ميكرو 877 7 parsa123 6581 شنبه، 22 دي ماه ، 1386 18:03:23
Arash_em View latest post
No new posts A/D 5 V_A_H_I_d 6116 چهارشنبه، 31 مرداد ماه ، 1386 16:48:14
Arash_em View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 1.36 ثانیه