عضویت     ورود  پستى آن است كه شكر نعمت را نكنى. امام حسن (ع) جمعه، 9 خرداد ماه ، 1399

کانال تلگرام


تبلیغات متنی


منوی سایت


جست و جو در بانك مقالات




مقالات جدید
تعداد شاخه ها: 30 عدد
تعداد مقالات: 758 عدد 1: آزمايشگاه الكترونيك - استاد محرري 
[دفعات مشاهده : 6612 بار]
 2: جزوه درس مخابرات 1 - دانشگاه فردوسي مشهد 
[دفعات مشاهده : 6525 بار]
 3: كتاب مهندسي تاسيسات / دكتر كلهر 
[دفعات مشاهده : 6344 بار]
 4: مجموع اعوجاج هارمونیک T.H.D 
[دفعات مشاهده : 6344 بار]
 5: كتاب "روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك" 
[دفعات مشاهده : 13100 بار]
 6: ادوات نوري 
[دفعات مشاهده : 6172 بار]
 7: كتاب اصول تلويزيون رنگي 
[دفعات مشاهده : 8152 بار]
 8: پروژه دزد گیر با سنسور تشخیص حرکت pir با قفل رمز الکترونیکی 
[دفعات مشاهده : 7473 بار]
 9: جزوه اندازه گیری الکتریکی 
[دفعات مشاهده : 6782 بار]
 10: سوالات کنکور کارشناسی ارشد 90 / گروه مهندسی برق 
[دفعات مشاهده : 8515 بار]
 11: آرشيو پروژه هاي 8051 
[دفعات مشاهده : 7344 بار]
 12: آرشيو پروژه هاي AVR‌ (ـ‌ 126 پروژه ) 
[دفعات مشاهده : 15347 بار]
 13: آموزش برنامه نويسي و كار با ماژول Sim300CZ با ميكروكنترلر AVR 
[دفعات مشاهده : 11510 بار]
 14: سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق 
[دفعات مشاهده : 8751 بار]
 15: ارتباط میکروهای PIC با کمک پروتکل سریال I2C و نکات تکمیلی ماژول MSSP 
[دفعات مشاهده : 6913 بار]
 16: ساعت تقویم با کمک میکروکنترلر PIC و DS1307 
[دفعات مشاهده : 7449 بار]
 17: تایمرهای چند زمانه ( ساعت مرکزی ) با میکرو PIC 
[دفعات مشاهده : 6840 بار]
 18: ساعت تقویم شمسی مجهز به آلارم روزانه و هفتگی 
[دفعات مشاهده : 7743 بار]
 19: صفحه کلید وقفه ای با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 6553 بار]
 20: کرنومتر دیجیتال با میکروکنترلر PIC با قابلیت ثبت 3 زمان 
[دفعات مشاهده : 6655 بار]
 21: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HMTR + پروژه چت متنی بیسیم 
[دفعات مشاهده : 10925 بار]
 22: سنسورهای حرارت 
[دفعات مشاهده : 8775 بار]
 23: کنترل وسایل برقی از طریق خط تلفن با میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 8887 بار]
 24: ارتباط سریال UART بین دو میکروکنترلر PIC 
[دفعات مشاهده : 7139 بار]
 25: گزارش کار آموزی : ماشین های ابزار کنترل عددی CNC 
[دفعات مشاهده : 7447 بار]
 26: کنترل وسایل به کمک ماژول HM-TR و میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 10007 بار]
 27: طراحی و ساخت کنترل از راه دور 1 کانال با کمک ماژول های ASK و آی سی های سری PT 
[دفعات مشاهده : 8460 بار]
 28: مجموعه رفرنس های آموزشی میکروکنترلرهای سری dsPIC 
[دفعات مشاهده : 7841 بار]
 29: مجموعه پروژه های میکروکنترلر AVR با کامپایلر بسکام 
[دفعات مشاهده : 13228 بار]
 30: طراحی و ساخت مدارات انتقال دیتا به وسیله ماژول های HM-T و HM-R با میکرو AVR 
[دفعات مشاهده : 10934 بار]


آخرين مطالب ارسال شده
· روش طراحي و تحليل مدارهاي الكترونيك[ 1 نظر شما چيه؟ - 40644 مشاهده ]
· اصول تلويزيون رنگي[ 0 نظر شما چيه؟ - 18935 مشاهده ]
· نرم افزار DigSilent[ 2 نظر شما چيه؟ - 22086 مشاهده ]
· AVR Tech Lib 2011[ 1 نظر شما چيه؟ - 25600 مشاهده ]
· مجموعه كنفرانس هاي سالينه ميكروچيپ / سال 2009 /[ 2 نظر شما چيه؟ - 23385 مشاهده ]
· آموزش كار با ماژول SIM300CZ با ميكرو AVR[ 4 نظر شما چيه؟ - 25835 مشاهده ]
· مجموعه فيلم هاي آموزشي نرم افزار Altium Designer[ 0 نظر شما چيه؟ - 40126 مشاهده ]
·  سوالات كنكور كارشناسي ناپيوسته 89 - گروه برق[ 0 نظر شما چيه؟ - 20781 مشاهده ]
· لينك دانلود مجله October 2010 / SERVO[ 0 نظر شما چيه؟ - 17691 مشاهده ]
· Catalog CA 01 (10/2009) / International version[ 0 نظر شما چيه؟ - 22259 مشاهده ]

[ موارد بیشتر در بخش اخبار و تازه ها ]


زبان
انتخاب زبان نمایش :



مطالب جديد
· 1: نقشه و راهنمای تعمیرات دوربین فیلمبرداری VP-L350-HAC
· 2: The Significance of Output Mapping in Fuzzy Automata
· 3: ارائه الگوريتم محاسباتي نوين در تحليل پخش بار شبكه هاي توزيع
· 4: IEEE Std 1402™-2000 (R2008
· 5: حذف تداخل در سیستم های CDMA چند آنتنی با استفاده از پردازش فضا- زمان در فرستنده
· 6: Scheduling of Cascaded Hydro Power System: A New Self Adaptive Inertia Weight Particle Swarm Optimiz
· 7: Single Microphone Speech Separation using MixMax and Binary Masking Approach
· 8: Optimized Frequency-Shaping Circuit Topologies for LDO’s
· 9: گذرای ناشی ار سوئیچ کردن خازن های قدرت در سیستم های توزیع و انتقال و روش حذف آنها
· 10: UNDERSTANDING ELECTRIC POWER SYSTEMS
· 11: روشي جديد براي اكتساب فاز كد در گيرنده سيستم طيف گسترده و در حضور مدولاسيون داده با استفاده از شبكه
· 12: Effective and Diverse Adaptive Game AI
· 13: طراحی و شبیه سازي بهساز یکپارچه کیفیت توان (UPQC) بر اساس اینورتر منبع جریان
· 14: مجله January 2010 ، SERVO
· 15: IEEE Std 844-2000
· 16: بررسی روشهای بالانس بار با هدف کاهش تلفات بدون افزایشش تجهیزات در شبکه فشار ضعیف
· 17: Investigation of Ce:YAG Doping Effect on Thermal Aging for High-Power Phosphor-Converted
· 18: Phased Array Antenna Handbook
· 19: Multilayer Dual-Band Bandpass Filter in Low-Temperature Co-Fired Ceramic Substrate for Ultra-Wideban
· 20: ANSI C63.12-1999

[ آخرين مقالات ]


ارسال مقاله به سايت

 



...::: Ir-Micro.Com :::... :: View topic - کار این برنامه با کد ویژن


کار این برنامه با کد ویژن

 
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR Printable Version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 7 اسفند ماه ، 1391 00:56:00 Reply with quote Scroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
من با بسکام تا حدودی اشنا هسم اما با کد ویژن نه
این برنامه را دارم میخاهم بدونم چکار میکنه
مثلا هر خط چی میگه
بعد مشابه این تو بسکام بنویسم
ممنون پیشاپیش از کمکتون

[align=left]
#include <mega8.h>
#include <delay.h>

// Declare your global variables here

void main(void)
{
// Declare your local variables here

// Input/Output Ports initialization
// Port B initialization
// Func7=In Func6=Out Func5=In Func4=In Func3=In Func2=Out Func1=Out Func0=Out
// State7=T State6=0 State5=T State4=T State3=T State2=0 State1=0 State0=0
PORTB=0x00;
DDRB=0x47;

// Port C initialization
// Func6=In Func5=Out Func4=In Func3=Out Func2=In Func1=In Func0=In
// State6=T State5=0 State4=T State3=0 State2=T State1=T State0=T
PORTC=0x00;
DDRC=0x28;

// Port D initialization
// Func7=Out Func6=In Func5=In Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=In Func0=In
// State7=0 State6=T State5=T State4=0 State3=0 State2=0 State1=T State0=T
PORTD=0x00;
DDRD=0x9C;

// Timer/Counter 0 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 0 Stopped
TCCR0=0x00;
TCNT0=0x00;

// Timer/Counter 1 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 1 Stopped
// Mode: Normal top=FFFFh
// OC1A output: Discon.
// OC1B output: Discon.
// Noise Canceler: Off
// Input Capture on Falling Edge
// Timer 1 Overflow Interrupt: Off
// Input Capture Interrupt: Off
// Compare A Match Interrupt: Off
// Compare B Match Interrupt: Off
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
TCNT1H=0x00;
TCNT1L=0x00;
ICR1 H=0x00;
ICR1L=0x00;
OCR1AH=0x00;
OCR1AL=0x00;
OCR1BH=0x00;
O CR1BL=0x00;

// Timer/Counter 2 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 2 Stopped
// Mode: Normal top=FFh
// OC2 output: Disconnected
ASSR=0x00;
TCCR2=0x00;
TCNT2=0x00;
OCR2=0x00;

// External Interrupt(s) initialization
// INT0: Off
// INT1: Off
MCUCR=0x00;

// Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
TIMSK=0x00;

// Analog Comparator initialization
// Analog Comparator: Off
// Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
ACSR=0x80;
SFIOR=0x00;

while (1)
{
if(PIND.0==1){
PORTD.2=1;
delay_ms(250);
}
else
{P ORTD.2=0;
}
if(PIND.6==1){
PORTD.7=1;
delay_ms(250);
}
els e
{PORTD.7=0;
}
if(PINB.7==1){
PORTB.0=1;
delay_ms(250);
}
else
{PORTB.0=0;
}
// Place your code here

};
}

Back to top
View user's profile Send private message
hosein_roshan
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 08, 2010
Posts: 322




Location: qom
1207984.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 7 اسفند ماه ، 1391 14:12:30 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

#include <mega8.h> معرفی میکرو
#include <delay.h> اضافه کردن تابع دیلای که تو بسکام نیازی به این نیست

// Declare your global variables here جملاتی که اولش این کاراکتر هست نوت میباشد و تو برنامه تاثیری ندارند

void main(void) شروع برنامه
{
// Declare your local variables here

// Input/Output Ports initialization
// Port B initialization
// Func7=In Func6=Out Func5=In Func4=In Func3=In Func2=Out Func1=Out Func0=Out
// State7=T State6=0 State5=T State4=T State3=T State2=0 State1=0 State0=0
PORTB=0x00; پورت رو صفر کرده
DDRB=0x47; جهت پورت رو تعیین میکنه یعنی عدد 47 هگز رو که میشه00101111به این معنیه که بیت2و4و5و6و7و پورت خروجی و بیت 0و1و3 بصورت ورودی باشند

// Port C initialization
// Func6=In Func5=Out Func4=In Func3=Out Func2=In Func1=In Func0=In
// State6=T State5=0 State4=T State3=0 State2=T State1=T State0=T
PORTC=0x00;
DDRC=0x28; هگز این رو میتونید حساب کنید

// Port D initialization
// Func7=Out Func6=In Func5=In Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=In Func0=In
// State7=0 State6=T State5=T State4=0 State3=0 State2=0 State1=T State0=T
PORTD=0x00;
DDRD=0x9C; هگز اینرو میتونید حساب کنید تا جایی که یادمه تو بیسیک یه پورت رو خروجی یا ورودی میذاشتن

// Timer/Counter 0 initialization از اینجا تا اطلاع ثانوی نوشته های کد ویزارده و تاثیری روی برنامه نداره
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 0 Stopped
TCCR0=0x00;
TCNT0=0x00;

// Timer/Counter 1 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 1 Stopped
// Mode: Normal top=FFFFh
// OC1A output: Discon.
// OC1B output: Discon.
// Noise Canceler: Off
// Input Capture on Falling Edge
// Timer 1 Overflow Interrupt: Off
// Input Capture Interrupt: Off
// Compare A Match Interrupt: Off
// Compare B Match Interrupt: Off
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
TCNT1H=0x00;
TCNT1L=0x00;
ICR1 H=0x00;
ICR1L=0x00;
OCR1AH=0x00;
OCR1AL=0x00;
OCR1BH=0x00;
O CR1BL=0x00;

// Timer/Counter 2 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 2 Stopped
// Mode: Normal top=FFh
// OC2 output: Disconnected
ASSR=0x00;
TCCR2=0x00;
TCNT2=0x00;
OCR2=0x00;

// External Interrupt(s) initialization
// INT0: Off
// INT1: Off
MCUCR=0x00;

// Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
TIMSK=0x00;

// Analog Comparator initialization
// Analog Comparator: Off
// Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
ACSR=0x80;
SFIOR=0x00; اطلاع ثانوی :D

while (1) حلقه ی بینهایت که برنامه دائمآ توی این حلقه حرکت میکنه
{
if(PIND.0==1){ اگر کلیدی که به پین مورد نظر وصله و سر دیگه ی کلید به یک وصله زده شد
PORTD.2=1; با این دستور پایه ی مورد نظر مقدار یک میگیره
delay_ms(250); 250 میلی ثانیه برنامه صبر میکنه
}
else
{P ORTD.2=0; اگه کلید مورد نظر زده نشده باشه این دستور انجام میشه
}
if(PIND.6==1){ بقیه ی برنامه هم همینطور
PORTD.7=1;
delay_ms(250);
}
els e
{PORTD.7=0;
}
if(PINB.7==1){
PORTB.0=1;
delay_ms(250);
}
else
{PORTB.0=0;
}
// Place your code here

};
}


__________________
در پشت سر هر مرد موفق سالها شكست قرار گرفته. باب براون
Back to top
View user's profile Send private message
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 7 اسفند ماه ، 1391 15:55:50 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

reza_qom_2040 wrote:
#include <mega8.h> معرفی میکرو
#include <delay.h> اضافه کردن تابع دیلای که تو بسکام نیازی به این نیست

// Declare your global variables here جملاتی که اولش این کاراکتر هست نوت میباشد و تو برنامه تاثیری ندارند

void main(void) شروع برنامه
{
// Declare your local variables here

// Input/Output Ports initialization
// Port B initialization
// Func7=In Func6=Out Func5=In Func4=In Func3=In Func2=Out Func1=Out Func0=Out
// State7=T State6=0 State5=T State4=T State3=T State2=0 State1=0 State0=0
PORTB=0x00; پورت رو صفر کرده
DDRB=0x47; جهت پورت رو تعیین میکنه یعنی عدد 47 هگز رو که میشه00101111به این معنیه که بیت2و4و5و6و7و پورت خروجی و بیت 0و1و3 بصورت ورودی باشند

// Port C initialization
// Func6=In Func5=Out Func4=In Func3=Out Func2=In Func1=In Func0=In
// State6=T State5=0 State4=T State3=0 State2=T State1=T State0=T
PORTC=0x00;
DDRC=0x28; هگز این رو میتونید حساب کنید

// Port D initialization
// Func7=Out Func6=In Func5=In Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=In Func0=In
// State7=0 State6=T State5=T State4=0 State3=0 State2=0 State1=T State0=T
PORTD=0x00;
DDRD=0x9C; هگز اینرو میتونید حساب کنید تا جایی که یادمه تو بیسیک یه پورت رو خروجی یا ورودی میذاشتن

// Timer/Counter 0 initialization از اینجا تا اطلاع ثانوی نوشته های کد ویزارده و تاثیری روی برنامه نداره
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 0 Stopped
TCCR0=0x00;
TCNT0=0x00;

// Timer/Counter 1 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 1 Stopped
// Mode: Normal top=FFFFh
// OC1A output: Discon.
// OC1B output: Discon.
// Noise Canceler: Off
// Input Capture on Falling Edge
// Timer 1 Overflow Interrupt: Off
// Input Capture Interrupt: Off
// Compare A Match Interrupt: Off
// Compare B Match Interrupt: Off
TCCR1A=0x00;
TCCR1B=0x00;
TCNT1H=0x00;
TCNT1L=0x00;
ICR1 H=0x00;
ICR1L=0x00;
OCR1AH=0x00;
OCR1AL=0x00;
OCR1BH=0x00;
O CR1BL=0x00;

// Timer/Counter 2 initialization
// Clock source: System Clock
// Clock value: Timer 2 Stopped
// Mode: Normal top=FFh
// OC2 output: Disconnected
ASSR=0x00;
TCCR2=0x00;
TCNT2=0x00;
OCR2=0x00;

// External Interrupt(s) initialization
// INT0: Off
// INT1: Off
MCUCR=0x00;

// Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
TIMSK=0x00;

// Analog Comparator initialization
// Analog Comparator: Off
// Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
ACSR=0x80;
SFIOR=0x00; اطلاع ثانوی :D

while (1) حلقه ی بینهایت که برنامه دائمآ توی این حلقه حرکت میکنه
{
if(PIND.0==1){ اگر کلیدی که به پین مورد نظر وصله و سر دیگه ی کلید به یک وصله زده شد
PORTD.2=1; با این دستور پایه ی مورد نظر مقدار یک میگیره
delay_ms(250); 250 میلی ثانیه برنامه صبر میکنه
}
else
{P ORTD.2=0; اگه کلید مورد نظر زده نشده باشه این دستور انجام میشه
}
if(PIND.6==1){ بقیه ی برنامه هم همینطور
PORTD.7=1;
delay_ms(250);
}
els e
{PORTD.7=0;
}
if(PINB.7==1){
PORTB.0=1;
delay_ms(250);
}
else
{PORTB.0=0;
}
// Place your code here

};
}

ممنون
حالا اگر من همین دستور را با بسکام بنویسم نباید کار کند
مثلا
if portb,0=1 then
portd.3=1
end if
ولی از من عمل نمیکند وقتی تو پرتیوس رسم میکنم

Back to top
View user's profile Send private message
hosein_roshan
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 08, 2010
Posts: 322




Location: qom
1207984.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 7 اسفند ماه ، 1391 16:07:04 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

از نظر منطقی درسته ولی یادمه تو بسکام برای خوندن کلید از دستور دیبانس استفاده میشد

__________________
در پشت سر هر مرد موفق سالها شكست قرار گرفته. باب براون
Back to top
View user's profile Send private message
hosein_roshan
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 08, 2010
Posts: 322




Location: qom
1207984.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: دوشنبه، 7 اسفند ماه ، 1391 16:08:21 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

لطفآ برنامه ای که تاحالا نوشتید و فایل پروتئوستونو بدید سعی میکنم درستش کنم

__________________
در پشت سر هر مرد موفق سالها شكست قرار گرفته. باب براون
Back to top
View user's profile Send private message
salmon
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 12, 2012
Posts: 325




Location: پشت کامپیوتر
1151804.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: سه شنبه، 8 اسفند ماه ، 1391 12:08:52 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

با اجازه از اساتید
دوستمون راست میگه برنامه تو بیسیک تون رو بزارید ببینیم چه جوری نوشتید
Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 10 اسفند ماه ، 1391 19:52:40 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

salmon wrote:
با اجازه از اساتید
دوستمون راست میگه برنامه تو بیسیک تون رو بزارید ببینیم چه جوری نوشتید
Wink

سلام
ممنون
بابت تاخیر شرمنده مسافرت بودم از نت پیگیری میکردم ولی برنامه همراهم نبود
این برا یک پورت هست که جواب نداد
[/align]$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Portb.0 = Input
Config Portb.2 = Output
Do
C:
Debounce , Portb.0 , 1 , Ph
D:
Debounce , Portb.0 , 0 , A
Loop
A:
Reset Portb.2
Goto C
Ph:
Set Portb.2
Goto d

Back to top
View user's profile Send private message
hosein_roshan
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 08, 2010
Posts: 322




Location: qom
1207984.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 10 اسفند ماه ، 1391 20:07:03 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
چرا از همون if , else استفاده نمیکنی؟
مطمئن نیستم اما فکر کنم این دستور دیبانس صبر میکنه تا کلید بخوره وگرنه کاری نمیکنه و برنامه اینجا گیر میکنه
اما شاید از دستور شرط استفاده کنی اینطور نباشه
حالا امتحان کن ببین چی میشه


__________________
در پشت سر هر مرد موفق سالها شكست قرار گرفته. باب براون
Back to top
View user's profile Send private message
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 10 اسفند ماه ، 1391 20:15:01 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

reza_qom_2040 wrote:
سلام
چرا از همون if , else استفاده نمیکنی؟
مطمئن نیستم اما فکر کنم این دستور دیبانس صبر میکنه تا کلید بخوره وگرنه کاری نمیکنه و برنامه اینجا گیر میکنه
اما شاید از دستور شرط استفاده کنی اینطور نباشه
حالا امتحان کن ببین چی میشه

با if و else جواب نداد
گفتند با دیبایس بنویس باز مشکل دارم

Back to top
View user's profile Send private message
salmon
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 12, 2012
Posts: 325




Location: پشت کامپیوتر
1151804.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 10 اسفند ماه ، 1391 21:10:41 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

دستور دیبانس که مشکل نداره میکرو دائمآ کلی زنی رو چک میکنه شما دقیقا چی از میکرو میخواید
بگو به یه فرم دیکر بنویسیم ببینیم درست میشه یا نه الان برنامه شما از loop خارج نمیشه ؟و پورت هایی که تعریف کردید 0 و1 نمیشه
اگر از حلقه خارج نمیشه (تست کن ببین اصلا برنامت تو aوc میره یا نه که احتمالا نمیره ) از دستور خروج از حلقه استفاده کن
exit do
Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: پنجشنبه، 10 اسفند ماه ، 1391 22:00:09 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

salmon wrote:
دستور دیبانس که مشکل نداره میکرو دائمآ کلی زنی رو چک میکنه شما دقیقا چی از میکرو میخواید
بگو به یه فرم دیکر بنویسیم ببینیم درست میشه یا نه الان برنامه شما از loop خارج نمیشه ؟و پورت هایی که تعریف کردید 0 و1 نمیشه
اگر از حلقه خارج نمیشه (تست کن ببین اصلا برنامت تو aوc میره یا نه که احتمالا نمیره ) از دستور خروج از حلقه استفاده کن
exit do
Wink

سلام
در کل دو تا کلید داریم که دائما میخواهیم چک شود اگرهر کدام یک شدند ال ای دی مربوط به خودش روشن شود

Back to top
View user's profile Send private message
salmon
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 12, 2012
Posts: 325




Location: پشت کامپیوتر
1151804.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 11 اسفند ماه ، 1391 15:01:32 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

ok
کل این چند خط رو بزار تو حلقه do آخرشم end باید درست کار کنه مشکلی نداره
تست کن ببین چی میشه

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 11 اسفند ماه ، 1391 22:17:20 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

salmon wrote:
ok
کل این چند خط رو بزار تو حلقه do آخرشم end باید درست کار کنه مشکلی نداره
تست کن ببین چی میشه

والا هر کاری میکنم مشکل با کلید زنی دارم
موفق باشید

Back to top
View user's profile Send private message
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: جمعه، 11 اسفند ماه ، 1391 23:52:09 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
برنامه زیر رب برای اینکه زمانی کلید زده میشود ال ای دی روشن شود زمانی صفر هست خاموش بشود
ولی در عمل کار نمیکند
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000
Config Portb.0 = Output
Config Portc.5 = Input
Config Portd.0 = Output
Do

Debounce , Portc.5 , 1 , Af
Q:
Set Portd.0



Loop
End
Af:
Do
Set Portb.0
Loop Until Portc.5 <> 1
Goto Q

Back to top
View user's profile Send private message
salmon
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 12, 2012
Posts: 325




Location: پشت کامپیوتر
1151804.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 13 اسفند ماه ، 1391 01:16:35 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام اشکال برنامه دیبانستو نمیگم خودت پیداش کن
همچین آدمی هستم من
Laughing

اما چیزی که میخواستی
پورتو خوندم با یک شرط هم portb رو set و reset کردم به همین راحتی



$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Portb.0 = Input
Config Portb.2 = Output

Dim W As Byte

Do
W = Pinb.0

If W = 0 Then : Set Portb.2
Elseif W = 1 Then : Reset Portb.2
End If
Loop
End

Wink
موفق باشی

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
hosein_roshan
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 08, 2010
Posts: 322




Location: qom
1207984.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 13 اسفند ماه ، 1391 01:48:09 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

دوستان ببخشید فضولی میکنم
مشکل دیبانس استفاده از کلمه ی پورت به جای پین نیست؟
این ترم یه استاد اومده شروع کرده بسکام میگه
توفیق اجباری شده یاد بگیرم Mr. Green


__________________
در پشت سر هر مرد موفق سالها شكست قرار گرفته. باب براون
Back to top
View user's profile Send private message
salmon
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 12, 2012
Posts: 325




Location: پشت کامپیوتر
1151804.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 13 اسفند ماه ، 1391 10:26:25 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام نه به port یا pin نوشتن debounce مربوط نمیشه
اگر چه تو فرم کلی این دستور pinx,y مینویسند

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kendab
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Nov 05, 2007
Posts: 170





312235.64 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 13 اسفند ماه ، 1391 12:19:09 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

سلام
تازه متوجه شدم که وقتی پایه ورودی هست باید از pin و وقتی خروجی هست از port استفاده باید کرد

Back to top
View user's profile Send private message
hosein_roshan
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 08, 2010
Posts: 322




Location: qom
1207984.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 13 اسفند ماه ، 1391 12:40:28 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous postScroll Down to Next postGo to last Post of Page

حالا از PIN برای ورودی ها و از PORT برای خروجی ها استفاده میکنی مشکل حل میشه؟
سالمون لدفن مشکل اون قطعه برنامه چیه؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه آخه


__________________
در پشت سر هر مرد موفق سالها شكست قرار گرفته. باب براون
Back to top
View user's profile Send private message
salmon
کاربر فعال
کاربر فعال

Joined: Mar 12, 2012
Posts: 325




Location: پشت کامپیوتر
1151804.00 امتیاز

Items

Status: Offline

PostPosted: يكشنبه، 13 اسفند ماه ، 1391 15:28:32 Reply with quote Go to Top of PageScroll Up to Previous post

آورین به هردوتون که فهمیدید ورودی و خروجی داستانش چیه
مشکل برنامه دیبانسم واضحه کافی برنامه رو تو پروتیوس ران کنید و وضعیت 0و 1 شدن پایه خروجی رو ببینید
صرف نظر از do loop ، (با توجه به وضعیت 0یا 1 بودن کلید )یک حلقه معیوب درست شده که بدون کلید زنی هم دستور 0 و هم دستور 1 بودن کلید دايماٌ اجرا میشه
Wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ...::: Ir-Micro.Com :::... Forum Index -> برنامه نویسی و مباحث مربوط به AVR All times are GMT + 3.5 Hours
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

 
 Jump to:   

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Sticky: دانلود نرم افزار multisim ورژن 9 و 10 5 Hamed 19541 شنبه، 4 دي ماه ، 1389 13:37:42
MultisimExpert View latest post
No new posts Sticky: امنيت با Kaspersky Internet Security v8.0.0.33 7 Arash_em 10618 شنبه، 18 اسفند ماه ، 1386 02:18:53
brainbaran View latest post
No new posts Sticky: دانلود مرورگر قدرتمند Mozilla Firefox 2.0.0.7 Final 2 Arash_em 9146 يكشنبه، 8 مهر ماه ، 1386 04:46:20
Mehrdad001 View latest post
No new posts Micro Code Studio 3.0.0.5 0 Hamed 8945 جمعه، 20 ارديبهشت ماه ، 1387 09:35:35
Hamed View latest post
No new posts کرک 100% آخرین نسخه Bascom 8051 2.0.14.0 1 Pejmands 9811 يكشنبه، 29 مهر ماه ، 1386 13:48:38
Arash_em View latest post
 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

Ported to Platinum 7.6.b.4 V2 by sadeghkhafan

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ایران میکرو
www.iran-micro.com
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL.
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2
Powered by Platinum 7.6.b.4 v2 Persian

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.21 ثانیه