عضویت     ورود  مردم را با دانشت، دانش بیاموز و خود نیز دانش دیگران را فراگیر. امام حسن (ع) چهارشنبه، 27 تير ماه ، 1397

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 4703 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 4646 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 4664 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 4625 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 11039 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 4709 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 6266 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 5888 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 5027 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 6997 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 5718 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 13454 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 9759 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 7135 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 5296 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 5855 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 5318 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 6256 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 4973 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 5117 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 7904 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 7274 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7279 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 5543 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 5815 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 8244 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 6832 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 6309 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 11432 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 9340 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 38680 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 17443 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 20794 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 24299 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 21972 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 24380 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 37602 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 19257 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 16488 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 20429 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - ساخت فرستنده و گيرنده با ميكرو و كدگذاري روي اطلاعات


ساخت فرستنده و گيرنده با ميكرو و كدگذاري روي اطلاعات
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 15:24:02 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

saleh_chz wrote:
سلام
باران جان همونطور كه گفتم منچستر كد يكي از روش هاي كد گذاري داده است .

زنده باد


سلامی دوباره
خوب از راهنمایی ها ممنون .... صاح خان اشارتون متعادل تر بود !
تا اینجا متوجه شدیم بسکام این قابیت رو نداره .... کدوم یکی از کمپایلر های به غیر از کدویژن دارن ؟
از طرفی چه فایده ای داره .....
خوب یه مثال ساده هم بزنین بهتر می فهمم


Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 17 ارديبهشت ماه ، 1387 19:06:29 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

Quote:
صاح خان اشارتون متعادل تر بود !

Neutral


Quote:
تا اینجا متوجه شدیم بسکام این قابیت رو نداره

تاييد مي شه .
البته اگه لايبرري مربوطه به بسكام رو پيدا كنين با اون هم ميشه

Quote:
کدوم یکی از کمپایلر های به غیر از کدویژن دارن ؟

كد ويژيون هم نداره .
كامپايلرهايي كه من تا حالا فهميدم دارند : micro c كه واسه ي pic هست و winavr كه واسه ي avr است .
البته همونطور كه در مورد بسكام گفتم اگه لايبرري مربوط به كد ويژيون هم پيدا بشه اون وقت با كد ويژيون هم ميشه .

Quote:
از طرفی چه فایده ای داره .....
خوب یه مثال ساده هم بزنین بهتر می فهمم

ببين باران جان
سيستم هاي كد گذاري داده مثل crc و پريتي و منچستر كد و همينگ و rc5 و اين قبيل مثل يه پاكت نامه هستند كه شما اونو مي خوايد به كسي ارسال كنيد . محتوي پاكت هم داده ها هستند .
توجه كن پاكت هاي متفاوتي داريم با اندازه هاي متفاوت و ويژگي هاي متفاوت . بعضي پاكت ها بيمه دارند و با بعضي پاكت هاي پستي داخلشون محافظ پلاستيكي ضد ضربه داره . اين ويژگي هاي گونه هاي متفاوت سيستم كد گذاري رو ميرسونه .
اين پاكت هم به نوع هاي مختلف مي شه ارسال كرد . ميشه با پست فرستاد ؛ ميشه به صورت دستي خودت ببري بدي مي شه اصلا پاكت پستي نباشه و بخواي فقط گوشه ي تاقچه از داده هات و برگه هات نگه داري كني .
اين به اين معنيه كه داده هاي كد گذاري شده رو مي شه از طريق بيسيم ؛ از طريق كابل شبكه و يا usb ارسال كرد يا اصولا توي هارد ديسك واسه ي ذخيره استفاده كرد .
هر وقت هم كه بخواي از پاكت استفاده كني بايد هر پاكت رو به شيوه ي مخصوص خودش ببندي . مثلا پاكت هاي معمولي رو با آب دهان مي شه درشو بست . بعضي پاكت ها رو بايد منگنه كرد . بعضي پاكت ها بايد دوخت پلاست بخورند و برخي ديگه هم بايد مهر و موم بشن .
به همين نحوه و عمل بسته بندي پاكت مي گن انكود كردن و اون بنده خدايي كه پاكت رو مي بنده ( در اينجا ابزاري كه كد مي كنه .) رو بهش مي گن انكودر .
همين طور كه شما پاكت نامه رو مي بنديد توي مقصد هم بايد پاكت باز بشه وگرنه نمي شه به محتواش دسترسي داشت .
هر پاكت هم روشي براي باز كردن داره . پاكت هاي معمولي رو مي شه با دست پاره كرد . بعضي پاكت ها با دست خالي باز نمي شه و بايد از قيچي استفاده كرد . بعضي از پاكت ها اجازه از مقامات بالا مي خواد .
همين روش و عمل باز كردن پاكت رو بهش مي گن ديكود كردن و اون بنده خدايي كه پاكت رو با روش مخصوص باز مي كنه مي گن ديكودر ( در اينجا همون ابزاري كه بسته رو باز مي كنه )

مزيت هاي هر پاكت رو هم كه مي دوني .
و مزيت هر سيستم كدگذاري رو هم زماني متوجه مي شي كه كدگذاري رو ياد بگيري .

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 01:47:30 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
شب بخير
باران جان .............. خوندي مطالبي رو كه واست نوشتم ؟ ................ باران ................ خوندي ؟ ......
تونستم منظورم رو ساده برسونم ؟............بااااا رااااااا ن ؟ .....
Neutral
بله !
مي دونم !
Neutral

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
behzad_k
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Apr 24, 2008
Posts: 59




Location: hamedan
1443.38 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 17:22:57 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

صالح جان ممنون
يه چيزايي سر دراوردم ولي...
ميشه لطف كنيد و همين منچستر كد رو براي برنامه اي كه صفحه قبل گذاشتم بنويسيد؟؟ Embarassed

Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1387 22:48:34 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
بهزاد جان من اين همه گشتم واست لينك پيدا كردم واسه ي اين بود كه خودم چيز زيادي نمي دونستم از برنامه نويسي .

الا هم مي تونم برنامه ي پريتي و rc5 و با زور crc رو بنويسم ولي واسه ي موارد پيشرفته تر بايد دست به دامن جناب عباسپور بشم ... ايشون هم ظاهرا سرشون شلوغه كه سري نميزنند .

باران جان هم كه ... چقدر جون كندم اين وراجي ها رو بكنم ... ( شوخي )

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
behzad_k
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Apr 24, 2008
Posts: 59




Location: hamedan
1443.38 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 20 ارديبهشت ماه ، 1387 09:01:16 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

باران جان يه سر هم به اينجا بزن
قول ميدم سرت درد نگيره Rolling Eyes

Back to top
View user's profile Send private message
behzad_k
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Apr 24, 2008
Posts: 59




Location: hamedan
1443.38 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 20 ارديبهشت ماه ، 1387 20:51:34 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

گفتن قراره امسال خشكسالي بشه اما گفتم شايد باران بيايد..شايد Confused
باران خانوم تحويل نميگيري Crying or Very sad

كس ديگه اي هست كه بتونه واسه برنامه اي كه صفحه قبل گذاشتم منچستر كد رو بنويسه؟؟؟ Exclamation

Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 20 ارديبهشت ماه ، 1387 22:45:50 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
بهزاد جان دلم نمياد بي جواب باشي ...
حالا چرا حتما مي خواي منچستر كد كني ؟
نمي شه پريتي يا سي آر سي كني ؟
آخه من نمي دونم منچستر كد دقيقا چه مزيات و ويژگي هايي داره . مي شه واسم توضيح بدي منم ياد بگيرم .

ممنون

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
brainbaran
کاربر ماهر
کاربر ماهر

Joined: Jan 17, 2008
Posts: 813





38919.68 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1387 04:29:30 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page


شرررررررررررررررر شُررررررررررررر شُررررررررررررررررررررر ....
برین کنار داره بارون می آد !!!
از توی ناودون می آد
آروم و آهسته می آد
با عشوه و ناز می آد
با ناز و آواز می آد Mr. Green

خوب خوب خوب سلام Embarassed امتاحان دارم ! Mr. Green
صالح جان سیستم کدگذاری همینگ و rc5 رو اسم بردی تا تهش خوندم قضیه ی چیه .... آه دیگه ما اینیم !! Wink
مرسی مممنون
امتاحان دارم !

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1387 12:21:38 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام


Neutral
كاش همون اول به جاي اون همه اختلال توي كار پست مي گفتم همينگ و rc5 !!!

Quote:
شرررررررررررررررر شُررررررررررررر شُررررررررررررررررررررر ....
برین کنار داره بارون می آد !!!
از توی ناودون می آد
آروم و آهسته می آد
با عشوه و ناز می آد
با ناز و آواز می آد

خدا رو شكر امسال پس خشكسالي نداريم ... بيا ... بيا ... ما چتر داريم ! Wink

آقا بهزاد ؟ ... بهزاد جان ؟ ... پريتي ؟ ... سي ار سي ؟ ... به شرط چاقو ... نمي خواي ؟. ..
زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
behzad_k
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Apr 24, 2008
Posts: 59




Location: hamedan
1443.38 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1387 21:24:15 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

صالح جان دستت درد نكنه همون سي ار سي يا پريتي رو بنويس..دوعات ميكنم. Smile
باران هم رفته با برف سال ديگه بياد.. ppr(
ولي هر وقت بياد قدمش روي چشم Wink
نديدم باراني..محبت ز ياري...دلم غرق خون شد عجب روزگاري Rolling Eyes

راستي تو امتحاناتم موفق باشي aa)

Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1387 23:05:02 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
خواهش ميكنم . چشم آقا بهزاد ... اندكي تحمل بفرماييد ...
مي خوام توي سايت حرفامو سر جمع كنم واستون بذارم ...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
behzad_k
کاربر عادی
کاربر عادی

Joined: Apr 24, 2008
Posts: 59




Location: hamedan
1443.38 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1387 23:27:41 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

مرسي صالح جان
Smile

Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: شنبه، 21 ارديبهشت ماه ، 1387 23:47:03 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ضمن شب بخير
آقا بهزاد من همه ي گفته هامو بالاتر آوردم . و توضيح كلي رو خدمتتون گفتم . واسه ي نمونه كد كه احتمال دادم شما بعد از مفهومات مد نظرتون هست رو بايست زمان پيدا كنم واستون يه شبه كد بنويسم .
امشب به لحاظ خستگي نمي تونم واستون كد بنويسم و توي سايت ببينم كسي سوالي نداشته باشه مي رم بخوابم ولي فردا صبح بعد از نماز مي شينم واستون مي نويسم .
بنده به لحاظ تعهدي هم كه نسبت به كارخونه سابقي كه كار مي كردم دارم ؛ نمي تونم از كد هاي اون ها استفاده كنم و نيز واستون بذارم .

آقا بهزاد دوستان تا جايي كه بتوانند كمك مي كنند . با اين حال اگر كسي نتونست علي رقم قولي كه داده جواب بده انتظاري نيست .
من هم به نوبه ي خودم تا بتوانم كمك مي كنم به عزيزان و اعتراف مي كنم سطح علمي ام خيلي پايين است و مدعي نيستم .
اميدوارم همه ي دوستان آرش جان ؛ باران عزيز ؛ امير خان و ديگر دوستان كه اكنون جايشان خالي است هر چه زودتر امتحانات و گرفتاري ها رو با موفقيت پشت سر بگذارند و به جمع دوستان بپيوندند .

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 22 ارديبهشت ماه ، 1387 21:43:50 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
واي خدا چقدر گشتم ! Neutral
بالاخره پيدا كردم اين تاپيك رو .... يادم رفته بود كجاست ! Shocked

خوب اين هم برنامه ي پريتي انكودر :

Code:
// in the name of god
// saleh_chz
//


// algorithm of parity encoder
// ok ! ( just for myself !)

// 1 --------------------------------
struct unpack {
   unsigned char bits[8] : 1 ;
}sum_bits ;
 
struct unpack bytes[9] ; // 8*9 matrix of 8 bytes data


// 2 --------------------------------
unsigned char buffer_1[8] ; // input data


// 3 --------------------------------
unsigned char *pointer_1 ;
unsigned char *pointer_2 ;
unsigned char *pointer_3 ;

unsigned char i , j , k ;

unsigned char sum = 0 ;

// 3.5 ------------------------------
pointer_3 = *sum ;


// 4 --------------------------------
for (i=0 ; i<8 ; i++) { // filling bit struct
   pointer_1 = *buffer_1[i] ;
   bytes[i] = & pointer_1 ;
}


// 5 --------------------------------
for (k=0 ; k<8 ; k++){ // comput column parity
   for (j=0 ; j<8 ; j++) {
      if (bytes[k].bits[j] == 1) { // find "1"s
         sum++ ; // number of "1"s
      }
   }
   sum_bits = & pointer_3 ;
   if (sum_bits.bits[0] == 0){ // even --- for odd == 1
      bytes[8].bits[k] = 1 ; // fill bits of parity byte
   }else {
      bytes[8].bits[k] = 0 ; // fill bits of parity byte
   }
}


// 6 --------------------------------
for (l=0 ; l<8 ; l++){
   send (buffer_1[l]) ;// sending data
}
send (bytes[8]) ; // sending column parity




انشالله بقيشو تونستي خودت بنويس يا كه خودم بعدا مي نويسم .

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
6881222
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

Joined: Dec 09, 2006
Posts: 1




Location: borojerd
25.06 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 23 ارديبهشت ماه ، 1387 00:21:13 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

aa)
Back to top
View user's profile Send private message
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 23 ارديبهشت ماه ، 1387 20:53:22 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام عليكم
دست شما درد نكنه قربان واسه ي تشويقتون . اميدوار شديم بالاخره يكي جوابي داد ... ( شوخي )

خوب بچه ها ؛ کد و عکسی که توی پست قبلیم واستون گذاشتم واسه ی انکود کردن یه بلوک 64 بیتی داده با پریتی کدینگ ( تشخیص و اصلاح خطای محدود ) بود که از پریتی بیتی که سخت افزار پورت سریال تولید می کنه استفاده می کرد .
به عبارتی پریتی های افقی ما رو خود پورت سریال تولید می کنه و ما فقط پریتی های عمودی رو توی برنامه حساب می کنیم و به داده اضافه می کنیم و کلا 8 بیت کد اضافی به داده های ما اضافه می کرد که این حالت رو در اینجا همینطوری می گیم پریتی سخت افزاری .
نحوه ی عملکرد پریتی رو که خدمتتون قبلا عرض کردم .
حالا یه حالت دیگه هست که ما هم پریتی عمودی رو تولید می کنیم و هم پریتی های افقی .
از طرفی چون در هر بار ارسال فقط 8 بیت داده می تونیم داده داشته باشیم بنابراین باید پریتی های افقی مون رو انتهای فیلد داده و به دنبال پریتی عمودی ارسال کنیم و موقع دیکود کردن بایست این 8 بیت توی ماتریس قرار بگیره .
در این حالت هم 64 بیت داده برای ارسال داریم اما برای پریتی 2 بایت کد داریم که جمعا 10 بایت داده و کد ارسال می شه .
این حالت رو در اینجا همینجوری پریتی نرمافزاری میگیم و واسه ی مواقعی استفاده می شه که سخت افزار پریتی ژنراتور نداشته باشه یا اصولا داده ها واسه ی ارسال نیستند یا واسه ی ارسال با پورت سریال نیستند .
و یه عکس از به قول خودمون پریتی نرم افزاری :


در مورد منچستر کد هم عرض کنم خدمتتون ، اگه ما توی کامپیوتر یاد گرفتیم که عدد یک به معنی سطح ولتاژ 5 ولته یا یک منطقیه در این سیستم کد گذاری باید بگیم عدد 1 به معنیه لبه ی بالا رونده ی شکل موج و عدد 0 به معنیه لبه ی پایین رونده ی شکل موجه که البته باید با یه پالس ساعت مشخص سینک بشه .
این عکس منظور منو بهتر مشخص می کنه :


وااااي خودمو كشتم تا باز شد اين تاپيك !
مرسيانيد هيدروژن

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 23 ارديبهشت ماه ، 1387 21:08:47 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

مجددا سلام
داشت اينا يادم مي رفت ...

دوستان توجه داشته باشند كه توي اكثر فرستنده ها و ماژول هاي ار اف وقتي سيگنال ورودي روي يه سطح ولتاژ مي مونه سيگنال گيرنده نويزش زياد مي شه و تا حدي كه غير قابل استفاده مي شه . اين حرف اين رو مي رسونه كه حتي اگه توي داده هامون تعداد زيادي 1 يا 0 پشت سر هم داشته باشيم سيگنال خطر نويزش زياد مي شه . راه هاي زيادي براي از بين بردن 1 و 0 هاي پشت سر هم وجود داره كه واسه ي ارتباط سريال و بي سيم به عقيده ي من منچستر كد بهترين گزينه است به لحاظ اينكه اگه توجه داشته باشيد به عكسي كه گذاشتم طولاني ترين سطح ولتاژ بدون تغيير بيشتر از 2 پالس ساعت بيشتر نخواهد بود .
ضمنا توي سيستم كد گذاري rc5 هم از همين كدينگ در مرحله ي نهايي واسه ي ارسال از طريق مادون قرمز استفاده ميشه .

حالا ... يه سوال پيش مياد :
اگه ما بخوايم ارسال داده رو شروع كنيم با سيگنالي مواجه هستيم كه به لحاظ بي تغيير بودن خط داده نويز زيادي گرفته و غير قابل اعتماده . حالا براي آغاز عمليات ارسال به صورت مطمئن چه راهي داريم ؟

راهي كه پيشنهاد مي شه اينه كه قبل از ارسال داده ها به صورت قراردادي مثلا تعداد 20 بايت عدد aa هگز ارسال بشه تا سيگنال به ثبات كافي براي ارسال و دريافت داده به صورت مطمئن برسه .
اين فيلد رو بهش مي گن < پرامبل > .

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 23 ارديبهشت ماه ، 1387 23:23:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
شب همگي بخير
خوب ... خوب ... چه همه اظهار نظر ! ... بله ديگه ... هيچي نميگين ... نكنه بگين برنامه ايراد داره ها ... حتما خودم بايد بفهمم ... آبروم رفت ! Laughing

توي كدي كه گذاشتم شماره ي 5 خط سوم :
Code:
if (bytes[k].bits[j] == 1) { // find "1"s

رو با اين عوض كنيد :
Code:
if (bytes[j].bits[k] == 1) { // find "1"s


و حالا نوبت رسيد به برنامه ي پريتي نرم افزاري يني عكس دومي كه گذاشتم :

Code:
// in the name of god
// saleh_chz
//


// algorithm of parity encoder
// ok ! ( just for myself !)

// 1 --------------------------------
struct unpack {
   unsigned char bits[8] : 1 ;
}x_sum_bits , y_sum_bits ;
 
struct unpack bytes[10] ; // 9*9 matrix of 8 bytes data


// 2 --------------------------------
unsigned char buffer_1[8] ; // input data


// 3 --------------------------------
unsigned char *pointer_1 ;
unsigned char *pointer_2 ;
unsigned char *pointer_3 ;

unsigned char i , j , k , l , m , n ;

unsigned char y_sum = 0 ;
unsigned char x_sum = 0 ;

// 3.5 ------------------------------
pointer_3 = *y_sum ;
pointer_2 = *x_sum ;


// 4 --------------------------------
for (i=0 ; i<8 ; i++) { // filling bit struct
   pointer_1 = *buffer_1[i] ;
   bytes[i] = & pointer_1 ;
}


// 5 --------------------------------
for (k=0 ; k<8 ; k++){ // comput parity
   for (j=0 ; j<8 ; j++) {
      if (bytes[j].bits[k] == 1) { // find "1"s in column
         y_sum++ ; // number of "1"s
      }
      if (bytes[k].bits[j] == 1) { // find "1"s in rows
         x_sum++ ; // number of "1"s
      }
   }
   // 5.1 --------------------------
   y_sum_bits = & pointer_3 ;
   x_sum_bits = & pointer_2 ;
   // 5.2 --------------------------
   if (y_sum_bits.bits[0] == 0){ // even --- for odd == 1
      bytes[8].bits[k] = 1 ; // fill bits of y parity byte
   }else {
      bytes[8].bits[k] = 0 ; // fill bits of y parity byte
   }
   // 5.3 --------------------------
   if (x_sum_bits.bits[0] == 0){ // even --- for odd == 1
      bytes[9].bits[k] = 1 ; // fill bits of x parity byte
   }else {
      bytes[9].bits[k] = 0 ; // fill bits of x parity byte
   }
}


// 6 --------------------------------
for (l=0 ; l<8 ; l++){
   send (buffer_1[l]) ;// sending data
}
send (bytes[8]) ; // sending column parity
send (bytes[9]) ; // sending rows parity


خوب حالا كي داوطلب مي شه برنامه رو توضيح بده ؟ ... از عكس ها هم مي تونيد كمك بگيريد .

منتظر يه شيردلم كه بياد و جواب بده .

( اگه بازم ايراد داشت قبل از اينكه آبروم بره بياييد و زود بگيد . Laughing )

زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
amir_yazdi
عضو افتخاری
عضو افتخاری

Joined: Jan 11, 2008
Posts: 513




Location: کرج
949042.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 24 ارديبهشت ماه ، 1387 04:56:48 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام

خوب الان هم تنها در خانه ام Crying or Very sad هم در سايت

صالح جان اسمبليش هم ميزاشتي بد نبود البته اگه زحمتي نيست

چون من با avr ميونه ايي ندارم باز اگه اسمبليش باشه يه چيزايي ميگيرم

راستي ؛بابا منچستر كد aa)

ياحق


__________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
saleh_chz
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Joined: Jan 10, 2008
Posts: 2582




Location: مشهد
3049681.20 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 24 ارديبهشت ماه ، 1387 07:50:56 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
خوبي امير جان ؟
نگو امير جان ... همين الان سررسيد جلومه ... 11 مورد رو ليست كردم ... كارهاي عقب افتاده ... Embarassed

همين سي رو هم كه نوشتم زور زدم ... Laughing

حالا يه شيردل كه اومد توضيح داد همه چيز روشن مي شه . Laughing
اگر هم پيدا نشد خودم فردين بازي در ميارم ! و توضيحش رو مي دم .
ضمنا برنامه ي ديكودرش رو هم دارم تلاش مي كنم زمان پيدا كنم بنويسم . ( طبيعتا برنامه ديكودر هم 2 تاست )

شير دل جان ؟ ... كجايي ؟ ... نيستي ؟ ... امتحانات ؟ .... Laughing
زنده باد

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts راه اندازي تريستور با AVR 12 sips65 26226 چهارشنبه، 28 آبان ماه ، 1393 14:41:07
hossein13731373 View latest post
No new posts کمک فوری در مورد تغذیه avr 15 ahmd110 19980 پنجشنبه، 7 دي ماه ، 1391 00:48:42
m_khoshbaten View latest post
No new posts برنامه اسکن کیبورد کامپیوتر در AVR 18 etrmodern 25569 دوشنبه، 5 مرداد ماه ، 1388 10:24:27
a1s1b0 View latest post
No new posts ساعت با AVR (همراه با آلارم) ؟؟؟؟؟ 6 saeid_p9 17885 دوشنبه، 5 مرداد ماه ، 1388 10:10:28
a1s1b0 View latest post
No new posts اتصال کی بورد کامپیوتر به نرم افزار AVR 0 k1elia30 12599 شنبه، 16 شهريور ماه ، 1387 13:30:53
k1elia30 View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 3.05 ثانیه